Luffy :
ще разкажа нещата така както станаха без да скривам или добавям каквото и да било...
всичко започна преди няколко дена когато си бях намерил една много доходна касичка на координати 4:306:12. точно ми се връщаха корабите след като си обрах ресурса от там... и си викам - чай да пусна една - две сонди да видя какво е останало. и гу пускам аз и чакам да се върнат... ама още преди да се върнат те получавам следното писмо:
"ako o6te vedna6 sam ti pro4el
koordinatite na planettata
nqkade igrata za teb 6te svar6i"
аз много са учудих понеже планетата която ограбвах все още беше офлайн... затова проверявам спая си и гледам че на едната сонда съм обаркал едната цифра. вместо да напиша 4:306:12 съм написал 4:406:12. ето от тази малка грешка започна гибелта му - понеже след като ми написа това писмо аз му пратих още 3 сонди до другите му планети - демек да му покажа колко съм се разтреперал. на главната му база флота беше доста добър и определено по силен поне 2-3 пъти от моя.
"opaaaaa eto ot sega mi
stava6 cel , traa samo
general4e da stana"
"brat ima pone 10 4oveka koito
s udovolstvie 6te te isarat ot
igricata ,4akai da vidq do koi si
nai blizo"
така аз реших да му крада мините и да му чупя малки флоти забравени по планетите... но също така предоставих информацията за флота му на човек, за който знам, че има по-голяма от неговата... именно на SaShKu... макар да играя този рунд БФ за прав път и все още да нямам много запознанства тук - считам че с него вече сме добри приятели и ако успее да удари флота му хем аз ще съм доволен, хем тох ще е на печалба. за моя тогавашно сажаление отговора на SaShKu беше:
"s tqh sme NAP"
пуфф... от бързане бях забравил да проверя дали тамплиерите са с някакъв саюз с архангелс...
това е моята история...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SaShKu : Моя история особена няма . след като луфака ма извести за изоставени флоти аз си дебнех човека 2 вечери докато накрая го издебнах и си го ударих