Bulfleet Weekly 16.04.2007-22.04.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Знаете ли, че на 16 април...
* 1705 - Английската кралица Анна удостоява Исак Нютон с рицарско звание.
* 1871 - Берлин е провъзгласен за столица на Германската Империя.
* 1879 - Учредителното народно събрание гласува и приема Tърновската конституция - първата конституция на България.
* 1912 - Американката Хариет Куимби става първата жена, прелетяла със самолет Ла Манш.
* 1925 - Атентат в църквата „Света Неделя“: По време на церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев български комунисти взривяват купола на църквата Света Неделя в София, при което загиват над 160 мъже и жени и са осакатени 500.

Знаете ли, че на 17 април...
* 1492 - Христофор Колумб получава благословията и финансирането на испанската корона да търси западния път към Индия
*1879 - Принц Александър Батенберг е избран за княз на България.
* 1937 - Дафи Дък се появява за пръв път във филм на Warner Bros.
* 1941 - В хода на Втората световна война Югославия капитулира.
* 1948 - Одържавено е цирковото дело в България.

Знаете ли, че на 18 април...
* 1506 - Започва реконструкцията на базиликата Свети Петър в Рим.
* 1791 - Луи XVI и неговото семейство са заловени от Националната гвардия в опит да избягат от очакващия ги в Париж съдебен процес.
* 1804 - Наполеон I Бонапарт е провъзгласен за император на Франция.
*1906 - Сан Франциско е почти изцяло разрушен от земетресение с магнитуд 8,3 по Скалата на Рихтер.

Знаете ли, че на 19 април...
* 1587 - Английският адмирал Френсис Дрейк потапя испанската флота в Кадис.
* 1775 - Започва Американската война за независимост
* 1783 - Екатерина II издава манифест за присъединяване на Крим и Кубанска област към Русия.
* 1810 - С народно въстание в Каракас започва войната за независимост на Венецуела от Испания.
* 1839 - С Договора от Лондон е създадено независимо от Нидерландия кралство Белгия.
* 1850 - Великобритания и САЩ подписват договор за съвместно строителство на Панамския канал.

Знаете ли, че на 20 април...
* 1846 г. — В Лайпциг Иван Богоров издава първия брой на първия български вестник "Български орел".
* 1876 г. — Избухва Априлското въстание.
* 1940 г. — В САЩ е демонстриран първият електронен микроскоп.
* 1941 г. — Втора Българска армия окупира Беломорска Тракия и Вардарска Македония.
* 1943 г. — Започва избиването на евреи във Варшавското гето.
* 1944 г. — Англо-американска бомбардировка на София.
* 1968 г. — Състои се първият концерт на Deep Purple в градчето Таструп, Дания.
* 1972 г. — Аполо 16 каца на Луната.

Знаете ли, че на 21 април...
* 753 г. пр.н.е. - Ромул и Рем основават Рим.
* 1526 - Бабур, наследникът на Чингиз хан и Тимур разбива индийската армия и завзема Делхи.
* 1956 - Хитът на Елвис Пресли Heartbreak Hotel е първата му песен, излязла на първо място в меродавната класация на списанието Билборд.
* 1960 - Официално е открита новата столица на Бразилия — град Бразилия, построена само за четири години по авангардния проект на архитекта Оскар Нимайер.
* 1963 - Бийтълс и Ролинг Стоунс правят съвместен концерт в Ричмънд.

Знаете ли, че на 22 април...
* 1378 - Започва строителството на Бастилията.
* 1500 - Португалският мореплавател Педро Кабрал достига Бразилия и я обявява за португалска колония.
* 1529 - Испания и Португалия подписват в Сарагоса договор за подялба на откритите и неоткритите още територии в източното полукълбо.
* 1838 - Английският кораб Сириус пресича за пръв път Атлантическия океан, използвайки единствено парен двигател.
* 1915 - Яне Сандански е убит от засада край Мелник.
* 1919 - В Женева е създадено Обществото на народите(OOН).

Автор : Xstrem
Последна промяна от Stankata на пон апр 23, 2007 7:53 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

Вселена 1

Играчи:

Код: Избери всички

Съюз           Играч       Бойни Точки   Точки
1     ШАХМАНИЯК      palavkoch     132,093     679,201
2     Insomnia       *XAHC*        124,350     622,541
3     Insomnia       faget          72,675     538,055
4     Insomnia       EverDream      31,200     402,644
5     Insomnia       slackware       9,825     316,137
6     ДЕФЛОРАЦИЯ     nero            1,411     304,877
7     Insomnia       VooK           27,513     304,094
8     JollyRoger     dios            1,028     302,705
9     aZrudite       НякойПознат     4,228     280,606
10    Insomnia       Batmana        95,409     278,874
Съюзи:

Съюз      Членове   Точки      Коефициент
1     Insomnia     10     2801681    280168
2     /*****/       2     367772     183886
3     aZrudite      2     323665     161832
4     ШАХМАНИЯК     8     1204796    150600
5     X            13     1599987    123076
6     ARES          8     945327     118166
7     Bulmining     2     173272     86636
8     3nity         3     256809     85603
9     Maniaci       5     402112     80422
10    Apocalypse    2     157435     78717

krass,играч от SEYMOUR

За сега всичко е на политическа основа и големите битките се
разминават, ако има някоя грандиозна (дано скоро да е, че заскуча) ще мине и през
трибуната , но за такива от по 1-2 прецакани кръстосвача не си струва на този етап.
Yori, играч от Old Forest

Съюзът е обединение на вълци-единаци.Всички сме заети хора. Но нека малките точки не подлъгват, всички  отдавна сме в тази игра.Просто искаме да поиграем на спокойствие и да дадем
малко уроци на някои самонадеяни глави като индивида на *:***. Същият, който чака да му се освободи енергия от срутване на фабрика за роботи. Едно послание към новите звезди в Булфлийт - не всички на малки точки ядат доматите с колците, както казва един модератор.
kauldithrone,играч от Rookies

Здравей!Ами през изминалата седмица след много ядове, усилия и точене на близките касички успях да се възтановя почти напълно, а и нямам много интересни битки, защото почти само точа, но в най-скоро време очаквайте по интересни неща. За сега е това. Пожелавам ви приятна игра!

marsianetz:
Цитат
Всичко започна , когато ме приеха в най-готиния саюз Warez.ru . Един ден се регистрирах във форума на саюза и реших да разгледам темите , и видях , че искат да направят сайт , но незнаят как , тогава аз реших да им помогна, защото имам малък опит в правенето на сайтове.Тогава се обърнах към nicksi_bs. Той даваше основните идеи как да изглейда сайта , а аз правех, каквото можех, за да го направим.
Сървара избрах аз ,а той избра с кой шаблон да работим и как да изглежда визията на сайта. След
това просто сложихме всичкo необходимо разбирасе и с помоща Mummu , който помогна за някои
основни трудности, които получихме при направата на сайта.След това просто добавихме някой неща ,които според нас ще са интересни за посетителите на сайта…[/quote]

nicksi_bs vs Yori

nicksi_bs:

Мога да кажа първо,че тя е много нахален човек.Макар,че е много хитра прави флууд и няма да я накажат му се ненавиди.Че насичкото отгоре наказват мене и Faqns.Просто нямам думи.Кацна до мене с *** бойни на *-то ниво ***%атака и ***% структура бонуси и се мисли за богиня.Ама тая няма да я бъде и ще и изтрия задника от тая вселена.Най-скоро време очаквайте да видите публичния погром на това нахално и невежо същество,което си няма представа с кой се е захванала.Играе си с огъня и рано или късно ще се опари много жестоко,гарантирам.Това е повече няма какво да кажа за нея,останалото ще го видите в трибуната на 1-ва вселена след 1-2 седмици най много.
Yori

Ще ти разкажа една историйка. Този рунд започнах по-късно. Знаеш ме като [Old forest] Yori. Почнах да пърхам наляво и дясно, докато в един момент съдбата не ме сблъска с това творение на природата nicksi_bs. Поредната каса го беше ангажирала да ме шпионира и когато го попитах какво си мисли, че прави, той ми отговори доста грубо. Явно смяташе, че като са ми малко точките, той е много велик спрямо мен. Е, ядоса ме и ме амбицира. За 2 седмици въпреки че пострадах сериозно от едни мултаци (компенсираха ме, де) му влязох в коефициента и открих, че той е просто една огромна каса. Само че шпионажът ни беше равен. Паркирах в системата му и взех да го пробвам и грабя на дребно помежду другите ми полети. Този почна да ме заплашва въпреки, че беше 2 пъти повече точки от мен. Прикара още един играч (Mummu) в системата, за да се оттърве от мен. Днес се опита да ме провокира да литна и да ме пресрещнат.Само че аз изчаках следващото ниво Свръхскорост да излезе, уговорих рециклатори и на двата координата и тогава излетях. Мумму литна по мен, но минаваше 2 мин след кацането ми. Адски немарливо смятане по моя преценка. Вдигнах си корабите (меги и рецове) на атака по нея, като ги нагласих да минат под 10 секунди преди бойния и флот. По-късно следобед никси засече ресурса, който събирах на главната и насъска Faqns/sifon да ме атакува. За лош късмет на фаянс го видях веднага почти и успях да пусна престациониране 8 секунди преди атаката му. Големите батковци ме нафлъдиха със шпионки, скъсаха се да шпионират по колониите, без да проверят какво става там, където ми беше флотата. И си платиха с лихвите. Сега гледам,че като не могат с игрови средства да смажат един малък акаунт, пробват с форумни.Само че този акаунт няма дълго да е малък. Както си говорих днес с каос, едно време такива "пилоти" ги ядяхме за закуска. Сега влизам в мод за 2 дни, имам доста пътувания началото на седмицата.А след това каквото сабя покаже.

Войната между Х и Инсомния
Х
Безобиден:

Първо аз ударих лошо EverDream,но после той ми го върна.След това аз колонизирах до него и той е в мод вече бая време 2-3 дена.Веднага след това наще хора изтриха главната планета на
JPS и доколкото разбрах 2 ЗНС са му изгорели.Също така VooK даде солидни жертви, мисля че му
хванахме доста количество флота на една планета.Абе в общи линий за сега ние наделяваме ама това нищо не значи-рано е за прогнози.Иначе нещата са сложни за прогнози.Няма нищо сигурно.От голямо значение ще е кой ще има шанс и другите от водещите играчи какво ще направят.Войната може да се реши от 2-3 битки или грешки.Дано си ме разбрал правилно-играта е на такова ниво, че 2- 3 грешки могат да решат изхода на войната.И ниокй не е застраховн от поражение. 
Phoenix:
ЦитатОо аз не съм привърженичка на словото, но аз ще помогна с каквото мога на моите суязници пъk каквото ще да става важното е да сме единни и да играем сплотено..[/quote]

avani:

Здравей,еми войната с колегите от Инсомния се развива като всяка друга война,с изключение на това ,че събитията се развиха от атаките на JPS с ЗНС по мен.И да се каже една , ама за 2 дни имах 5 атаки и това преля чашата.На всичко отгоре Господина Мартин / JPS / се държеше отвратително арогантно,като на мой постове към него с теми тип / играй и се забавлявай/,той ми отговаряше-първо да му благодаря, че ми бил проговорил.Ама моля, да си отива в Детската градина и да си играе на пясъка, и да си избива Комплексите на друго място-ние тук Играем и се Забавляваме.Та цялата работа тръгна от него.От изявлението аз уважавам хора с бойни флоти до това - аз не мога да харча само газ и да те гоня-и за това хайде на купона с ЗНС-лесния начин.Благодаря на колегите си от
\" Х \" за подръжката и увереността, която ми дадоха-резултата е налице.2 ЗНС паднаха-дали е бъг на
играта или грешка на играча-Виден играч,резултата е ясен.След като всички излязат от почивката си
продължава се това което JPS започна.
Storm:

Зле, зле за нас в смисъл ще ни разбият от бой той, само един играч играе от тях другите му подръжават.Касата ХАНС примерно се учи да играе от Фагет и всички сe учат жалко, че администрацията е толкова тъпа да не види наливането им.То не се изразява в транспорт а в атакуване на съотборниците с цел наливане.Така трудно може да се проследят атаките им иначе те правят по доста на ден.Това ми е мнението а на администрацията не и дреме дори не пишат даже кой е превишил часовете онлайн.Но мене не ме е страх напротив...
Инсомния
JPS:

Война няма. Единственото, което има като военни действия са грабещи атаки и тук там някой рециклатор, танкер, транспортьор. Счупиха ми най-развитата планета, но това по-никакъв начин неповлия на играта ми, ако има такава в последния месец a114.gif. Това, че сега съм в мод е повлияно от глупавия скрипт за рефреша и липсата на здрава административна ръка. Толкова е войната от моя гледна точка, другите незнам какво правят. Напоследък имам много работа и ако влезна да играя, то ще го направа като бутна мините и пусна само флота.
Нещо велико направено от Deja vu

[ШАХМАНИЯК]Deja vu vs [Ядрен Гъз]Alex54

Цитатисторията е кратка:
Получи се леко спречкване между играчи от съюзите и някой трябваше
да го отнесе ...[/quote]

[Криеница]HIGH vs [Nosgoth]LITTLE_ARNY
HIGH:
ЦитатСлед цял ден търсенекато се прибрах от казармата моя леко далечен комшия
си беше забравил флотата и аз реших да си го мина.[/quote]

[Криеница]HIGH vs [Ядрен Гъз]Jorkata
High:
ЦитатЦял ден дебна един комшия и 3 пъти ми бяга и тъкмо се бях отказал и бях решил да си дигам корабите и казвам я да видя по далече о мене и го гледам аз тоя ,че е влизал в 10 сутринта и си казвам тоя няма да си влезне и така го отнесох. [/quote]

[The Future]Monster vs [IMPERIQ]POOLI
Monster:
ЦитатИстория няма видях флота и защита и реших да го рециклирам.[/quote]

[3nity]ale vs [KT&LOST]kazma

ale:
ЦитатБлизо 2 седмици дебнах _MarieJLa_ в 3-та галактика, но някак си все успяваше да се логне в последния момент.Накрая Pyro ме изпревари, удари половината й флота итя ми \"позеленя\". Така там не остана никой, с когото да мога да меря сили (и разбира се да съм по-силния ),та преместих флотата. Още на следващия ден по обяд попаднах на интересен шпионаж:

Доклад от шпионирането на
[4:237:14]
метал: 44735 кристали:
40273
газ: 239431 Енергия: 2021

Информация за флотите /
защитата:

Транспортьор: 30 (0 ниво)
Кръстосвач: 445 (7 ниво)
Ш. Сонда: 1 (0 ниво)
Ракетна у.: 13
Л. лазер: 13
Т. лазер: 3
М. Щит: 2

Набързо организирах съотборниците да помагат с рециклажа и литнах. Ето резултата...

Kazma така и не се логна до вечерта, та според мен направо си се беше отказал да играе. Дето се вика, ако не бях аз щешe някой друг да намаже ;) [/quote]

[SEYMOUR]Machoni vs [UNITED_EUR]xXx_ShockeR_xXx

krasivia:
ЦитатНищо ново около нас, дебнем се с разни досадници, и врагове.
Ето последната битка на Мачони, не е нещо голямо, но рунда е в такъв етап че хората се пазят добре, и удрянето на някой сериозен противник е все по голяма рядкост.[/quote]

Въпросите на Serial_H

kamikadze, лидер на ARES

1. Много кратка история на съюза ти.
-Съюзът съществува от 2ри рунд на 1 вселена.Малко от онези играчи играят и днес.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни,
има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.

-Разчитаме на всякакви играчи -както и стари, така и на нови.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали
като миньори или флийтъри.

-Винаги сме играели на флота, така е и този рунд.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
-Война с всеки, който го пожелае.Не воюваме с никой и в същото време със всеки.Алианси не
сключваме, приятелите си ги знаеме, както и те нас.

5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
-Интригата в момента е със съюз X, но ще видим скоро до къде ще стигне конфликта

tushez, лидер на SofiaBarsa

1. Много кратка история на съюза ти.
-Започнахме като съюз София в рунд 1 на играта.Съюза се състоеше от 4 член, а тъй
като играта не беше в апогея си ,а инямахме представа да ли ше я бъде тая игра просто не я вземахме
много на сериозно.Munata1 като лидер на съюза и привърженик на футболен клуб Барселона, забеляза че в вселената има и съюз
за феновете на Барселона и беше взето решение да се обеденим.И така се получи съюз SofiaBarca ,та чак до сега.

2. На кои играчи от съюза се разчита като основни,
има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.

-Разбира се, че има основни играчи, винаги са си едни и същи,
тоест хората, с които прекарвам по голямата част от денонощието си, ха ха дори приятелката ми не може да се похвали с същото, което мисля, че е жалко.Но това е проблем на всички редовни
играчи не само в София Барса.Мога да кажа че основните зомбита в съюза сме 6-7 човека,
като се има на предвид че съюза ни е с 7 човека население.За сега и напред няма да има нови
попълнения освен ако не е приятел.

3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали
като миньори или флийтъри.

-Относно планиране и обхващане, пфу, каквото сабя покаже, планове не се
правят. Ние сме малък съюз трудно е да се обхваща, кавото и да било, така че просто бродим сред
звездите и си разменяме шпионски доклади ако някой си хареса нещо... той е!Тертети нямаме, само ноксита и 3-ма конфедерация.

4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
-Външната политика на съюза се определя според кой на колко мастички е. В момента сме в война с SEYMOUR,Морски Вълк и STEEL, и което е най важното, неписаната война с Purgatory. Ми то прост да си можеш да видиш че нямаме шанс срещу SEYMOUR и Purgatory, но важно е да има адреналин!Няма ли играта става безинтересна.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
-То винаги в БФ си има интрига някой с някой Така се подържа интереса към играта!
Не мога да кажа къде ще има горещи точки или пък с кой, всеки ден може да ти е една гореща точка.

6.По избор.
-По избор мога и да надрънкам куп глупости, но знам че текста ще се редактира.
Мисля че е ясно на всеки, че играта е страшно бъгава, и някои хора се възползват от това доста добре,
но при тях играта е на друго ниво, Live Style, дори наскоро, мъж, баща със сигурност на едно дете се
закле в детето си че ще ме пребие, физически!!! Замислих се дали да продължавам да играя тази игра?!И струва ли си да си свеждам социалните контакти почти до 0 заради игра?

Из бюлетините на Службата за метеорологични прогнози

Следобеден бюлетин 21.04.2007

В района на 2.136 се разразиха неизвестни урагани. Премина и тайфун с нежното име MeriAn. От него особено пострада архипелагът almog_ka. На от островите му действието на тайфуна продължава и сега. Това е кратък видеоматериал от мястото на събитието:

http://boldlybattle.hit.bg/BoLdLY-MeriA ... mog_ka.htm

http://boldlybattle.hit.bg/BoLdLY-MeriA ... g_ka-2.htm

Не можете да видите само как останалите здрави построики биват постепенно изравнявани със земята. Добра работа вършат екипите на Гражданска защита, които своевременно разчистват отломките и извозват всичко на специализираните за целта участъци.

Вечерен бюлетин 21.04.2007

Ураганът oliveti премина през архипелага tomo1 Нашите фотожурналисти успяха да заснемат един от островите
http://boldlybattle.hit.bg/BoLdLY-olive ... -tomo1.htm
но поражения има нанесени и на трите острова. Тук гражданската защита не беше достатъчно организирана. Получи се така, че част от срутените постройки бяха разчистени от един живеещ на близо фермер.

Следобеден бюлетин 22.04.2007

Tайфунът MeriAn промени рязко посоката си, като сутринта премина през острова Kauldithrone
http://boldlybattle.hit.bg/BoLdLY-MeriA ... one-II.htm
Местното население успя в последния момента да организира спасяванета на техниката, но пак бяха нанесени съществени поражения
Днес след обяд тайфунът MeriAn пресече пътя на урагана аlex09. Вместо да се намали силата им, тя се удвои и нанесе огромни поражения на друг, смятан за неразрушим остров- zax

http://boldlybattle.hit.bg/DA-alex09-vs-Angelus-zax.htm

http://boldlybattle.hit.bg/BoLdLY-MeriA ... us-zax.htm

Вечерен бюлетин 22.04.2007

Тайфунът MeriAn отново премина над един от островите Kauldithrone. Местното население даже и не реагира. Може би не очакваше тподобно нещастие да го сполети отново . Пораженията са огромни. Тоя път е пометено всичко.

http://boldlybattle.hit.bg/BoLdLY-MeriA ... ne-III.htm

И тук екипите на Гражданска защита свършиха идеално работата си .
В каква посока ще поемат тайфунът и ураганите нашата служба не се наема да даде прогнози. Очаквайте следващите ни бюлетини.
Последна промяна от Xstrem на вт апр 24, 2007 8:07 am, променено общо 1 път.
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 2

Играчи:

Съюз           Играч       Бойни Точки   Точки
1     Archangels     dingo          3,965     211,744
2     Archangels     atomic         1,599     156,272
3                    hYpN0tic       1,418     148,802
4     Тамплиери      karbankal      5,061     128,848
5     Тамплиери      Kristin        2,916     126,409
6     THE HYENA      CORWIN         6,521     95,983
7     фирма УЖАС     BEC            1,736     95,151
8     Тамплиери      CoverMe        1,389     94,422
9     ЪпсурД         Attila         1,120     69,564
10                   Pamche            14     68,204

Съюзи:

Съюз         Членове  Точки      Коефициент
1     Archangels     19     809779     42620
2     фирма УЖАС      4     142332     35583
3     Шкембе          3     97446      32482
4     Тамплиери      31     987748     31863
5     ЪпсурД         10     270941     27094
6     Bravo           2     50084      25042
7     ЙО-ХО-ХО        4     92567      23142
8     PARAMOUNT      12     273986     22832
9     Криеница        5     102319     20464
10    THE HYENA       9     179915     19991

Запознаваме ви с Invader

Ж-Здравей, Invader ! Търся те от Bulfleet Weekly. Мога ли да ти задам няколко въпроса ?
И-Да, давай ги насам.
Ж-Как се казваш ?
И-Георги Спасов.
Ж-От къде си ?
И-София.
Ж-На колко години си ?
И-на 34г.
Ж-С какво се занимаваш ?
и-Занимавам се с търговия.
Ж-От къде научи за Bulfleet ?
И-От един колега,който между останалите си задължения,се занимаваше с някакви странни самолети,флоти и прочее :)
Ж–Защо започна да я играеш ?
И–Видя ми се интересна играта,освен това,колегата беше доста убедителен и ентусиазиран и реших да се включа в купона.Сега той отдавна не играе,а аз съм странната птица със сенки под очите,флоти в главата и странни разговори за световни войни по време на работа.
Ж–Кой е първият съюз в който си играл ?
И–Първия съюз беше ОЧЗ слабичка,но много задружна организация.След това се присъединих към NATO и от тогава съм си там.
Ж–Би ли ни дал доклад на интересна твоя битка ?
И-За съжаление бекъпите ми бяха на личния комп и изгоряха с поредния хард диск.Иначе имаше една много красива от 6-ти рунд на харда срещу Мутрата и няколко от предишния рунд в 3-та ама......
Ж–Имаш ли цели този рунд ?
И–Какви ти цели,такава скука е настанала,че не се трае.Гласувах с две ръце за рес-а на вселената,но не ме огря и сега си копам тихичко и грабя И-та.Всички с които пробвах някаква интрига са посинели и не излизат от мод,предложих на двама трима играчи да се думнем като за последно,ама имало много време до края.Администрацията вдигна ръце от тази вселена и сега гледам до къде ще я докарат бъгавите :)
Ж–Какво загуби и какво спечели от Bulfleet ?
И–Загубих много голяма част от свободното си време и огромна част от нормалния сън,но спечелих много нови приятели,запознах се с интересни хора,спечелих не малко стойностни врагове и съм доволен,че мога да прекарвам свободното си време по-приятно.
Ж–По избор.
И–Благодаря на целия екип на играта за усилията и старанието да направи играта по-атрактивна.Благодаря ви,че ви има и продължавайте да бачкате в същия дух.

Ж:Журналист
И :Invader
Автор : Cool

Вселена 3

Играчи:

№      Съюз        Играч    Бойни Точки   Точки
1     bRuTaLs     Vratsa      239,279     684,712
2     bRuTaLs     taz          17,970     641,968
3     bRuTaLs     Niky_Vas     68,576     631,286
4     bRuTaLs     OBERON      115,899     557,095
5     ПСИХО       Sucreto      40,822     464,686
6     ПСИХО       zaska       271,133     450,520
7     TheRockers  wildcat     191,029     386,036
8     SEYMOUR     topi         24,186     372,273
9     HellWings   vale7        13,342     355,070
10    bRuTaLs     poboi       141,815     343,717
Съюзи:

№      Съюз      Членове    Точки      Коефициент
1     bRuTaLs        6     3028565     504761
2     MATADORESS     3     709247      236416
3     ПСИХО          9     2061856     229095
4     ReVeNGe        4     763410      190852
5     TheRockers     7     1248963     178423
6     Прасмос        2     289375      144688
7     ™PITBULLS™     3     401724      133908
8     Demi-Gods      6     748886      124814
9     EMPERORS      13     1598032     122926
10    Бегълците      3     366680      122227

[™PITBULLS™]oksi vs [ПСИХО]Predator

Цитаткакво да кажа
нямах нет и като дойде нета всичко ми се беше прибрало а ми беше писнало да обикалям \"i\" та реших да вида какво имат играчите около мен
оказа се че Predatora си беше оставил армията без надзор вече 40мин. и реших да си пробвам късмета
и ето го резултата
лошото е че забравих да пусна атаката на 12 рунда но целта ми беше тези 2 зведи другото нямаше значение все пак сме към края на рунда

поне взех и една част от рециклажа:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

11967300 метал
9072700 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
2894600 кристали
5983650 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
500000 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
4378250 газ.

горе долу е това[/quote]

Запознаваме ви с oksi

1. Как се казваш?
- Оксана
2. На колко си години и от къде си?
- 26 Самоков
3. С какво се занимаваш?
-раборя в сверата на търговията
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
- oksi
5. Как разбрахте за Булфлийт?
- от съпруга ми
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
- миналата година моя мъж се беше вманиачил и от скука а сега за удоволсвие
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
- без проблем
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
- дава удоволствие а отнема малкото свободното време
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
- Самоков; ™PITBULLS™
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
- горе долу всички са от едно и също ниво
11. Занулявали ли са ви досега?
- не
12. Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
- 32

Автор :Mor7aLSho7
Последна промяна от Stankata на пон апр 23, 2007 7:29 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена Hardcore

Играчи:

Съюз           Играч      Бойни Точки  Точки
1     Waist Deep     Raid          2,291     44,884
2     Тамплиери      mollymush     2,155     22,689
3     Forsaken       Taison            4     22,016
4     Тамплиери      Xstrem          141     21,390
5     Waist Deep     Excelero         43     20,346
6     Тамплиери      GOTI             78     20,093
7     XEON-VIP       Loshko          112     16,135
8     MASSACRE       kikoxxl       7,730     15,333
9     Тамплиери      avatarbg        245     15,144
10    Waist Deep     brbrbr          236     14,372
Съюзи:

Съюз        Членове  Точки    Коефициент
1     Waist Deep     5     92486     18497
2     SEYMOUR        2     25749     12874
3     Тамплиери     15     116496    7766
4     Dust           4     18698     4674
5     Dendarii       4     17724     4431
6     MASSACRE      10     42187     4219
7     Forsaken      18     73858     4103
8     sajdh          4     15770     3942
9     XEON-VIP       6     19615     3269
10    EagleS         9     29114     3235

mollymush

Ми има много добри битки от предишната нощ, с първия се млатихме яко ама бъгват добрите битки от предишната нощ и неможе да се отворят иначе беше доста интересно изби ми рецките на 4-планети после аз му избих малко бойни и танкери абе лудница  беше. 
Taison:

Седмицата ми мина на протекция... не мога да ти кажа нищо интересно,
защото само аз крада, мене няма как да ме нападнат
докато съм в протектция...

[In ThE eNd]imorala vs[EagleS 2]isma

Запознаваме ви с Rusnaka

1. Как се казваш?
- Зарко викат ми Руснака
-На 15 години съм от Свищов
3. С какво се занимаваш?
-Ученик
- Няколко ника от началото "mass";"Protefix" но ще си остана с Rusnaka
- Едни приятели си говориха за нея
- Зада си запалня времето
7. Как съчетавате учението с играта?
- Със сейвни
- Даде ми приятели взе съня ми
-Бях от СССР сега сам от SEYMOUR
-Неги помня
- Да отначалото когато се учих
- Класирането.... мн назаде сам бил да кажем 150 място
13.По избор.
-Това е само игра

Запознаваме ви с mollymush

1. Как се казваш?
- Виктор
-на 21г. от софия
3. С какво се занимаваш?
- Безработен
- предимно mollymush
- от приятел
- първо от любопитство после вече ми допадна доста
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
-ми в момента съм безработен но като почна работа ще се наложи да поизоставя играта
- отне ми доста време , а ми даде малко емоции
-мисля че беше ТАБЛАШАХ с едни приятели, а сега съм в тамплиери
- имаше една с много унита спийдари и кръстове
-Да в началото един два пъти
- 2 ро място
13.По избор.
-Пожелавам на всички страхотни битки и много разбити врагове и най - вече да не се затварят пред комповете си да обрътщат повече внимание на приятелите си .... :)

Много смях в залата !

Как да различим "идиот".
Еми така:

[22:03:53] ПИЧ каза: www.bad-neo.hit.bg(за неинформираните - това е сайт с безкрайно-излизащите прозорчета)
[22:03:57] Жертва каза: kvo
[22:04:02] ПИЧ каза: vij go
[22:04:08] ПИЧ каза: nema nishto ti stane
[22:04:14] Жертва каза: ma ti vide li go
[22:06:08] ПИЧ каза: da\
[22:06:19] Жертва каза: tva ne se maha
[22:06:20] Жертва каза: we
[22:06:24] ПИЧ каза: hahaha
[22:06:25] Жертва каза: tvoito
[22:06:35] ПИЧ каза: :P
[22:06:44] Жертва каза: kak da mashna
[22:06:52] ПИЧ каза: :P
[22:06:59] ПИЧ каза: trqbva da go iz4etesh si4ko
[22:07:01] ПИЧ каза: 1 po 1
[22:07:04] Жертва каза: da be
[22:07:09] ПИЧ каза: i ima tip4e kak da go mahnesh
[22:07:09] Жертва каза: me vrutkai
[22:07:19] Жертва каза: ?
[22:07:29] ПИЧ каза: abe cukai enter maha se
[22:07:41] Жертва каза: kolko vreme
[22:07:59] ПИЧ каза: emi ne malko
[22:08:48] ПИЧ каза: stana li ?
[22:08:55] Жертва каза: ne
[22:10:18] ПИЧ каза: cukai we
[22:10:23] ПИЧ каза: mnoo si baven sigurno
[22:12:24] Жертва каза: oshte ne e
[22:12:32] Жертва каза: postavil sum predmet
[22:12:36] Жертва каза: da go
[22:12:46] Жертва каза: na entar
[22:14:16] ПИЧ каза: are we kolko go cukash ?
[22:14:27] ПИЧ каза: tip4etata sa dosta ama 10m sedish we4e na teh
[22:16:21] Жертва каза: shte go restartiram
[22:16:39] Жертва каза: nali nishto nema da my stane
[22:16:46] ПИЧ каза: ne be
[22:16:52] Жертва каза: mi
[22:16:55] Жертва каза: ok
[22:16:57] ПИЧ каза: ako go resnesh ti se razvalq Hard Diska
[22:17:03] ПИЧ каза: nedei go pravi
[22:17:07] Жертва каза: eeesh
[22:17:08] ПИЧ каза: taka stana na priqtel|
[22:17:18] ПИЧ каза: ima virus ako go resnesh
[22:17:21] ПИЧ каза: ti preprashta File
[22:17:25] Жертва каза: ok
[22:17:45] ПИЧ каза: druj predmeta tam
[22:18:02] Жертва каза: ok
[22:18:32] Жертва каза: ma to se povtarq postoqnno
[22:18:33] Жертва каза: we
[22:18:35] Жертва каза: kat svurshi
[22:18:40] Жертва каза: :(
[22:18:46] ПИЧ каза: emi ima tip4e
[22:18:50] ПИЧ каза: trqbva da gi 4etesh
[22:18:54] Жертва каза: da e sa
[22:19:22] ПИЧ каза: ina4e kato go izklu4ish kompa nema moesh go pusnesh ... 6ti izgori harda .
[22:19:35] ПИЧ каза: preprashta ti virusa na ime "Death For You"
[22:19:37] ПИЧ каза: znaesh li go ?
[22:19:43] Жертва каза: eeeeeeeee
[22:19:45] Жертва каза: preebame
[22:19:51] Жертва каза: merci
[22:19:55] Жертва каза: :S
[22:19:59] ПИЧ каза: abe
[22:20:02] ПИЧ каза: 4eti gi
[22:21:09] ПИЧ каза: oprai li ti se
[22:22:02] ПИЧ каза: stana li ?

Не продължаваме, за да не покажем пълната глупост на Жертвата ! :)

Автор : Mor7aLSho7

Главен редактор: GeNeRaLiSiMuS
Ако искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!
Последна промяна от Stankata на пон апр 23, 2007 7:43 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”