Всичко запона като преди 2 седмици видях 5 планети на 1 играч в обсега ми Колонизирах се и почнах да го дебна. Признавам си добър беше и винаги сейвваше, но снощи сгреши!
Точно преди да си легна спайвам и гледам цялата флота на планетата и не е влизал от повече от 1 час ! ЛИТНАХ моментално ! Той човека миньор и нямаше сериозен флот за точките си (90к +) ... ето битката
2,5 милиона от рециклажа взех аз, а остатъка взе faget като можеше да не върне нищо ... но върна почти всичко за което съм му много благодарен, обаче нямаше време да търся рециклатори щото такава битка както сами виждате не е за изпускане
Успех на всички упоритковци
Последна промяна от Mo`Money на пет юни 08, 2007 12:24 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Аууууу тоя мизерник наистина си го заслужаваше , кеф ми прави да гледам как си му минал отгоре ....А преди време се хвалеше насам и натам как е било невъзможно да бъде занулен......ето че можело.....и сега с най-голямо удоволствие бих се подрачил със защитника ......Поздравления!!!