SeXy написа:Цитат(SeXy @ Apr 18 2007, 05:14 PM)
Браво , харабийска битка, само неми стана ясно защо пак си пускаш мод ,за 5 дена 2-ри мод си пускаш ,същото направи и werty ? Неми се струва сериозна тази война която водите с нас
абе говорих с лидера ти,културно и се разбрахме в темите ни да нема спам,човека се доказа като културен и,и не спами ама ти си лапе което само за тва влиза у форума,лидера ти изглежда е колтурен човек ама ти си точно обратното
дяволе кажи на хората не ти ли преедложих да не се спами в наще теми,така ли е или не е,мисля че говорихме като лидери а не като обикновенни тапаци които само знаят да спамат воината си е воина,нея не можем да я спрем ама спама можем не му е мястото тука
та момчето трапец скоро време ше си занулен не се безпокои,хванали сме ти цаката за това сме се колонизирали до тебе за да има няколко в 1
много добре знаем как се развиваш в момента ставаш в полунощ за да си цапваш и/тата от мен такова нещо няма няма и да се види,та някоя сутрин когато вече спиш и флота ти е на планетата ше те цапнеме вече неколко пати ти забелязахме флота така да чака по часове
аз влизам в мод когато имам задължения,не сам некакво лапе 18 годишно което още не е осъзнало на кои свят живее,прекалено ти е нисък коефициента на интелигентност за да се набутваш междо нас за тва си затваряи плювалника,и земи та стани от тоа комп че се омириса вече,връи се изкъпи,не може да рефрешваш през една минута и да искаш да меришеш на цветче,чак тук у форума се осмардя от теб и твоите тъпотии