И така нападателят го марзеше да поства битката за това аз я поствам
предистория няма прости инфото на играче беше много извън възможностите му
ето и коментара на нападателя
ами то няма
предистория,прочетох му
ника ,че чупи флоти
всякакви,и реших да му пратя
мойта
рециклажа е пробран успешно до последното газ и в момента лети кам складовете ни
браво валов битката е супер една от най-добрите за сега продалжаваи в суштият дух
Последна промяна от werty на ср апр 25, 2007 9:47 am, променено общо 1 път.
Последна промяна от Xstrem на ср апр 25, 2007 9:57 am, променено общо 1 път.
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Ако не му беше спрял нета на съюзника нямаше да мине толкова лесно атаката,но вече е минало... Прекрасни флоти както за нападателя,така и за защитника-от 17к точки да паднеш на 5к точки си говори достатъчно за флотата на защитника... Пожелавам бързо възстановяване на защитника!
Валов поиграва и този рунд
МВР юзЪр Враца , къде е отбора от по-миналия рунд бре
Хубава битка добра флота но лошо разположение има на планетите
@gergana : Хмм незнам точно , но сме се засичали в Атлантика съм му показвал аккаунта си с цялото оборудване
По-миналия рунд се бяха снимали горе на балкана и в съюза си го бяга сложили мафиоти
Последна промяна от Kisi на ср апр 25, 2007 10:48 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Kisi написа:Цитат(Kisi @ Apr 25 2007, 09:45 PM)
Валов поиграва и този рунд
МВР юзЪр Враца , къде е отбора от по-миналия рунд бре
Хубава битка добра флота но лошо разположение има на планетите
Браво за нападателя,май почнаха да се появяват и врачаните в БФ
Иначе Киси,май нападателя играе на Бого и Милен от залата/до езиковата/ако не бъркам де