[ Tамплиери ] ДАФИНКА vs [ ANSR ] pepi68

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

След като преди 10-тина дни Дафинка бутна една планета на пепи, вчера реши да се пробва още веднъж срещу същия противник. Само че този път пепи реши да посрещне атаката. 2 секунди преди звездите мина разчистваща атака от 1200 кръста, но пепи успя да се вклини в този интервал и битката е налице :)

бекъп

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1691744 метал
4091744 кристали
2045872 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

От мен поздравления за двамата за битката и бързо възстановяване!!!
^frupy^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 25, 2007 4:17 pm
Контакти:

Мнение от ^frupy^ »

Браво на защитника :a055: .Така тряа се прай с ЗНС-тата :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ойде бостаня у ряката :) Аз май казах в предната тема, че късмета ще свърши :) Е, Дафинка(която май е мъж :) ) е изтеглила късата клечка :) Браво на Пепи за битката ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Дафинка да беше пуснал 6 рунда ли... :lol: Иначе можеше да пробва първо ЗНС и секунда след това флотата и щеше да стане доста яко :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво на Пепи за гостоприемството :)
Дафинка този път не ти излезе късмета , шанс
Успех и на двамата
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 27 2007, 12:45 PM) Дафинка да беше пуснал 6 рунда ли... :lol: Иначе можеше да пробва първо ЗНС и секунда след това флотата и щеше да стане доста яко :)
Това е смешно... аз бих жертвал кръстовете, за да счупя знс-тата... колко са 1000 кръста.Целта е да се предпазят знс-тата, но влизайки между интервала кръстове и знс, се омаза пейзажа.

Браво на съюзника, перфектно посрещане
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Рояле-както видя,стана и по-лошо :) По-добре без ЗНС-та но с приличен рециклаж и 1000 кръста по-малко за защитника,отколкото така... :lol:
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 27 2007, 05:48 PM) Рояле-както видя,стана и по-лошо :) По-добре без ЗНС-та но с приличен рециклаж и 1000 кръста по-малко за защитника,отколкото така... :lol:
Да, стана... а както виждаш рециклажа даже не беше изчислен.Не ми казаха точно време и стигах 1 минута след битката и пак взех рециклажа без 3М метал.А и винаги може да се вдигне след битката за 1 сек с предварително нагласен скрийн с флота :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 27 2007, 05:50 PM) Да, стана... а както виждаш рециклажа даже не беше изчислен.Не ми казаха точно време и стигах 1 минута след битката и пак взех рециклажа без 3М метал.А и винаги може да се вдигне след битката за 1 сек с предварително нагласен скрийн с флота :)
Рояле, кво даваш акъл на Никсън бе!Учи се от майсторите като него!Пращай си ЗНС-тата на заколение! :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Искам и аз така :( Първо 1000-1200 кръста, после 3 динки :)
Добро посрещане, добре са омазани тея звездички :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”