[Taмплиери] ДАФИНКА vs [Ъпсурд] vesoo

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Oригиналът: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3650256a
Oригиналът: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3657676a

Бекъп: http://royal-a.hit.bg/dafinka%20vs.%20vesoo.htm
Бекъп: http://royal-a.hit.bg/dafinka%20vs.%20vesoo1.htm

Цитат...след като бях забравил за ВЕСОО реших да го посетя, направих му и оферта на която да не може да откаже, но той не помисли, а ме заплаши с АТИЛА. Е, Весо умря два пъти - първия път яко, а втория размених атаките и го довърших. На враговете ни пожелавам повече късмет от на ВЕСОО.[/quote]

Това е третата планетка, която Даф бута - късмет на звездичките му и все така да бутат най-големите врагове на Тамплиери и техните приятели :bravo: :bravo: :bravo:
Последна промяна от KristinManukian на пет юни 22, 2007 9:27 pm, променено общо 1 път.
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Късмета свършва все някога ;) Само това ще кажа ;) А нищо не казвате за рециклажа?Да не е изчезнал? :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Забравих да го постна :P
Ко да прави- склерозата не прощава..
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мда, свършва. Особено с/у някой, който го няма :) Поздрави за планетите, ама не винаги ще е така.
П.П. Бе и аз чувам нещо за рециклажа :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

И от 2-те атаки почти целия рецилаж е у Весо. От втората даже май 100%. Иначе поздравления и за 2-та. С такива играчи рунда става интересен! :a055:
sergo
Редник (Private)
Регистриран: съб май 05, 2007 10:44 am
Контакти:

Мнение от sergo »

страхотна игра на daf :girl_witch: на всякаде лети не се одържа . :bravo:
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Attila »

Извинявам се за неточността. Весо не е прибрал малко от метала на 2-та битка, така че не е 100%
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Attila написа:Цитат(Attila @ Jun 22 2007, 10:43 PM) Извинявам се за неточността. Весо не е прибрал малко от метала на 2-та битка, така че не е 100%

Ко обесняваш? :P
Аз ще ти кажа колко е прибрал - ама по-важното е, че една вражеска планета по-малко има :)
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Attila »

Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Jun 22 2007, 10:48 PM) Ко обесняваш? :P
Аз ще ти кажа колко е прибрал - ама по-важното е, че една вражеска планета по-малко има :)
Очите ли ме лъжат, или при 2-та битка не пада планета :-P Шегата настрана, дафинка да си каже как ги учи тия звезди, та все бутат планети :-)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”