[quote=""gaad""]историята малко я няма защото нямам закачка с човека и дори вчера за първи път му видях флота-до сега си правеше перфектен сейвън-но явно и моя час дойде [/quote]
Прави сте
Аз просто обърках това което пратих за публикуване
то е от тази битка http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3389098a
Сори за грешката но от вчера това ми е 4 та по голяма битка и имам доста доклади.
Но благодарение на Кристин нито зрънце ресурс не се е загубило
Не мога да правя бекъпи
Последна промяна от gaad на пет юни 15, 2007 8:18 pm, променено общо 1 път.
Наистина много битки направи вчера, разбираемо е да объркаш рециклажите.... те да не са един или два събрани на сигурно в твоето складче
Gaad, а кога ще гледаме Шуша Агур Агур в действие?
Последна промяна от KristinManukian на съб юни 16, 2007 7:39 am, променено общо 1 път.
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Jun 16 2007, 09:37 AM) Наистина много битки направи вчера, разбираемо е да объркаш рециклажите.... те да не са един или два събрани на сигурно в твоето складче
Gaad, а кога ще гледаме Шуша Агур Агур в действие?
Нямам с какво да се похваля, защото първо от профсъюза на работещите на ЗНС обявиха че това лято няма да бутат планети а с дреболии като нива на сгради въобще не им се занимавало
А и моя приятел Масони си взе бележка и сега вместо геройски да ме посреща дреме в мод
Само да не се поучи от лошия батко който взе че счупи звездичката на моя приятел
Но подозирам че ако я беше кръстил нямаше да я загуби скоропостижно....
Последна промяна от gaad на съб юни 16, 2007 8:58 pm, променено общо 1 път.