Bulfleet Weekly: 23.04.2007 - 29.04.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Знаете ли , че . . .

Знаете ли,че на 23 април...
*1940 - При пожар в нощен клуб в Начез (Мисисипи) загиват 198 души
*1964 - В Москва е открит театър Таганка — сцена на авангардния руски театър.
*1992 - Приет е Закон за приватизацията на държавните предприятия в България.
*2004 - При престрелка в Кербала (Ирак) е ранен старши сержант Димитър Иванов Димитров, който по-късно умира от раните си.
*1564 -Роде е Уилям Шекспир, английски драматург († 1616)

Знаете ли,че на 24 април...
*1479 пр.н.е. - Тутмос III става фараон на Египет.
*1877 - Руският император Александър II с манифест обявява война на Османската империя - начало на Руско-турската освободителна война.
*1915 - Хиляди арменци са избити в Истамбул, което е начало на Арменски геноцид.
*2004 - След 18 годинишно действие САЩ отменят икономическото си ембарго над Либия поради направения отказ за разработване на атомна бомба.
* 1939 -Родена е Лили Иванова, българска естрадна певица

Знаете ли,че на 25 април...
*1154 - Мюсюлмански войски, предвождани от Нур ад Дин превземат Дамаск.
*1859 - Започва строителството на Суецкия канал.
*2005 - България и Румъния подписват договор за присъединяване към Европейския съюз.
*2007 - За първи път в Русия след 1894 г. (Александър III) погребението на държавен глава (Борис Елцин) се извършва с църковно опело.
*1940 -Роден е Ал Пачино, американски актьор

Знаете ли,че на 26 април...
*1336 г. — Франческо Петрарка изкачва връх Ванту — символичен рожден ден на алпинизма.
*1879 г. — Приет е Органическия устав на Източна Румелия.
*1942 г. — При експлозия в мина в Манджурия (Китай) загиват 1549 миньори — най-тежкият минен инцидент в света.
*1949 г. — В Москва започва първата сесия на СИВ.
*1963 г. —Роден е Джет Ли, китайски майстор на бойните изкуства и актьор

Знаете ли,че на 27 април...
*1124 - Дейвид I става крал на Шотландия.
*1810 - Бетовен завършва прочутото си произведение за пиано На Елиза.
*1840 - Започва се изграждането на Уестминстърски дворец, Лондон.
*1941 - Втора световна война: Гърция капитулира пред немските войски.
*1866 -Роден е Пенчо Славейков, български поет († 1912)

Знаете ли,че на 28 април...
*1770 - Капитан Джеймс Кук на борда на кораба Индевър акостира в Австралия.
*1932 - Започва използването на ваксина против жълта треска.
*1997 - Влиза в сила споразумението от 1993 за използване на химически оръжия; Русия, Ирак и Северна Корея са държавите, които не приемат договора.
*2001 — Милионерът Денис Тито от САЩ става първият космически турист на руски космически кораб.
*1948 -Роден е Тери Пратчет, английски писател

Знаете ли,че на 29 април...
*1872 - Започва първото общо събрание на БРЦК в Букурещ, на което инициатор е Васил Левски.
*1986 - Бангладеш попада под опустошителен циклон, който става причина за смъртта на 139 хил. души; без дом остават над 10 млн. души.
*1999 - При бомбардировки на самолети над НАТО е разрушена най-високата постройка в Сърбия - телевизионната кула Авала (203 м) край Белград.
*2005 - Сирия окончателно изтегля войските си от Ливан след 29 години окупация.
*1818 -Роден е Александър II, император на Русия († 1881)

Автор: МрМах

Вселена 1

Играчи:

Код: Избери всички

№     Съюз                 Играч          Бойни Точки       Точки
1     ШАХМАНИЯК            palavkoch      270,148          814,405
2     Insomnia            *ХАНС*         145,560          700,000
3     Insomnia            faget          160,443          598,773
4     ДЕФЛОРАЦИЯ           nero           5,157            366,968
5     Insomnia            slackware      21,952           355,314
6     Insomnia            JPS            74,093           341,612
7     Insomnia            EverDream      31,251           338,117
8     JollyRoger          dios           1,028            335,020
9     ARES                Kamikadze      80,811           317,135
10    Insomnia            Batmana        143,447          315,902

Съюзи:

№      Съюз         Членове        Точки        Коефициент
1      Insomnia      10          3042468      304247
2      /*****/       2           455579       227789
3      aZrudite      2           358610       179305
4      ШАХМАНИЯК      9           1394503      154945
5      X             11          1600974      145543
6      ARES          9           1036723      115191
7      Bulmining     2           196585       98293
8      3nity         3           282185       94062
9      S.A.A.        6           522959       87160
10     Maniaci       5           434180       86836

След като администрацията реши, че по празниците половината вселена е мод, направи едно ново допълнение в света на Булфлийт, а именно ботове . Пълни с флота и ресурс тези ботове бяха с цел да се направи подарък на останалите играчи . За някои това е много добра идея, но за други не, затова екипа поразпита какво мислят потребителите за нововъведението .

Здравей , аз съм от BF Weekly ! Според теб въвеждането на ботовете добра идея ли беше и ти възползва ли се от тях ?

Цитат
Xavier
Не, не бяха добра идея, така се даде възможност да се налеят определени играчи според мен. Аз не се възползвах , за съжаление![/quote]

TUNJO
Аз доста се възползвах , за мен всяка нова идея е добра и от това играта печели !

palavkoch
Не съм съгласен с тях, възползвах се, но това не е начина . Къде остава труда ми до сега ? А от 
малките ботове кой се възползва ? Все едни и същи хора, които явно ги домързява да играят и си 
измислиха начин за бързо вдигане на крака . Твърдо съм против ! 

boykoal
Не искам да дам отговор на този въпрос .

*XAHC* 
Можех да се възползвам от бота на 550к точки , но бях на рожден ден и faget се е възползвал . . .
Не съм админ да казвам добра или лоша е идеята , но те си знаят , ама не ми е ясно няма ли за има още ботове на 550к точки ?

Batmana
Аха..
Не ми хареса, че ги наслагаха тия ботове, ама какво да се прави ? Иначе и аз се възползвах от един бот .

Коментар

Добре дошли на "рибките" , поредната безумна идея , но какво да се прави ? А с какво ще помогне това на флийтъра не се знае . Дали тези корабчета , които не са почти никаква пречка . . . или пък какво ти пречи ако си миньорче да си засилиш мегите и да измъкнеш ресурсче след като някой вече е унищожил флотата . Но доколкото помня и протекцията , а и купуването на ресурс бяха въведени с цел да помагат на флийтърите . . . И после се чудим защо от 10 играча , 9 са миньори , а последният е направил 100 кръста и вече е великия флийтър . Но и няма как да е . Като се бъгне сървъра , се спират атаките , но не и мините . Като пуснеш протекция и си флийтър само атаки можеш да правиш , а миньора си и копа и атакува , пък и ресурсче си купува . Като се бъгне нещо по геймплея и ти променят правилата , а си флийтър пак си сменяш стратегията , а като си миньор няма проблем . Та тук трябва да се помисли , малко да се поограничи купуването на ресурс , да се оправят протекциите , тоест да не можеш да пускаш 5 една след друга , леко да се увеличи рециклажчето от битка . . . такива нещица , а не да се вкарват ботове . Пък да не говоря и за начина , по който "рибките" бяха вкарани в играта . По средата на рунда , без предварително известие , без гласуване . И затова доста играчи се изказаха , че все повече се чудат защо играят Булфлийт и това заради Вас админи . Ще си позволя да цитирам подписа на един потребител във форума " Да кажеш една единствена дума -/извинявай/ - често се оказва по-трудно от това да започнеш една война ! "Та ако сте на този принцип . . . вярно е , понякога и потребителите са виновни , но не винаги ! И дано по-бързо разберете , че ако първо се посъветвате с играчите ще имате къде , къде по-лесна и приятна работа

Запознаваме ви с MissFiona
1.Как се казваш?
-Първо държа да спомена, че на Макси му трябваше малко време да ме убеди да отговарям и ще си позволя да кажа защо. Зададените въпроси не бива да следват някакъв шаблон, а напротив, да бъдат различни и задавани в замисимост от насоката на разговора и събеседника
Да не се отплесвам много, казвам се Нина.
2.На колко си години?
-И това ще си кажа, въпреки че точно този и въпросът за заниманието би трябвало да са по избор на интервюирания. Все пак това не е сайт за запознанства или не знам защо ми хрумна мисълта за едно предаване, което разбира се е свалено отдавна...(за „Адрес 4000“ иде реч.)
На 28 годинки съм и се чувствам в прекрасна форма
3.С какво се занимаваш?
-Ето това ми позволете да го пропусна...(може да работя към Тайните служби)
4.Какви хобита имаш?
-Чета, слушам и наблюдавам.Ако това може да се нарече хоби, моето е такова.
5.За какво най-много мечтаеш в и извън света на булфлийт?
-В Света на играта „мечтая“ да рециклирам Deja vu в моята системка (шегичка) ....Извън играта, хм...пак същото...ама нещо друго може да му правя .
6.Как приемате играта?
-Който не я приема, я напуска.Едва ли има играч, който да не може да отправи критика и да недоволства от нещо. За себе си смея да твърдя, че засега се стремя да съм над това. Дано да успея за по-дълго време.
7.Каквото ти даде и отне Булфлийт ?
-Даде ми уплътняване на времето, даде ми стойностни хора и приятели. Даде ми и много размисли. . .защото не бива да си даваме почивка на ума . Отнема поне по 2.40 на месец...
8.Кое е най-предното ти класиране, с какви никове сте се подвизавали и в кой съюз/и сте играли?
-Играя играта от преди Нова Година....какви класирания да имам в такъв случай? Помня, че не исках да ходя в никакви съюзи и се дърпах доста, но накрая склоних и играх до края на миналия рунд на Втора във „-EMPIRE-“....тук е мястото да поздравя всички членове и ако играех сериозно, може би щях да съм си с вас и сега.И така, да продължим...с рестартите се появи и едно ново съюзче, чийто член станах и което се разпадна в последствие, нека не се налага да пиша защо и как, че ми е болна тема...и така попаднах в ШАХМАНИЯК.
Докато съществува играта, ще подавам молба към palavkoch да ме приема в този съюз.Достатъчно ясно ли се изразих?
9.Кои са най-запомнящите ви мигове в играта (битки,запознанства,пререкания и забавления)
-Забавления и положителни емоции получавам всеки ден, имало е и от другите разбира се, те си вървят успоредно.Доволна съм, че съм тук.Друго е излишно да казвам.
10.Занулявали ли са ви досега?
-Защо мислите водим този разговор, точно заради унищожаването на няколко транспортьора, в първата или втората ми седмица игра.Това ме ядоса.И заради това съм тук
11.Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
-Да, в конфликт сме...никой не иска да излиза в мод заради другия
12.Как намираш играта в икономическо развитие и мислиш ли,че ще продължи да бъде така посещавана за напред?
-Посещения ще има, възрастовата граница варира, има представители на вяка една група, пол, раса и националност.Важно и задължително е да се работи и стимулира задържането на тези играчи, които са посрещнали и живели с тази игра.Важно е да не се позволява изтриването на акаунти и да се уважаваме всички.
13.По избор
-Нима досега не писах по избор
Призовавам всеки, който се е усмихнал, четейки написаното от мен, да се усмихне още веднъж .

Автори : Stankata , MrMax

Вселена 2

Играчи:

№      Съюз                Играч             Бойни Точки        Точки
1      Archangels         dingo             7,139             242,112
2      Archangels         atomic            1,599             202,695
3                     hYpN0tic          1,962             192,763
4      Archangels         Kristin           3,718             150,710
5      Тамплиери           karbankal         16,708            148,144
6      Тамплиери           CoverMe           3,707             138,479
7      фирма УЖАС          BEC               1,950             137,391
8      THE HYENA          CORWIN            6,756             112,847
9      ЪпсурД              petarmir4ew       38,118            97,511
10     ЪпсурД              Attila            1,123             94,971

Съюзи:

№     Съюз            Членове     Точки         Коефициент
1     Archangels     18          1142018      63445
2     фирма УЖАС      4           185126       46282
3     ЪпсурД          11          459895       41809
4     Шкембе          3           120638       40213
5     Тамплиери       33          1106792      33539
6     Bravo          2           66417        33209
7     Криеница        5           134793       26959
8     ЙО-ХО-ХО        6           149240       24873
9     TRIBIRI        2           43201        21600
10    THE HYENA      13          269799       20754
Запознаваме ви с Atilla
1. Как се казваш?
-Герги Димитров
2. На колко си години и от къде си?
-29
3. С какво се занимаваш?
-Програмиране, системно администриране .
4.Какви хобита имаш?
- Фитнес, екстремно шофиране, а вече и булфлеет
5.За какво най-много мечтаеш във и извън света на булфлийт?
-Не мечтая, а постигам това, което съм си поставил като цел
6.Как приемате играта?
-Забавление
7.Каквото ти даде и отне тя?
-Много добри приятели и доста емоции. В повечето случаи положителни .
8.Кое е най-предното ти класиране,с какви никове сте се подвизавали и в кой съюз/и сте играли?
-1-во място, а другите ми никове ще запазя в тайна.
Играл съм за Killerteam, conquerors, fearless, Ъпсурт...може и да има още, но не си спомням
9.Кои са най-запомнящите ви мигове в играта (битки,запознанства,пререкания и забавления)
-Много са .
10.Занулявали ли са ви досега?
-Да един път. Но тогава имах толкова проблеми, че няколко дни изобщо не се и сетих за булфлеет .
11.Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
-На нож сме заради играта. Много упреци получавам от нея
12.Как намираш играта в икономическо развитие и мислиш ли,че ще продължи да бъде така посещавана за напред?
-Смятам, че от финансова гледна точка играта се развива добре. Поне докато има играчи, дето харчат луди пари за да купуват ресурс в началото на рундовете.
13.По избор
-Смятам, че има какво още да се желае от контрола, които админите упражняват относно измамите в играта. Създава се впечатление за толериране на определени играчи, които започват да се
държат като неприкосновени. Познавам доста играчи, които са се отказали от булфлеет по тази
причина.

Автор : MrMax

Вселена 3

Играчи:

№     Съюз                 Играч         Бойни Точки       Точки
1     bRuTaLs             Vratsa        259,577          787,084
2     bRuTaLs             Niky_Vas      271,822          742,144
3     bRuTaLs             taz           58,777           716,002
4     bRuTaLs             OBERON        116,315          628,512
5     TheRockers          wildcat       204,071          503,208
6     ПСИХО                Sucreto       40,822           464,686
7     ПСИХО                zaska         271,133          450,520
8     bRuTaLs              poboi        142,117          386,235
9     SEYMOUR              topi         24,309           382,586
10    TheRockers           zlokobni     24,169           366,670

Съюзи:

№     Съюз          Членове      Точки          Коефициент
1     bRuTaLs       5           3191453       638291
2     MATADORESS    3           745304        248435
3     ПСИХО          6           1303834       217306
4     TheRockers    7           1424111       203444
5     ReVeNGe       3           527418        175806
6     9th Legion    8           1273767       159221
7     EMPERORS      13          1802958       138689
8     Demi-Gods     6           783614        130602
9     ™PITBULLS™    3           385449        128483
10    Прасмос        2           244977        122489
Въпросите на Serial_H

9th Legion
1.Много кратка история на съюза ти.
-Ами няма история,от ония ден е съюза..
Името е по идея на idm-съюза ще го има и другия рунд и така
2.На кои играчи от съюза се разчита като основни,
има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
-Разчита се на всички,ще си проличи скоро.Ветерани-това е силно казано.За да си ветеран винаги трябва да си в челото,да са те запомнили с нещо,наистина интересно.Има момчета,които играят доста време,но не са ветерани
3.Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали
като миньори или флийтъри
Еми аз съм флийтър,има и миниори,има и динкаджии
4.Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
-Приятели сме със СлипКнот,войни няма...Биеме по всички.Знаем си приятелите и те нас също
5.Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
Ами не,то рунда почти свърши.
6.По избор
-Живи и здрави

Здравей,аз съм от BulfleetDaily,според теб вселена 3 разпадна ли се,след като администрацията буквално я заряза и въпреки много бъгове,ще довършиш ли рунда?

zlokobni 
Трудно се играе вече тук наистина,но мисля да си довърша рунда,както си е редно

joro123 
Еми за разпадане,едва ли,макар,че много от хората се отказаха 
Но все пак това си е мое мнение "най-силните играчи още си флайкат"
А за довършване от моя страна,ще се постарая,въпреки,че на 19 май ще се женя-ще направя всичко възможно да довърша този рунд,защото ще ми е последният 

taz 
Ще го довърша,но не ми пука за играта,играят колкото да не се изтрия.Изгубено време-това е тази игра за мене

ANDRO 
Ами да разпада се,гледам че голяма част от сериозните играчи са изоставили акаунтите си,но аз за съжаление не мога да бъда толкова безотговорен(като адмнините) и смятам напук да играя докрая и да довърша започнатото.За следващия рунд изобщо не смятам да играя,а като говоря с повечето играчи те също не смятат да играят.Искрено съжалявам за единствената масова българска игра(попаднала в лоши ръце),че се разпада.

Rumili 
Еми надявам се да ми стигнат нервите

WERTY 
Вселена 3 се разпада тотално,но ще завърша рунда

idm 
Според мен вселена 3 не се е разпаднала.Има стотици играчи,които играят активно.Играта не е същата при тези бъгове и без съпорт,но все пак си е Булфлийт.Аз ще си довърша рунда

I_love_my_LaNGa 
Ще го довърша

T-Bag 
Здравей,ще продължа да играя,защото ми е 1 рунд все пак,но останах разочарован,защото можеха да ги оправят бъговете,а те се отказаха
Запознаваме ви с pin
1. Как се казваш?
-Пеню Христов
2. На колко си години и от къде си?
-на 31 съм
3. С какво се занимаваш?
-програмист съм
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
-1-ва вселена- penev
2-ра вселена- crom
3-та вселена- pin
5. Как разбрахте за Булфлийт?
-един приятел ми каза
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
-трудно е, но работата ми е такава, че постоянно съм вързан с интернет и мога да хвърлям от време на време по едно око.
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
-намерих нови познати. а иначе загубих доста време, но то с кой не е така
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
-Първият ми съюз се казваше ЗЕВС в първа вселена. Сега съм в "криеница" в 3-та вселена и в "Ъпсурд" във втора.
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
-Първият ми съюз се казваше ЗЕВС в първа вселена. Сега съм в "криеница" в 3-та вселена и в "Ъпсурд" във втора.
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
-Първият път когато се разбих в първа вселена 2-3 дни преди края на детмача. за съжаление не съм и направил бекъп
11. Занулявали ли са ви досега?
-да- занулявали са ме. особено като млад и зелен флийтър- познатия който ме запали по тази игра беше лидер на съюза ми, но не ми обясни точно стратегийте в играта- остави ме да науча на собствен гръб какво е да те занулят и после ми каза какво да правя, за да не повтарям подобни грешки
12. Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
-84-то място на 3-ти рунд на вслена 2
13. По избор.
-Единственото нещо което не съм правил в тази игра е ЗНС, но живот и здраве скоро ще пусна една във вселена 3

Автор : MrMax

Вселена Hardcore

Играчи:

№     Съюз                Играч            Бойни Точки      Точки
1     Waist Deep         Raid             9,941           81,767
2     Тамплиери           mollymush        5,671           44,630
3     Тамплиери           GOTI             104             43,518
4     Forsaken           Taison           1,032           32,104
5     Waist Deep         Drama Setter     242             30,381
6     Тамплиери           avatarbg         1,718           28,734
7     XEON-VIP           Loshko           1,481           27,971
8     In The End         Rusnaka          1,009           24,832
9     MASSACRE           Xstrem           319             24,625
10    Dragons            NME              237             22,682

Съюзи:

№     Съюз           Членове      Точки       Коефициент
1     Waist Deep     6           176809     29468
2     Тамплиери       16          223184     13949
3     In The End     9           94918      10546
4     MASSACRE       11          107806     9801
5     Forsaken       11          84831      7712
6     Dendarii       4           28850      7213
7     Dust           5           33516      6703
8     XEON-VIP       5           31781      6356
9     SharkS         2           12497      6248
10    EagleS         8           48292      6037

Serial_H

От известно време ме няма, и няма да ме има още известно време - съжалявам.
Имам си причини в реалния живот, които са изключително и непреодолимо важни и ангажиращи.
Сори за проблемите и липса на внимание от моя страна.
Надявам се, че колегите ще намерят време да обърнат внимание на вселената.
И най-сетне се получи отговор защо положението е такова във Вселена Хардкор . Е не особено положително , но все пак има отговор А това , че след като админ отсъства никой от колегите му не се заема да се погрижи за съответната вселена . . . то мързелът е двигател на обществото , но все пак не бива се прекалява . И дано най-сетне някой влезе и да оправи основните неща , че нещо много бъгове се натрупаха . . . ама това май отива към неосъществимите мечти в живота !

И една битка :
[Криеница]baracuda vs [2bThe1]PuF_PaF

Автор : Stankata
Последна промяна от Mr Max на вт май 01, 2007 12:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Кой е ПО-ПО-НАЙ
За рубриката Кой е ПО-ПО-НАЙ,ние отново избрахме за първа жертва играч от 2 вселена.Този играч е от съюз Криеница и е на 23,000 точки.След като попитахме водещи имена във вселената,дали играч може да играе без шпионаж или по-точно,дали има такъв.Дали може да е с 0 ниво шпионаж,без рециклатори,със скорости,колкото да извади скаутите и транспортьорите,да има само 15 транспортьора и нито един повече,и да граби на сляпо единствено и само (и)-та,и да не забравя...към този играч не е пращан никога,ама никога ресурс.Ние получихме следните отговори

Според теб,може ли,има ли
из вселената човек на 21/2к
точки без шпионаж,т.е. ниво
0,и според теб,този човек
наливан ли е за да стигне до
това ниво,ако има такъв
разбира се,или за теб такъв
няма,и не може да има,няма
как да стигне до това ниво
камо ли да продължи
напред ?Аргументирай!

1.monty член на ЪпсурД
ми може - само от копане и
мини , плюс яки скорости и
гонене на рециклажи .....но
много трудно без кражби на
И-та ....като се замисля шанса
е много малък ...но може - яко
защити и яко копане -
възможно е , но много трудно"

2.Kristin член на Тамплиери
Може, ако е спал в марулите
на Ванга или ако е оптимист

3.BEC лидер на фирма УЖАС
да админа на вселената

4.PoLterGaiSt член на Archangels

не може дори (i- 10,20 точки)
ще му чупи сондите...ако има търг. център може
да купува от борсата...
невазможно е 20к. точки без
поне 8- ниво спай.

5.hitler лидер на WAR
Може аз лично направих спай 1 на 4
к точки

6.anche лидер на Archangels
Значи може да има човек според мене да е на 21к точки и да има 0 ниво шпионаж. Не необходимо да бъде наливан.Развива си мините, граби и-та, астрополира. Може и други да граби, но там е малко трудно, но невъзможно.Прави яка защита и по този начин не могат да го грабят.

7.MissFiona лидер на Тя и ТОЙ
може разбира се, ако въпросният
вдига само мини

8.GodPlay член на Archangels

Дали може да има човек на 20к точки
без ниво шпионаж? Тоя въпрос мога
да го определя по два начина: тъп
или смешен? Естествено, че може.
20к точки... даже са малко... Ако е
почнал от началото, без ни една
атака проведена от него и ако се
пази... поне на 50к трябва да е сега.

- не се учудвайте на странния му коментар :) - всеки ден го тормозя с глупави въпроси от рода на "Колко струва да изкараш ЗНС" или "кажи на еди-кой-си от твоя съюз да не ме напада като мина 150к"... и той реши, че пак му мрънкам нещо. щото като питам нещо за вестника, изобщо не уточнявам, че питам за вестника. извинявам се, за което.

9.dingo ТОП 1
Възможно е. Шпионажът е необходимо,
но не е задължително условие за да
се развиваш. Не всеки избира
нападателна стратегия. Можеш
спокойно да играеш на защита без да
си вдигнал нито едно ниво. Липсата
на му обаче, отчасти обезсмисля
играта. Хубавото във Булфлийт са
битките с реални хора и ако искаш
да постигнеш някакъв успех е важно
да имаш висок шпионаж.

10.BugsBunny
Аз като очевидец,като негов лидер,като журналист ще дам моят коментар и мнение за този тип играчи(и конкретно за този играч,членуващ в съюза ни)
Еми да такива индивиди има и винаги ще има,но на тези точки не съм ни чул,ни видял,а най-странното е,че този player продължава да помпа яко точки (по 1к на ден)
Сигурно е доста трудно без рециклатори,скорости и шпионаж,с 2/3 часа на ден игра и без услуга генерал и не кой знае какви мини,да е почти в топ 100 (101/2).

Та ето,видяхте коментарите на силните клечки от вселена 2 ... Е,за жалост някои от вас сте сгрешили,такъв играч има ...Този играч е под ник palq4o,той си играе и няма намерение да спира,освен ако не се намери някое камикадзе да го закове,но ще му е доста трудно
На няколко пъти неговия ранг (генерал) бива свален,поради простата причина,че на него не може да се разчита ни най-малко...Когато негов съюзник го помоли за услуга-да шпионира една вселенка каса или да прати рециклатори към някой,Палячо любезно отказва да съдейства поради по-горе споменатите причини.
Затова бях длъжен да го направя Майор,като го предупредих,че ако до 2/3 дни не си развие шпионажа ще бъде понижен с още два ранга..
Ама на него изобщо,ама изобщо не му дреме...Даже и отговор не получих.Чудя се защо ли държим такъв безполезен играч в съюза.
Минаха се ден/два и наш приятел отново го помоли да шпионира една касичка,но въпросния играч,под ник palq4o,му изпрати следното съобщение

Шпионаж

0 ниво
200
1000
200
00:10:17
Максимално ниво на проучването: 18

Проучване на 1 ниво

Е в този момент,аз бях длъжен да понижа Майор palq4o в капитан,като сега е с последно предупреждение да си направи акаунта в по-нормален вид ,има срок от 5 дни,след което ще бъде понижен БЕЗ РАНГ и презиран от всички съюзници.

Автор: МрМах

Автора Статистики : Kotety
Ако искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!
Последна промяна от Mr Max на вт май 01, 2007 12:02 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”