бекъп
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1691744 метал
4091744 кристали
2045872 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
От мен поздравления за двамата за битката и бързо възстановяване!!!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Това е смешно... аз бих жертвал кръстовете, за да счупя знс-тата... колко са 1000 кръста.Целта е да се предпазят знс-тата, но влизайки между интервала кръстове и знс, се омаза пейзажа.Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 27 2007, 12:45 PM) Дафинка да беше пуснал 6 рунда ли...Иначе можеше да пробва първо ЗНС и секунда след това флотата и щеше да стане доста яко
![]()
Да, стана... а както виждаш рециклажа даже не беше изчислен.Не ми казаха точно време и стигах 1 минута след битката и пак взех рециклажа без 3М метал.А и винаги може да се вдигне след битката за 1 сек с предварително нагласен скрийн с флотаNicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 27 2007, 05:48 PM) Рояле-както видя,стана и по-лошоПо-добре без ЗНС-та но с приличен рециклаж и 1000 кръста по-малко за защитника,отколкото така...
![]()
Рояле, кво даваш акъл на Никсън бе!Учи се от майсторите като него!Пращай си ЗНС-тата на заколение!RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 27 2007, 05:50 PM) Да, стана... а както виждаш рециклажа даже не беше изчислен.Не ми казаха точно време и стигах 1 минута след битката и пак взех рециклажа без 3М метал.А и винаги може да се вдигне след битката за 1 сек с предварително нагласен скрийн с флота![]()