Миньори, стягайте се! Кралят е мъртъв - да живее краля.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Всичко започна в една майска ранна сутрин.След поредния чат по icq с макумба ми бе обявено, че този рунд няма да ме бъде.От там нататък почнаха всякакви опити за заплахи, че ще бъда свален от първото място, че тръпката била най-важна, че трябвало да се бием.Аз все отказвах.Никога не съм вярвал, че мога да нападна този човек, с който съм играл около година в съюз и сме си помагали рамо до рамо.Днес бе съдбовният момент.За пореден път макумба ми намекна, че му било скучно и трябвало да ме свалят от първото място.

[20:09:28] Ivo каза: ще се бием значи :)
[20:09:54] Ivo каза: мен от звезди не ме е страх :)
[20:10:00] RoYaL каза: колко време имам? :)
[20:10:15] Ivo каза: 1 ден :)

1 ден... а трябваше ли да чакам питам се аз ? Дълго време продавах флот - събирах флот, събирах газ и пуснах реактивни 16 ниво.Може би там бе заблудата при всички.Никой не знаеше, че притежавам 14 ниво шпионаж.А никой не подозираше, че може да съм с 15.Така и стана.Днес за пореден път се скарахме за едно (i) и макумба прати шпионаж към мен.Потвърдих, че съм с 13-то ниво и може би благородно излъгах, че докладите ми са на 23% неуспех.Не знам дали макумба ми повярва, но истината бе че видях флота му на 0% неуспех.Вечерта в 23:30 той легна и може би заспа.Бях помолен да го събудя със смс от mighty, но културно се измъкнах от ситуацията.И така дойде съдбовния момент.Без никаква нагласа на танкерите, без да ми пука за рециклажа атаките литнаха настроени в една и съща секунда.Сърцето ми биеше лудо, а получих надписа на флоти "Благодарение на контрашипонските ни умения, врагът ен успя да разкрие намеренията ни (смс не е изпратен".Страхотно, затаих дъх и зачаках...

10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1...
И битката между първия и втория в класацията е факт.Багодаря макумба, че ми върна желанието за битки, че ме научи че тръпката е най-важна в играта.

[ANSR] RoYaL vs. [Archangels] macumba - 1:301:3 (главна)

[ANSR] RoYaL vs. [Archangels] macumba - 5:255:8 (колония)

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

3095426 метал
3095426 кристали
1547713 газ

Рециклажа от битката на главната планета на макумба е обран от цялата вселена.Честно казано - не ми пукаше за него.

Може би повечето ще кажете, че постъпката ми е п*далска (с извинение), едва ли не съм заприличал ан един герой от трета вселена, който трепнеше с мен до последната секунда.Може би не съм прав, но не издържах на напрежението, и реших да го направя.А от тук нататък - каквото ще да става.

Поздрави и почитания,
Генерал RoYaL,
ANSR !
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

тека спам не се толелира говорете по-темата без обиди за да няма накзани.

влизам си аз във ацц-то във втора :viannen_45: и гледам всички :a066: :a066 ама по 1 време а мацумба май е бутнал някоя мина :ekk: :ekk: ,а роял сигурно е бутнал някое и защото всички го знаем ,че е 5000В прахосмукачка , за скоростите му ме питайте на лс е както и да е :wow: гледам питам роял абе тоя мацумба флота ли ще прай че бута мините той ми каза как седят нещата и много се зарадвах ,че вече се бият из топа :b015: евала навсички от 2-ра мина само интриги напоследак имаше там абе скука голяма добра битка сте направили и двамата сте класни играчи е надявам се да има още много до края на рунда :triunfe:

Go royal go macumba go :k014: :a076: :a049:

ето и 1 надъхваща песен поздрав и за двамата battle-джии fight-тери във 2-ра мина
Тука
Последна промяна от Raid на вт юни 19, 2007 11:39 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

Започна се! Неизбежното се случи! А Роял показа класата на играч, който заслужава да спечели рунда! Продължаваи да мачкаш, Рояле! :bravo: :bravo: :bravo:
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Давай Роялчо изяш го с парцалите :bravo:
Последна промяна от cuf на вт юни 19, 2007 11:50 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
CAVALER
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 29, 2005 7:12 pm
Контакти:

Мнение от CAVALER »

Поздравления за отличните битки :) Давай съюзник :)
ЗА БЪЛГАРИЯ-СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Много хубави битки :bravo: :bravo:
Историята може би след ден два щеше да стой по друг начин ролийте щяха да са обърнати ;) Изненадата е добра така че перфектно изиграно и аз небих зачакал да ме ударят като аз мога първи ;)
Метайте кирките :a066: :a066: :a066:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 20 2007, 01:49 AM) Може би повечето ще кажете, че постъпката ми е п*далска (с извинение), едва ли не съм заприличал ан един герой от трета вселена, който трепнеше с мен до последната секунда.Може би не съм прав, но не издържах на напрежението, и реших да го направя.А от тук нататък - каквото ще да става.
ми сам си го каза :c022:
дано макумба има още флот
успех и на 2мата

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

Рояле не знаех че така лесно се плашиш :) а относно битката наистина ще бъди интересно занапред . Ша има хвърчиииим :crazy_pilot:
И сам войнът е войн .
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
Контакти:

Мнение от choko »

Поздравления за добрата битка и давай се така :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif

Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа

Stenden university pu-pu-puuu.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”