Браво,късмет си имал/а,че си го тръкнал/а с 2 дини,но знаете ли дали на тази планета се е връщала флота и следователно този НИКИ-ааа има ли кухи точки?
Еми какво да ви кажа ем че вече не сме в тоя саюз шот ДАФИНКА рекетира този защитник и той от страх издаде целя ни саюз каква ни е флотата.така се пада на предателите шом мисли че кат ни предаде ше го остават
^frupy^ написа:QUOTE(^frupy^ @ Jun 4 2007, 12:53 PM)
Еми какво да ви кажа ем че вече не сме в тоя саюз шот ДАФИНКА рекетира този защитник и той от страх издаде целя ни саюз каква ни е флотата.така се пада на предателите шом мисли че кат ни предаде ше го остават
Не ставай смешен, момче !!!
Този Ваш човек не е булфлийт генерал... как може да издаде каква флота имате, като не я вижда??
А това, че ти обикаляш съюзите като цветарка... ами ...
Последна промяна от korahmor на пон юни 04, 2007 11:59 am, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
^frupy^ написа:QUOTE(^frupy^ @ Jun 4 2007, 12:53 PM)
На кого издаде? На мен защо никой не ми даде какви флоти имате?