JDaniels vs taz[bRuTaLs]

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Станах тая сутрин, изпих си какаото, щото не обичам кафе, изкъпах се, избръснах се и започнах да си чистя матратонките за фитнес, докато си ги чистих се сетих за Булфа, сетих се че си имам някакво акаунтче останало не изтрито измежду другите три(в различни вселени оФФФФФкорс) които изтрих преди седмица. И така влязох и изключих модчето на което съм близо месец, погледнах по колонийте к'во има, нищо, само на тая до таз съм сложил бустан с няколко каручки(унита) около него. Без да мисля много, неприсъщо ми, та без да мисля засилих всичко към таз, който си държеше флотата на планетата, не уговарях никой за рециклажа, никой не знаеше за битката, таз не беше влизал от 3/4 часа, е пуснах аз, естествено смс и таз онлайн след секунда, горкия човек, стана ми жал...но нека продължим....а то май свършихме....

Битката:
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4258887a
Бекъп няма да ви правя, не ми се занимава, ако има ентусиаст нека направи, благодаря му за което..

А сега по сериозната част, минаха 2 години и нещо от първия път в който се регнах в играта, за тея 2 години съм играл по всички възможни начини, дори в 3 акаунта съм играл на защита(включително и този в началото), но никога не са ме занулили, винаги на края на рунда съм се разбивал в някого, реших да се откажа единствено заради администрацията на играта, играта е хубава, хубаво е заимствана от една друга игра, хубаво е българска, НО за съжаление, админи са българи, а където българин има власт, той там ака, и то по главите на хората...докладвал съм за бъгове, НИКОГА не съм наказван, дори и за псувня, помагал съм на всеки който ми е искал помощ, на много добри играчи сега съм помагал в първите им стъпки и въпреки всичко това админите решиха да се подиграват с мен, е ок БЪЛГАРИ, признавам си че ме победихте, или може би съм по умен ако вярваме на поговорки, отстъпвам ви, това беше от мен в тая игра, много жалко че я напускам с лоши спомени...СБОГОМ на всички, аре отивам да легна до жената на топло за 1 час че тежък ден имам, фитнес, кафета, тенис... абе не ви е работа, играйте играта, пък някой ден може би ще ме разберете..
Последна промяна от JackDaniels на ср апр 25, 2007 7:10 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

Добре си се ударил в таз не е лоша битката жалко, че спираш с играта, макар че те разбирам поне се радвам, че имах честа да се запозная с теб и да станеме приятели и да сe надяваме, че някой ден ще ни удостоиш отново с присъствието си из играта. :a055:
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
andrey4o
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 05, 2005 10:45 pm
Контакти:

Мнение от andrey4o »

За тези които незнаят Andrey4o=taz
Та да не ти е мъчно не ме събуди с смс-а, приятелката ми става рано за работа и кучето побеснява да се катери по мене в леглото та спане така си и няма :)
Искам да обърна внимание и на един факт в тази битка с които да кажа че играта отново не е както трябва.
НЕТРЯБВАШЕ ли скаутите да бият х5 срещу ЗНС.
Ами сметнете ги и с елката 700скаута 6то ниво атака140%=на това от битката та къде ми е удъра от останалите 4Х700?

http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=34409

"Кучиту е дакел"
Последна промяна от andrey4o на ср апр 25, 2007 9:40 am, променено общо 1 път.
ssddaa
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 25, 2007 9:08 am
Контакти:

Мнение от ssddaa »

andrey4o написа:QUOTE(andrey4o @ Apr 25 2007, 10:33 AM)
За тези които незнаят Andrey4o=taz
Та да не ти е мъчно не ме събуди с смс-а, приятелката ми става рано за работа и кучето побеснява да се катери по мене в леглото та спане така си и няма :)
Искам да обърна внимание и на един факт в тази битка с които да кажа че играта отново не е както трябва.
НЕТРЯБВАШЕ ли скаутите да бият х5 срещу ЗНС.
Ами сметнете ги и с елката 700скаута 6то ниво атака140%=на това от битката та къде ми е удъра от останалите 4Х700?

ама поне да беше паднала планетата за купона :)

ко кучи ?
[b] Американците са по зле и от модераторите
Бутнаха им двата блока тия разрушиха Ирак.
Потопиха им лодките, при Пърл Харбър.. тия пуснаха атомни бомби..
Аман от дебилизъм .[/b]
rosen_iliev
Редник (Private)
Регистриран: пет май 26, 2006 9:14 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev »

браво хубаво си се омазал, наистина жалко че приключваш... аз за какво я правя тази купчина скути след като не бият с x5 damage!

-> пак бъгава работа :(
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Брат просто нямам думи страхотен финиш си направил :bravo: .Много готина битка :a055:
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Бояне тоя рунд си е твой, за миг не съм се самнявал в уменията ти с тертетите и изобщо :c022: :a055:
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”