[20:09:28] Ivo каза: ще се бием значи
[20:09:54] Ivo каза: мен от звезди не ме е страх
[20:10:00] RoYaL каза: колко време имам?
[20:10:15] Ivo каза: 1 ден
1 ден... а трябваше ли да чакам питам се аз ? Дълго време продавах флот - събирах флот, събирах газ и пуснах реактивни 16 ниво.Може би там бе заблудата при всички.Никой не знаеше, че притежавам 14 ниво шпионаж.А никой не подозираше, че може да съм с 15.Така и стана.Днес за пореден път се скарахме за едно (i) и макумба прати шпионаж към мен.Потвърдих, че съм с 13-то ниво и може би благородно излъгах, че докладите ми са на 23% неуспех.Не знам дали макумба ми повярва, но истината бе че видях флота му на 0% неуспех.Вечерта в 23:30 той легна и може би заспа.Бях помолен да го събудя със смс от mighty, но културно се измъкнах от ситуацията.И така дойде съдбовния момент.Без никаква нагласа на танкерите, без да ми пука за рециклажа атаките литнаха настроени в една и съща секунда.Сърцето ми биеше лудо, а получих надписа на флоти "Благодарение на контрашипонските ни умения, врагът ен успя да разкрие намеренията ни (смс не е изпратен".Страхотно, затаих дъх и зачаках...
10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1...
И битката между първия и втория в класацията е факт.Багодаря макумба, че ми върна желанието за битки, че ме научи че тръпката е най-важна в играта.
[ANSR] RoYaL vs. [Archangels] macumba - 1:301:3 (главна)
[ANSR] RoYaL vs. [Archangels] macumba - 5:255:8 (колония)
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
3095426 метал
3095426 кристали
1547713 газ
Рециклажа от битката на главната планета на макумба е обран от цялата вселена.Честно казано - не ми пукаше за него.
Може би повечето ще кажете, че постъпката ми е п*далска (с извинение), едва ли не съм заприличал ан един герой от трета вселена, който трепнеше с мен до последната секунда.Може би не съм прав, но не издържах на напрежението, и реших да го направя.А от тук нататък - каквото ще да става.
Поздрави и почитания,
Генерал RoYaL,
ANSR !