West_Side vs. [BGDevil] Trihondrius1

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Всичко запона като преди 2 седмици видях 5 планети на 1 играч в обсега ми :) Колонизирах се и почнах да го дебна. Признавам си добър беше и винаги сейвваше, но снощи сгреши!
Точно преди да си легна спайвам и гледам цялата флота на планетата и не е влизал от повече от 1 час ! ЛИТНАХ моментално ! Той човека миньор и нямаше сериозен флот за точките си (90к +) ... ето битката

ОРИГИНАЛ и БЕКЪП

2,5 милиона от рециклажа взех аз, а остатъка взе faget като можеше да не върне нищо ... но върна почти всичко :) за което съм му много благодарен, обаче нямаше време да търся рециклатори щото такава битка както сами виждате не е за изпускане :)

Успех на всички упоритковци :a066: :P
Последна промяна от Mo`Money на пет юни 08, 2007 12:24 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
BOSSA```
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 01, 2006 1:15 pm
Контакти:

Мнение от BOSSA``` »

Ехх нямаш спиране ей :crazy_pilot: Поздравления за зануляването, поредното в твоя списък....и нека силата бъде с теб :a055:
West Side is the Best Side!
Miza
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 23, 2007 9:21 pm
Контакти:

Мнение от Miza »

Аууууу :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: тоя мизерник наистина си го заслужаваше , кеф ми прави да гледам как си му минал отгоре :dizzy: ....А преди време се хвалеше насам и натам как е било невъзможно да бъде занулен......ето че можело.....и сега с най-голямо удоволствие бих се подрачил със защитника :lol: :lol: :lol: ......Поздравления!!! :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”