Bulfleet Weekly: 30.04.2007 - 6.05.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Булфлийт съвети

GMail - най-добрата поща във Вселената

Не отскоро съществува проблема със закъсняването на писма (имейли) за изтриване на планета или акаунт, най-вече при използващите @abv, @mail, @yahoo и @hotmail. Бутането из спам-филтрите обаче не помага. Ако Сте късметлии - може да го получите на същият ден, ако не - чакането може да бъде с дни, седмици, вероятно е и изобщо да не се появи. Но къде е проблема? Доста хора обвиниха администрацията, че в една вселена става, в друга - не. При регистрация - става, ако искате да изтриете планета обаче - тон заето... Какво изобщо представляват тези писма? - Автоматично генериран мейл от играта, който се подготвя и изпраща от самата нея при заявка от потребител (за изтриване или SMS известяване) на посочения от него адрес. Повечето пощи блокират подобни мейли, защото такива често биват със СПАМ съдържание. Дали проблема е изцяло в играта? Един кратък експеримент от страна на kaos, не показва точно това - за подробности - ТУК. Оказва се, че най-добрият възможен вариант е пощата Ви да е в GMail. От Google пак са с едни гърди напред, като писмата се получават обикновено в периода от 2 секунди до 2 минути след заявка. Не зная дали е най-добрата поща в света, но определено е най-добрата за тази игра. Не е отговор на въпроса "Играта или пощата ми върти номера?", но до някаква степен е решение на проблема. Смяната на поща, за щастие, е възможна (меню Настройки) и може да се осъществи на цена от 80 Нанокредита.
Bulfleet Weekly ще следи случая.

Автор: LoaD
Последна промяна от Stankata на вт май 08, 2007 11:03 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 1

Играчи:

Код: Избери всички

№     Съюз                Играч          Бойни Точки       Точки
1     ШАХМАНИЯК            palavkoch     333,491          941,233
2     Insomnia            *ХАНС*        154,420          766,956
3     Insomnia            faget         180,147          695,826
4     ДЕФЛОРАЦИЯ           nero          10,925           411,713
5     Insomnia            slackware     23,290           401,097
6     Insomnia            Batmana       156,898          395,707
7     JollyRoger          dios          1,028            371,092
8     Insomnia            JPS           152,370          363,942
9     aZrudite            НякойПознат    4,638            352,584
10    Insomnia            EverDream     54,250           350,620
Съюзи:

№      Съюз       Членове      Точки        Коефициент
1     Insomnia     10         3375190     337519
2     /*****/      3          636300      212100
3     aZrudite     2          399435      199717
4     ШАХМАНИЯК     9          1706643     189627
5     X            11         1721106     156464
6     ARES         9          1084153     120461
7     3nity        3          326768      108923
8     S.A.A.       7          756731      108104
9     SEYMOUR      12         1171268     97606
10    Maniaci      5          485019      97004
Седмицата мина ето какво казаха за нея някои от играчите:

НякойПознат, лидер на aZrudite

Aми при мен е доста скучно не ми остава много време за БФ и за
това този рунд стила ми на игра е ...скучен надявам се да се промени, но 
изгледите за това не са добри. 
zoinks, играч от ШАХМАНИЯК

Как се е развила седмицата за мене ли ... Еми през изминалата седмица сам много доволен.Ударих един фиш,но за жалост не беше нищо подготвено просто ми дадаха доклад
и литнах.Благодаря на неро и на фен-а,че ми помогнаха за рециклажа,както и за ресурса на
планетата.На мозака за ресурса,но пак казвам не беше нищо подготвено , но все пак закеряхме . Друго ... тая седмица сам доволен и от и-тата , апак и от както сам втора смяна направо сичко е бижу,мога да играя по-далго.Иначе като доклади за битки нямам,не сам се и мачил.За
сега играта е в моя полза,но интернета не.Дано и двете заиграят за мен.
TUNJO, играч от ARES

Имам доста неща за решаване в личния ми живот, та по тази причина не мога да играя много, влезнах от амбиция пак, ама амбициите ми са в мод  омръзна ми от разни л******a от Х да слушам как съм постъпил и какъв предател съм бил съюз, който аз създадох измислих му име и намерих повечето от играчите, време е за разплата.
Ku, играч от GodsOfWar

Ами при мен няма нищо забележително.Подхванал съм си един съюз OTAN-NATO и двама от тях си ги точа, много са изгодни, иначе строя флот (май го утроих за седмица и нещо) или търся забравени флоти, ама суша всичко модирало или дълги сейвъни.
sugarbaby, играч от S.A.A.

Яд ме е е ,че всички които се пробвам да ударя излизат във ваканция, аз не го мисля с лошо.
Иначе си смених ,съюза тъй като майстора фаянсаджия се отказа, а другите не са от най-
активните.Битки няма, но предстоят.
KingDivaka, лидер на SofiaBarsa

Какво да ти кажа приятел!Тая игра взе да става доста скучна,и ме отекчава вече.В
целия съюз само аз съм на линия,всичко друго е в мод и няма кой да ти помогне.Незнам до кога ще
се задържа в тая игра!Има нещa,като протекциите и асероидите,които много ме дразнят,не е като преди да има някаква динамика.Ааа,и още нещо!Разочарован съм от хора,които уж ми бяха приятели, а в един момент ми забиха нож в гърба.Ама не искам да я обсъждам тая тема,че ми става кофти като
се сетя за постъпката им. 
wipkiller, лидер на KT&LOST

Нем, няма какво всичко си е нормално, обирам си касичките по цял ден , чат пат някой се сети да
ме нападне за разнообразие и така играта си тече. 

Eдна планета по-малко
ЦитатВ четвъртък малко след полунощ знс-та на *ХАНС* взеха участие в унищожаването на едно от планетите на nero.Самият той сподели че в предишния рунд nero му е унищожил една от неговите планети и сега той му го връща. [/quote]

[Purgatory]HolyFIst vs Luna

HolyFIst
ЦитатEми няма нещо особено.Той беше стоял до късно и явно не можа да си посрещне сейвана.
Доста време му седя флотата на планетката и му скочих на веждите. [/quote]

[The Agents]Pitbull vs [ДЕФЛОРАЦИЯ]vasko53

Pitbull
ЦитатИсторията, е че получих доклада от един съюзник, пича не беше влизал повече от 24ч, но пък ми беше зелен(към 40к точки) и затова почнах да го разпращам на хора, които са му в горната граница, но никой не се нави да литне и така реших все пак аз да го накажа, бутнах доста солара за да ми влезе в обхват организирах извозването на боклука и полетях. Самият полет беше над 3 часа понеже го атакувах през две галактики и разхода на газ беше огромен и ми беше доста напрегнато все пак да не се сети да влезе но всичко мина по план, рециклажа беше обран целия с помоща на Big_Noob за което му благодаря. [/quote]

[Apocalypto]LeviataN vs phobos

LeviataN
ЦитатОще в сряда по мои сметки щеше да бъде голяма далавера ако го ударя.Лошо бе, че трябваше да си преместя цялата флота от 3:***:8 на 4:***:5, но си помислих ,че си струва в крайна сметка газта.Още повече, че напоследък беше настанала голяма суша откъм хубави битки.Днес на обед, след като ми се стационира флотата погледнах и с радост разбрах, че флотата му се намира все още на планетата.Причините не ги знам, но фактите бяха на лице.Атаката до него ми траеше 1час и 1 минута и стисках палци да не влезе .Така или иначе всичко беше наред и в точното време се намирах на точното място.Битката не беше лоша, а боклука го събрах до последната прашинка.[/quote]

Запознаваме ви с wipkiller, лидер на KT&LOST

1.Как се казваш?
- Тодор Зубев.
2. На колко си години и от къде си?
- На 19 г за сега. От Септември съм.
3. С какво се занимаваш?
-Следвам туризъм в Пловдив, в най-скоро време яко бачкане било то барман, сервитьор или в някое хотелче.
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
- До 3 рунд, 1 вселена бях с ник wip. След това моя учител otmastitel ме прекръсти на wipkiller и от тогава така се пиша.
5. Как разбрахте за Булфлийт?
-Един приятел ми каза за нея. По онова време работеше в зала и имаше време да цъка :)
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
- Защото адски много ми хареса, като замисъл,а и те кара да разсъждаваш :) накратко казано обичам стратегиите.
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
- Трудничко, за това понякога ми се налага със седмица и повече да съм в мод.
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
-Запознах се с адски много хора и си намерих много приятели!
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
- Първият съюз беше S.W.A.T 1 рунд на 1 вселена. Сега съм в KT&LOST.
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
-За момента няма такава.
11. Занулявали ли са ви досега?
- От началото на този рунд не са ме занулявали. Иначе в предишните рундове, 4 пъти съм бил зануляван.
12. Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
- Не гоня класации.
13. По избор.
- Наслаждавайте се на играта и умната!

Запознаваме ви с KingDivaka, лидер на SofiaBarsa

1. Как се казваш?
-Христо Ников
-.на 31
3. С какво се занимаваш?
-Работя в общининската администрация на града
-Еми с този който е в момента
-За Булфлийта разбрах от един приятел :)
-Започнах да играя от любопитство,защото харесвам стратегиите
-Еми да ти кажа,доста ми е трудно :) гледам да се пазя от шефа,ама той много-много не разбира от компютри така че се оправям
-адеми много добри приятели и ми отне абсолютно всичкото ми свободно време :@
-Съюза в който съм и сега SofiaBarca :) От този рунд като лидер
-Еми знам ли,имам доста битки ама все малки.Още нямам цял рунд зад гърба си
-Не,не са ме занулявали досега :) въпреки,че когато почнах да я играя играта,първите 2-ва месеца незнаех какво е сейвън
-Еми,знам ли и аз,не гледам класирането - играя за удоволствие
13. По избор.
-Ако сега мога да се откажа от играта,бих го направил с удоволствие :) смятам това да ми е последния рунд.

Въпросите на Serial_H

wipkiller ,лидер на KT&LOST

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

1.Този рунд съюз KillerTeam се основа от killname, който не се разбираше с 3_cqlo_i_14 и razbiva4a (двама killer ветерани,основали този рунд съюз Crushers), дори известно време бяхме във война с тях. В последствие killname се споразомя с тях и се сляхме при условие, аз да съм лидер. Няма и седмица след това, приятел на killname dementora(лидер на съюз LOST) предложи да се обединим в един съюз. Съюз който сме в момента.

2. Играчите на които най-много се разчита са 3_cqlo_i_14, razbiva4a, THE_BEST и Po_seRI4. Не искам да се изхвърлям .но от главния съюз всички са килъри на ниво. Повечето от тях не ги познавам и не знам как са играли преди , но съм доволен от развитието им до сега.

3. По това което виждам определено, като флийтъри!

4. Външната ни политика е, бой по всеки с който не сме в алианс или НАП, за враговете няма смисъл да говоря... За вбъдеще незнам, за сега няма.

5. Очаквам да има много интриги :) но тетепърва ще започват, нека битките говорят вместо мен ;)

6. Успешни полети и приятна игра!

Автор : Xstrem
Последна промяна от Stankata на нед май 06, 2007 9:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 2

Играчи:

№      Съюз            Играч          Бойни Точки       Точки
1     Archangels       atomic        1,622           277,072
2                      hYpN0tic      3,260           270,284
3     Archangels       macumba       40,359          243,383
4     Тамплиери         CoverMe       4,472           200,689
5     Тамплиери         PradaBaby     6,726           179,550
6     фирма УЖАС        BEC           14,158          169,186
7     Тамплиери         karbankal     24,069          166,288
8     Archangels       PoLterGaiSt   4,158           143,792
9     THE HYENA        CORWIN        13,634          137,035
10    Тамплиери         Dim4o         144             107,335
Съюзи:

№      Съюз          Членове      Точки        Коефициент
1      Archangels     18         1246239     69236
2      фирма УЖАС      4          228207      57052
3      Тамплиери       23         1277982     55564
4      ЪпсурД          11         505749      45977
5      Bravo          3          135259      45086
6      Шкембе          3          129770      43257
7      Криеница        5          164582      32916
8      ЙО-ХО-ХО        6          194792      32465
9      PARAMOUNT      10         297762      29776
10     THE HYENA      12         341409      28451

[Archangels]SaShKu Vs [DaRKaGe]sufert
Тази битка може да ви е позната, като една от най-добрите засега в рунда. Ако не гледате трибуната редовно, тука ще я видите.
ЦитатLuffy :
ще разкажа нещата така както станаха без да скривам или добавям каквото и да било...
всичко започна преди няколко дена когато си бях намерил една много доходна касичка на координати 4:306:12. точно ми се връщаха корабите след като си обрах ресурса от там... и си викам - чай да пусна една - две сонди да видя какво е останало. и гу пускам аз и чакам да се върнат... ама още преди да се върнат те получавам следното писмо:

"ako o6te vedna6 sam ti pro4el
koordinatite na planettata
nqkade igrata za teb 6te svar6i"
аз много са учудих понеже планетата която ограбвах все още беше офлайн... затова проверявам спая си и гледам че на едната сонда съм обаркал едната цифра. вместо да напиша 4:306:12 съм написал 4:406:12. ето от тази малка грешка започна гибелта му - понеже след като ми написа това писмо аз му пратих още 3 сонди до другите му планети - демек да му покажа колко съм се разтреперал. на главната му база флота беше доста добър и определено по силен поне 2-3 пъти от моя. последваха следващи писма които само окончателно ме накараха да се заема лично да покажа на този че дори играч с по малка флота може да докара големи неприатности и загуба на по-силната.
"opaaaaa eto ot sega mi
stava6 cel , traa samo
general4e da stana"
"brat ima pone 10 4oveka koito
s udovolstvie 6te te isarat ot
igricata ,4akai da vidq do koi si
nai blizo"
така аз реших да му крада мините и да му чупя малки флоти забравени по планетите... но също така предоставих информацията за флота му на човек, за който знам, че има по-голяма от неговата... именно на SaShKu... макар да играя този рунд БФ за прав път и все още да нямам много запознанства тук - считам че с него вече сме добри приятели и ако успее да удари флота му хем аз ще съм доволен, хем тох ще е на печалба. за моя тогавашно сажаление отговора на SaShKu беше:
"s tqh sme NAP"
пуфф... от бързане бях забравил да проверя дали тамплиерите са с някакъв саюз с архангелс ... но дори тази временна лоша новина не намали ентусиазна ми да го гоня докрай. така ноща настапи и аз пуснах сондите в действие. за мое изумление узтанових след целонощни спайвания че големия му флот си стоеше на главната му база цялата вечер от 10.30 до 9.00 сутринта... за нещастие поради тази причина не можах да му я ударя , но пък му отнесах колониите и корабите дето бяха на тях :) още преди мойте удари бях говорел с човек от тамплиерите, с който имах щастието да се запозная няколко дена преди цялата тази случка. та ... - отнесах до нея доклада за целонощната дрямка на флота на човека им и споменах учудването си с думите " този или е много смел или много глупав - не съм сигурен кое от двете... " тя също се учуди и каза че ще го скастри за тази му постапка. аз обаче продължих да му удрям малките флотички и да наблюдавам базата му - и установих че все още флота му си стои там без да е той онлайн и то от даста дълго време. след второто ми споделяне на това - той беше изключен от саюза на тамплиерите. това изключително много ме зарадва... и аз веднага споделих настоящите промени със SaShKu... който вече можеше да го удари без проблеми. от моя страна беше само предоставяне на инфо за флота и процентите за атака и защита на самохвалкото...
това е моята история...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SaShKu : Моя история особена няма . след като луфака ма извести за изоставени флоти аз си дебнех човека 2 вечери докато накрая го издебнах и си го ударих каквото и целях. тази битка не е много на печалба но аз играя заради играта а не заради печалбата ;) трябва да стават такива битки от време на време.[/quote]

Запознаваме ви с SaShKu

1. Как се казваш?
- Александър Иванов
- 18години, Бургас
3. С какво се занимаваш?
- Уча компютърни технологий и математика
- Само SaShKu, до колкото се сещам
- Еми чух, че излиза нова, хубава игра, още в началото й бях съучастник в 1-вия рунд
- Бяхме група приятели и започнахме заедно, да ни е интересно малко разнообразие.
- Ем, съчетава се особено като имам 8 часа информатика в седмицата.
- Да ми е отнела, незнам какво. Даде ми добри приятели... Може би
- 1-вия не го помня, преди години беше... а сега съм в Archangels.
- Няма такива битки, просто си игая играта
- Да... Не отричам
- Незнам, някъде в топ25, ама не помня къде.
13. По избор.
- Желая на всички да им е приятна и разнообразна играта, и да не се жманиячават толковам че да има стане част от личния живот и да не им го променя

Сега да разгледаме друг, добре известен играч - iztreshtql

[ Sin City ]iztreshtql vs [ Red Army ]ANDGIN

ЦитатБез много да мисля за загубите... реших да атакувам един защитники... ето го и резултата, ясно ми е че ще има коментари как съм на загуба :) , ама карай :) ...
Докладът за битката при [4:136:4]

Откраднати са: 212959 метал, 44335 кристали, 165506 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

771747 метал
468253 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
303494 кристали
385873 газ.

0 метал
303494 кристали
385873 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
[/quote]

[ Sin City ]iztreshtql vs [ Тамплиери ]dddeeekkk

ЦитатБез особена история. Излизах вечерта и като се прибрах реших да поогледам. Ето го резултата... да не говорим, че доста флотички имаше изоставени, но тази беше най-печеливша. Мислех да не пускам битката, виждаше ми се слабичка, но като гледам какви битки се пускат си е добре ...

471572 метал
88428 кристали
0 газ

0 метал
383144 кристали
235786 газ.

0 метал
383144 кристали
235786 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.

Имаше и не лоша кражба...
Откраднати са: 48042 метал, 93676 кристали, 22545 газ.
Откраднати са: 24906 метал, 47301 кристали, 11379 газ.
Откраднати са: 12453 метал, 23650 кристали, 5689 газ.
[/quote]

Запознаваме ви с iztreshtql

1. Как се казваш?
- Рангел Боянов Симов
- След 18 дни стават 21
3. С какво се занимаваш?
- С нищо особено, уча в УНСС
- Само с този, тоест и преди съм играл нямам спомен, просто не съм играл сериозно и съм зарязвал играта
- Не си спомням , май от банер
- Ми да видя дали ме бива, май не ме особено
- Идеално, по-малко лекции, повече игра / разбира се шегувам /
- Даде ми напръщената физиономия на любимата , отне ми от съня
- За малко преди съм бил в Адвенчър, а сега в този, който създадох този рунд Sin City
- Нямам особено запомнящи се, освен две в които пратих рецовете на атака, вместо на рециклаж... беше доста зле за развитието ми
- За сега в този рунд не, преди сигурно да... не знаех особено какво да правя, така че на дали ми се е разминало
- Ще видим след няколко месеца...
13. По избор.
- Бих искал да ме попитате... дали хората прекалено много се вживяват в тази игра, за да получите отговор
КАТЕГОРИЧНО ДА! Хора, ТОВА Е САМО ЕДНА ИГРА!

Интврвю с PaguoEpeBaH

1. Мога ли да ти говоря на Ти?
- Заповядай ;)
2. Как се чувстваш като лидер на един от водещите съюзи в този рунд?
- Лидера на Тамплиери е Карбанкал.Днес май не си слушал радиото?
3. Имаш ли играчи, на които ще разчиташ в този рунд?
- Има такива на които разчитам.А и имам чудесен отбор от момчета и момичета в съюза ;)
4. Имаш ли някакви врагове този рунд?
- О, да ;) Един единствен, но той вече си има най-милите и прекрасни съседи във вселената ;)
5. Какви очаквания имаш за вбъдеще за водещите играчи в съюза ти?
- Приоритетна цел номер 1 : Тамплиери, заличете Ъпсурд от тази вселена
6. Някакви неразкрити планове имаш ли, освен ако не ги пазиш в тайна ?
- Относно Бф никакви.

Автор : Mor7aLSho7

> Понеже от моя гледна точка е голяма скука, а ти си от малкото, като гледам... които не си губят времето само с i-та и рециклажи, би ли дала мнение за развитието на рунда в момента. Можеш ли да се оплачеш от тотална НЕигра на флота, ами само танкери и меги чупиш? :}

[ЙО-ХО-ХО] GERGANA: По принцип играя само във вселена 3, този ацц беше на съпруга ми, но той не иска вече да играе и затова аз го поех-и казано честно ми хареса много заради тази корабна борса,има доста голяма динамика с нея в играта, почти винаги можеш да намериш това което търсиш,ако го няма налично,си търсиш играч който да ти го даде.
Аз (i)-та не гоня-в смисъл, не ги следя, ако някой фр ми каже тогава мога и да полетя към него, а за рециклажите е абсурд-има много играчи над 100к точки, който предполагам че са много по- бързи от мен, и не виждам смисъл, само да се надявам напразно.
А относно развитието, всеки има правото сам да си решава как да играе, един на мини, друг на флот, кой както иска, аз се стремя да наблягам на флота и шпионажа.
Точките не са важни за мен, поне не тези в класацията,за мен истинските играчи са в класацията по war точки, там си е и тръпката да влезеш примерно в топ 50 :) .

Интервю: LoaD
Последна промяна от Stankata на нед май 06, 2007 9:04 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 3

Играчи:

№      Съюз           Играч        Бойни Точки    Точки
1     bRuTaLs        Vratsa       314,903       944,137
2     bRuTaLs        Niky_Vas     281,989       852,094
3     bRuTaLs        taz          60,425        785,313
4     bRuTaLs        OBERON       116,317       666,556
5     TheRockers     wildcat      206,292       601,682
6     ПСИХО           Sucreto      40,822        464,686
7     ПСИХО           zaska        271,133       450,520
8     bRuTaLs         poboi       144,697       422,298
9     SEYMOUR         topi        25,076        419,586
10    TheRockers      zlokobni    24,169        388,931
Съюзи:

№      Съюз        Членове      Точки        Коефициент
1     bRuTaLs       5          3627216     725443
2     MATADORESS    3          800361      266787
3     TheRockers    7          1595011     227859
4     ПСИХО          6          1310133     218356
5     ReVeNGe       3          583046      194349
6     EMPERORS      14         2044064     146005
7     9th Legion    9          1278348     142039
8     ™PITBULLS™    3          400858      133619
9     Demi-Gods     6          800117      133353
10    Прасмос        2          258510      129255

Bulfleet Рекорди:

21k точки и Звезда на Смъртта? - Да, да...

1. Какво е усещането да летиш на кораб за 10 милиона ресурс?

RoYaL: Усещам страхотно вълнение, много голяма тръпка, макар и само в една игра :)

2. А какво е усещането да си на 20,900 точки във Вселена 3?

RoYaL: Зависи от обстоятелствата, особено конкретните !

3. Добре, тогава директно на въпроса - усещането да летиш със ЗНС едва на 20,900 точки, може ли да бъде описано само с отговорите на горните два въпроса?

RoYaL: Едва ли. Вълнението да летиш с този кораб, на тези точки, особено като знаеш, че си един от малкото ако ли не и единствения притежател на огромната структура на тези точки, вдига адреналина до много голяма степен.

4. Предполагам, много хора (включително и аз) се питат... Как успя бе, човек?

RoYaL: Хехех :) Когато си поставих това за цел в началото ми бе непосилно.Акаунтът беше изоставен и занулен, без нито един кораб.Започнах да правя мегатранспортьори, достигнах 450 бройки, направих и около 30 кръстосвача.По цял ден атакувах всичко, което имаше ресурс, скачах за всичко което е над 30 000 метал/кристал или газ, атаки, атаки, атаки.Нямах булфлийт генерал, за да следя и-та, за това летях само по обрани такива или по активни.Беше ми нещо като мечта, а когато нещо го желаеш толкова силно - то се сбъдва.И ето на - стана.Успях да пусна 7142 сателита, които прецизно бяха рециклирани от съседа ми Did, след това да си изчакам гравитацията и да натисна линка "Max. 1"

5. Така е, капката дълбае скалата с постоянство. И все пак - колко време и нерви ти отне тази мечта?

RoYaL: Всичко се зароди в началото на април месец, бях спрял активната си игра във В3 отдавна, когато не ми напомниха, че имам акаунт ( по спомен Fallen_Angel: Айде бе RoYaL, че те записах кога ставаш (i) ).Т.е. около месец ;)

6. Според мен, това може да бъде един пример, как всеки ентусиазиран, може да постигне чудеса в играта за максимално кратко време, единствено влагайки желанието и упоритостта си за тази цел. Смяташ ли, че е по възможностите на... по-голямата част от играчите да направят подобно нещо? Би ли им попречило или липсвало нещо, за да го направят?

RoYaL: Не мога да определям възможностите на който и да е.Според мен всеки който наистина иска да постигне целта си (било то и конкретната) може да го направи.

7. И като за последно... да те чакаме ли скоро пак за следващ подобрен рекорд из играта?

RoYaL: Знае ли човек ;) Всичко се случва, за сега мисля да се задоволя и с това

8. Е, ти се чувствай поканен :P И не забравяй да кажеш на феновете си да следят за вестника ;) Имаш ли да добавиш нещо друго от свое име или да те пращаме на корицата?

RoYaL: По принцип не отказвам покани за това, ще се мисли върху тая покана, хе-хе ... :)

Интервю: LoaD

Вселена Hardcore

Играчи:

№      Съюз            Играч            Бойни Точки       Точки
1     Waist Deep       Raid            17,347           122,582
2     Тамплиери         mollymush       13,009           80,904
3     Тамплиери         SlyRunner       1,990            61,372
4     Тамплиери         Taison          3,355            47,223
5     Тамплиери         avatarbg        2,430            38,337
6     XEON-VIP         Loshko          3,481            37,794
7     Waist Deep       Drama Setter    2,018            37,590
8     EagleS           NME             618              36,736
9     In The End       Rusnaka         1,379            36,280
10    Waist Deep       GENERALISIMUS   27,561           29,366
Съюзи:

№      Съюз         Членове      Точки       Коефициент
1     Waist Deep     6          254671     42445
2     Тамплиери       9          318053     35339
3     EagleS         4          63963      15991
4     In The End     12         188706     15725
5     Dendarii       4          45293      11323
6     SharkS         3          31692      10564
7     Тамплиери2      6          61958      10326
8     Dust           5          48816      9763
9     MASSACRE       5          46494      9299
10    СМЕРШ          11          100873     9170

mollymush, лидер на [Тамплиери]

1. Raid вече е със сериозна преднина пред теб , SlyRunner и Taison . Ще се опитате ли да вземете първото място или ще се задоволите с останалите места от топ 5 ?
- Чак първи надали ще стана , но поне ще се постарая да направя рунда колкото се може по-труден за Raid .

2. Drama Setter обаче също се цели в предните позиции . Ще се опитате ли да го занулите или съюз Тамплиери ще заложи на по-мирна политика ?
- Хах , че аз него не го оставям на мира . Онзи ден го ожънах на 4 планети , вчера на една и днес на още една .

3. Дочу се , че Waist Deep са ударили теб и Taison , както и GOTI , който заради това си е дал акаунта . В същото време Тамплиери са отговорили с няколко атаки по колониите на своите врагове , както и 2-3 отмъкнати рециклажа . Може ли повече подробности по случая ?
- Да, Raid удари първо мен , бутна ми флота на 6 планети , след което удари GOTI , който така и не разбрах защо си беше оставил корабите на планетата . . . а Taison не знам да са го удряли . След атаките срещу GOTI успях да взема част от рециклажите , а след това веднага щом можах ударих Drama Setter . . . то Raid беше в протекция тогава.

4. Явно положението между Waist Deep и Тамплиери се нажежава все повече, но нито един друг съюз няма поне двама играчи в топ 20.Как ще коментираш това и мислиш ли, че друг съюз или играч ще може да направи нещо съществено в рунда?
- Да, положението си е военно , дебнем се нонстоп, а нещо интересно можеше да е kikoxxl, но след това наказание може да се каже, че го върнаха в 1 клас .

5. Благодаря ти за отговорите . Ако имаш да добавиш още нещо интересно сега е момента ;)
- За сега няма какво :)

Интервю: Stankata

Хумор

И едно ЛС във форума до бившата редакторка на вестника AnichkA. Бъдещето й е осигурено ;)
Оказа се,че и други за го получили ... мъже и жени.

ЦитатHELLO

My name is scolar i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you and to be your friend,
Here is my email address ХХХХХХХХХХХХ
I believe we can move from here!
I am waiting for your mail to my email address above..
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) yours

scolar[/quote]

-----------------------------------------

Информация за съюз H E A D написа:Дипломат - за уебсаит \ форум на H E A D или интереси от ски

Единствения начин да станете Дженерал е да атакувате лидера на H E A D . Ако успеете да го занулите ставате Дженерал . Ако не успеете ви изключвам от H E A D .

Всички саюзници в H E A D са задължени да играят редовно

С изключение на ледера никой саюзник не трябва да бъде нападан

Членовете на H E A D си помагат взаимно

Пожелавам Ви успех в зануляването ми
Извод? Никога не надценявай някого за най-голяма каса - Лидера може да е по-голяма! За да станете Дипломат - трябва да разбирате основно от html... и т.н.

Автор : Mor7aLSho7
Последна промяна от Stankata на нед май 06, 2007 9:15 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”