[Криеница]pin vs. [PITBULLS]WERTY

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

Та пак се срештаме историята е следната, вчера както си седя пред компа получавам ЛС за финална битка питам го какво има тои ми казва и се сагласявам поради това че беше с ЗНС летеше 18 часа до мене та трябваше да чакам почти цял ден. Та доиде време за битката аз пускам реците на 16 сек след удара Ники Вас е на 1 мин след удара а рециклажа изчезва 3-4 сек след удар :lol: Голяма работа не сам за 10кк ресурс аз се изкефих на битката че не ми падна ЗНС а го разцепих :P Явно пин е налял някои с тази битка за гарбът ми без да каже ништо тои каза че рециклажа е за хиените не му трябвал и няма да го гонят но все тая............ По добре да ми беше казал нямаше да гоня рециклажа ма тои е решил да излъже :c022:

битката - http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4508331d

http://crom.free.bg/zwezda.html
Последна промяна от werty на нед май 13, 2007 12:48 pm, променено общо 1 път.
....
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Битката е хубава...
Историята е следната вчера си седа и гледам ЛС от пин ме пита дали може се разбие в мен :c022: , нормално да искам но знам че Мр Макс е ламер и ще се пробва да вземе рециклажа под носа ми но нямаше да стане ;)
Рециклажа е натоварен за Мр Макс той си е и**от и гледа чрез измама да направи някой ресурс но какво да се прави .... думата н**астник му отива ;)

@BacardiBreezer : Хмм не го права , то си е така да не би да лъжа !?!
Последна промяна от Kisi на нед май 13, 2007 12:22 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

абе ей не го обиждай той е топаджия!
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ May 13 2007, 03:20 PM)
абе ей не го обиждай той е топаджия!
Абе не се обаждай, щото не те виждам в топа.Той Мр макс сега се лигави с тея неговите точици, ама после ещ бъде един прославен играч
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Какво оплювате МрМакс ?!??!?! Не е ли в топа ??? Всеки рунд където и да играе играе по невероятен начин.

Битката е добра

И от кога почнахте да преправяте коментарите ?!?!?!
Последна промяна от MrBlack на нед май 13, 2007 5:47 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

имаме си нов топаджия :S изостанали сте T-Bag e най добрия :lol: :lol:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

MrBlack написа:QUOTE(MrBlack @ May 13 2007, 01:32 PM)
Какво оплювате МрМакс ?!??!?! Не е ли в топа ??? Всеки рунд където и да играе играе по невероятен начин и прави много добри наливания !!!!

Битката е добра
Дам прав си :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Кой умник ми преправи коментара БЕЕ !?!?!? А ???

MrMax ме помоли да напиша това тъй като е баннат за известно време и ако моля да не ми се пипа коментара !!!! Нямате никакво право да го правите

МрМаx :

Хей,хей какво искате бре,все пак пин е от моя съюз,нормално е да подпомогне за нашето развитие на нас,а не на непознати :) Киси мислех те за приятел,но явно ти си като всички останали,явно не може да се разчита,за 5ккк би изгубил приятелство,за 5ккк би напсувал някой?!В топа съм,дам,за разлика от др най-различни спамери,защо ли те не са,може би защото много им знаят устите,е пожелавам им повече игра,по-малко спам...И Ворхеес,моля те престани,ще помоля някой да му разкара опциите за подправяне на подписи,дали съм налят,налят съм,но съм налят с добра кауза,все едно 1 милка се стига без наливане,без тия ;) И без лоши чувства
Последна промяна от MrBlack на нед май 13, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Всъщност... една милка се стига без наливане, да :) За разлика от някои топаджии които са наляте с добра кауза - други стигат милион
Последна промяна от RoYaL на нед май 13, 2007 6:09 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Цитатналят съм,но съм налят с добра кауза [/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MrMax, топаджия такъФ(не че си, ама това ти е прякора - топаджията... :lol: ) - кога ще се научиш да играеш? :) Без да те наливат, да те ситват и т.н. ?Отговора - явно никога.Остани си с мястото в топа(то па едно място) - това ти е живота на теб и без туй :lol:
Последна промяна от Fallen_angel на нед май 13, 2007 6:21 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”