Миналата сутрин си говорехме с T-Bag, че броя на защитниците във вселената значително нараства с всеки ден.Когато се събудих, той ми беше пратил шпионаж с защитата на lov4o, препоръча ми го за следващата жертва.Когато дойде вечерта, звездата трябваше да литне по някой, скитах из галактиките и изведнъж се сетих за шпионажа, който ми даде T-Bag ... търси, търси, рови... накрая го намерих и така още един защитник долу.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
RoYaL поздравления за ЗНс-то.На 20 К не е толкова лесно колкото на 100 да се извади.А колко време ти отне всичко за нея за да успееш да я направиш и изобщо как ти дойде идеята на 20К ЗНС ?
Ivolver написа:QUOTE(Ivolver @ May 3 2007, 08:10 PM)
RoYaL поздравления за ЗНс-то.На 20 К не е толкова лесно колкото на 100 да се извади.А колко време ти отне всичко за нея за да успееш да я направиш и изобщо как ти дойде идеята на 20К ЗНС ?