[ KT&LOST ] wipkiller VS Iri [UNITED]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
хубав рец
малко си на загуба, но
важно е да се прехвърчат искри, па другото...
все пак не е като да ограбваш и-та
))))
Видях, че си махнала защитата - надавм се да си ги обърнала на лодки
и ... страхотни проценти за точките ти!
малко си на загуба, но
важно е да се прехвърчат искри, па другото...
все пак не е като да ограбваш и-та
Видях, че си махнала защитата - надавм се да си ги обърнала на лодки
и ... страхотни проценти за точките ти!
Последна промяна от gibel на чет май 03, 2007 6:33 am, променено общо 1 път.
Хахахаха, нямам думи човек, даже не може и да се пошегува, момиче ти мислиш ли че някой би оставил i със 90к метал и 50к кристал ? Нали тези дето са по над 100 точки литват за няма и 15 мин до тях
а я си спомни аз до теб, дето си ми толкова близо, за колко време литнах
ПП: Относно битакта. клане е, какво повече да кажа
и поздравления, че си обрала по-голямата част от рециклажа

ПП: Относно битакта. клане е, какво повече да кажа
Дам адски много ме е "страх" даже през нощта не мога да спя заради тебMr Max написа:QUOTE(Mr Max @ May 3 2007, 06:38 AM)
Уипчо ела до мен бре,или те е шубелиийка![]()
Последна промяна от wip на чет май 03, 2007 7:41 am, променено общо 1 път.
Тез битки са си добри може би само за Каса тийм 
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]