Едно долно предателство

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Niky_Vas
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 12:03 pm
Контакти:

Мнение от Niky_Vas »

Всички, които следят развитието в 3та Вселена знаят, че до вчера Киси (Враца) беше пръв в класацията, а аз бях малко след него. В момента съм занулен и без флота, тъй като Киси се притесняваше за първенството. А това, че сме от един отбор? Нека ви разкажа историята, тъй като много хора ми писаха на лична, за да попитат какво е станало.

Когато се присъединих към bRuTaLs акаунтът беше на Цъфто, но малко след това той се отказа и го даде на Киси. И беше занулен от Zaska, Sucreto и Martinio76. Тогава ние като отбор тръгнахме срещу Психо и всички знаят резултата – Sucreto остана без планети, а Zaska без планета и без флота. Но като казвам като отбор трябва да направя едно уточнение: това бяхме OBERON, poboi и аз. Въпреки, че Киси бе най-заинтересован, все си намираше извинение да не се присъедини към нас докато преследвахме Sucreto из цялата вселена. Присъедини се едва когато стана ясно, че ние сме победителите и изтри планетата на Zaska (само че по това време акаунтът отново беше за кратко в Цъфто).

Докато траеха обсадите Киси беше твърде зает да събира ресурс, гонейки (i)-та и карайки се със съотборниците си за всяко (i), което сме му отмъкнали. Всички (i)-та бяха негови, независимо, че той летеше през галактика за тях, а бяха от нас на 2 системи. Няма да ви казвам колко скандала имаше по случая. Все пак той искаше да бъде N 1. Е, стана. Но това ли е човекът, който заслужава да стане първи?

Последно, преди два дена R2 стана (i) и както можете да се сетите това (i) беше за Киси. Това, че планетите бяха по-близо до Taz, или че R2 тормозеше Taz, беше без значение. След като стана ясно, че Taz е пуснал атака към флотата на R2, Киси му написа следното:

Vratsa
11:51:48
2007-17-05
??????????????????????? ???? ?????
ako udari6 R2 predi men .... zabravqm 4e sme v 1 saiuz. Pr igra i sam si preceni!

След като го попитах в скайпа за какво става дума, това е отговорът, който получих:

[17/05/2007 09:56:00] INDEPENDENT says: emi tova e polojenieto sa 6te iz4akam 1 chas da vida ko 6te stane
[17/05/2007 09:56:10] INDEPENDENT says: i butam taq do tebe kudeto e i otivam do nego
[17/05/2007 09:56:24] INDEPENDENT says: e do taz
[17/05/2007 09:56:31] INDEPENDENT says: pone da mu suzdam naprajenie
[17/05/2007 10:12:25] INDEPENDENT says: nesym za poredno i koeto mi vzima saiuza..
[17/05/2007 10:13:27] INDEPENDENT says: ma razbirase kogato az vi izprevara losho ... kogato vie me preebete pak losho

След това му изказване му написах, че повече не желая да говоря с него и че той вече не съществува. Тъй като отдавна вече не желаех да имам нещо общо с човек, който когато го натиснат е по-нисък от тревата, а когато се съвземе тръгва да атакува приятелите и съюзниците си.

А това, че стана N 1 в класацията, докато ние натискахме Психо, не му беше достатъчно. Киси не искаше някой да бъде толкова близо до него в класирането. И какво направи – тази нощ докато не бях в играта отнесе по-голямата част от флота ми. Това, че сме съотборници само му е помогнало да ми види флотата и да ме удари без да пусне нито един спай.

ПРЕДАТЕЛСТВОТО

Благодаря, о, Велики Кристиане, за геройството да удариш съотборник в деня преди детмача, за да станеш безспорния победител в рунда. :k018:
Последна промяна от Niky_Vas на ср май 23, 2007 1:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

тцтц само това мога да кажа :a035: :c070:

crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Поредното доказателство, че пишката на конкретния Кристиан (Киси) е микроскопична. Някой, някога ми каза, че Киси е жена... :) Да, може и да е бил прав, но според мен - Киси/Кристиан/Vraca е само един тийнейджър, който нищо не умее, дори да играе отборно...
След тази си проява - знам, че Киси няма достойнство - дори мъжко такова...
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

ОМГ този Вратса не го познавам лично...ама от това което чета излиза че е еб*ти педала...Женшен изглежда си прав за "достойнството" му... :dizzy:
[url=http://userbarz.com/][/url]
rosen_iliev
Редник (Private)
Регистриран: пет май 26, 2006 9:14 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev »

тия неща не са хубави , не прави чест на никого да ги прави.....
andrey4o
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 05, 2005 10:45 pm
Контакти:

Мнение от andrey4o »

Кои сега е номер еднооооооооо
Зашото ние сме сууууперрр
Хаиде да не спорим ние сме номер едноооооо
Невероятна битка невероятен рециклаж бравооооооо оо ууу оууууу
ъъъъъ уууууууу
Аиде сега и другите цял съюз са удриииииии
Последна промяна от andrey4o на нед май 20, 2007 11:33 am, променено общо 1 път.
Timi_vr
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 23, 2005 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

Хаха готина битка се е получила :crazy_pilot:
Големи флоти големи битки големи амбиции ...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

На печелившите - честито :lol:
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Егати предателя! Този киси наистина е много долно същество, заслужава да му се изтрие акаунта!
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Timi_vr
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 23, 2005 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

Ники има още 5 дена да си му го върне - с тия темпове с които го наливаха по време на рунда има шанс да направи чудеса в ДМ :bravo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”