TauHcTBeH vs n0wAy0ut

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

TauHcTBeH каза: Много кеф е да направиш неуговорена битка, докато и двамата играчи са онлайн, особено яко е да те нападат двама човека който те мислят за някакво глупаво новаче в играта.

Участници: TauHcTBeH - 38722 точки vs n0wAy0ut [ SEYMOUR1 ] - 22332 точки and asovete [ SEYMOUR ] - 46433 точки

Значи историята е следната, след като преди 2 часа занулих една малка флотичка ЦЪКпопаднах на още една малка флотичка, накупих си веднага още дваисетина унита и засилих към поредната доходна битка към координат 175:11, тоя път играчът влезе, върнах флотата, след 4/5 минути влизам и гледам че същият играч ми бие контра, забелязъл изглежда 35 танкера, 171 транса и към 1000к ресурс. Интерестното е, че не само той ме атакува, но и неговият батко от основният съюз на Сейморците съще ме атакува, 2 атаки към горките ми танкерчета, не знам от колко време играят, как точно са преценили нещата, наистина унитата са доста по бавни от кръстовете, но изглежда по добрите ми скорости, спомогнаха на унитата ми да се приберат 5 минути преди удара, записах си колко ресурс и кораби имам преди да ми се върнат флотите, при завръщането на всяка атака вдигах корабите и се стремях да оставям същия ресурс от преди това, нагодих унитата ми да се върнат 5 секунди преди удара, спайовете които той ми направи секунди преди удара не успяха да ги засекат, прекалено прецизно беше направено всичко, нападателя се разби като муха в стъкло ЦЪК, а асовете побърза да върне своята атака и да пусне мод, няма нищо като изключи мода ще съм до него, и дори да не ми е на сметка ще се опитам да го зануля. Извинявам се за това че битката е само 3 рунда, но мисля, че поне историята си заслужава.

Разбира се рециклажите и от двете битки са на топло в складовете ми.

Оригинални линкове:

битка
битка
Последна промяна от JackDaniels на чет юни 21, 2007 3:46 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
???????????
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 12, 2007 4:47 pm
Контакти:

Мнение от ??????????? »

хах битките са обикновени мелета на ассовете му се влоши нета и за това пусна мод а като се оправи илзезе да не мислиш че е зареди теб :lol:
SEYMOUR team
TauHcTBeH
Редник (Private)
Регистриран: чет май 31, 2007 7:43 pm
Контакти:

Мнение от TauHcTBeH »

Естествено че са мелета, кво съм виновен че тея дето са ми в обхвата са миньори, на 39к съм с 200 унита и 20 бойни, с който и на мойте точки да се бия се е клане, кво искаш да се ударя в някой на 70к да съм на загуба, че да ти направя кефа и да си миньорстваш, асовете не знам колко му се е влошил нета, ама знам че върна атаката секунди след като колегата му се разби, а и той не ме е атакувал с голяма флота, но недей да минаваш с номера за нета, мноо изтрит е. А ако говорим за слаби флоти, то тогава битките на Роял и макумба са по смешни, ама нали всеки си избира начина на игра.
Последна промяна от TauHcTBeH на чет юни 21, 2007 4:01 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”