BF Weekly 09.04.2007-15.04.2007
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Честит празник пилоти !
12 Април-Международен ден на авиацията и космонавтиката
На 12 април 1961 г. в света завинаги запомниха името Гагарин, което стана синоним на пробива на цялото човечество в космоса. От 1968 г. руският Ден на космонавтика получи и официално световно признание след учредяването на Световния ден на авиацията и космонавтиката. Президентът на Русия Владимир Путин с пълно право нарече настоящата година юбилейно-космическа. През януари бяха отбелязани 100 години от рождението на генералния конструктор Сергей Каральов. През септември се навършват 150 години от рождението на основоположника на космонавтиката Константин Циолковски, а през октомври- 50 години от изстрелването от СССР на първия изкуствен спътник на Земята.
Петък 13
Петък, 13-и, наричан още „черен петък“, от незапомнени времена досега продължава да предизвиква у много хора неясното усещане на първобитен страх. На тази дата мнозина са така парализирани от страх, че дори не стават от леглото. Други отказват да летят със самолет, да пътуват въобще, трети отлагат покупката на жилище. Ресторанти и увеселителни заведения остават полупразни.Изчислено е, че на този ден само в САЩ бизнесът губи между 800 и 900 милиона долара, тъй като много хора просто не отиват на работа. Доналд Доси, основател на Центъра за управление на стреса и Института по фобиите в Ашвил, Северна Каролина, казва, че страхът от петък, 13-и измъчва между 17 и 21 милиона американци. Симптомите варират от умерена тревога до тотална паника. Психолози са установили, че хората, които се считат за нещастни, е по-вероятно да вярват в суеверия, свързани с лошия късмет. Една четвърт от анкетирани свързват числото 13 с лошия късмет. Именно тази група хора е най-вероятно да бъдат разтревожени в дни като петък, 13-и.
Страхът от петък, 13-и е наречен paraskevidekatriaphobia (съчетание от думите петък, 13 и страх на гръцки).
Интересни факти
Страхът от числото 13 е силен и днес. Повече от 80 процента от небостъргачите нямат 13-и етаж. Много летища пропускат 13-ата писта. Немалко хотели са без 13-и етаж или 13-а стая. Във Формула 1 няма болид с номер 13. Улиците във Флоренция нямат номер 13. 12 и половина или 12А звучи доста по-нестресиращо.
На 13 април 1970 г. експлозия на кислороден резервоар обърква плановете на совалката Аполо 13 за кацане на Луната. Совалката е изстреляна от ракетна площадка номер 39 (13 х 3). Екипажът, оцелял по чудо, се завръща на Земята. Любителите на цифрите ясно съзират черна прокоба — сумата от цифрите в датата на излитане на ракетата, изписана по начина, възприет в САЩ (4-11-70), е 13. Часът на изстрелване на Аполо 13 е 13:13 американско време.
Имената на някои от най-известните серийни убийци съдържат по 13 букви: Jack the Ripper, John Wayne Gacy, Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Theodore (Ted) Bundy.
Автори : nvacov , Xstrem
Последна промяна от Stankata на пон апр 16, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Играчи
Съюзи
Вселена 1
В първа вселена модът почти за всички продължава с пълна сила и рядко се случва някое по-интересно събитие.Макар че през тази седмица имаше една интересна случка, която трябва да се отбележи задължително и това е детронирането на палавкоч от първото място, макар и за малко.Човекът, който го направи беше *ХАНС*, който сподели, че е имал доста свободно време и е успял да обере доста и-та и рециклажи.Сега палавия отново набра преднина от 25к точки.Изненадващо за всички е и представянето на фагет в последно време, докато до преди две три седмици беше почти с равен брой точки с палавия сега изостава на повече от 60к точки.При съюзите положението е ясно първи са Инсомния следвани от /*****/ и aZrudite.Всичко друго по-интересно случило се през седмицата в първа ще можете да прочетете в материалите надолу.
krasivia,лидер на SEYMOUR
KingDivaka,лидер на SofiaBarca
Дедо Поп, лидер на Криеница
Dieus,лидер на GodsOfWar
MeriAn, лидер на BoLdLY
[BoLdLY]leo_22 vs [zuma]azumi
Цитат2007-15-04 10:39:09
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
959140 метал
959140 кристали
81720 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
397850 газ.[/quote]
[BoLdLY]MeriAn vs [Rookies]Kauldithrone
ЦитатКаква история? Обичам бързата атака :-) Неделя сутрин, децата ме събудиха :- Та се разписах
рано - рано с присъствие онлайн. Докато дебна друг, спайвах из малките координати на първа галактика и попаднах на това :
2007-14-04 08:38:47
Докладвай
Доклад от шпионирането на
[1:13:9]
метал: 486159 кристали:
232622
газ: 128300 Енергия: 2223
Информация за флотите /
защитата:
Мегатрансп.: 17 (1 ниво)
Кръстосвач: 29 (3 ниво)
Боен кораб: 80 (2 ниво)
Рециклатор: 6 (0 ниво)
Ш. Сонда: 3 (0 ниво)
Бомбардировач: 2 (1 ниво)
Спийдър: 1 (2 ниво)
Ракетна у.: 100
Л. лазер: 10
Т. лазер: 30
Гаус ор.: 20
М. Щит: 2
Г. Щит: 2
Шанс за неуспех 0%
Пуснах колкото рецки имах и ударих една сметка - не стигаха до никъде. Приятели имам много, но повечето нощни птици, сърце не ми даде да будя някого. По едно време avani светна (добре е
да се работи и в събота ;-) ) И се почна едно изчакване на слизащи флоти и пускане на
реци на етапи ....... В това време атакувах съседна планета и видях бонусите.Най-после съгласувахме
всичко и....
Дано avani не е имал проблеми, че май закъсня за работа .
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
avani:
1071056 метал
728944
кристали
0 газ
0 метал
342112 кристали
535528 газ.
avani: още 2 пъти с по 20 танкера
и аз доометох :
0 метал
0 кристали
77640 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Благодаря на Kauldithrone за емоциите в неделната сутрин. Желая му бързо възстановяване и приятна
игра.[/quote]
[warez.ru]KillTheEnemy vs [SEYMOR1]m1
KillTheEnemy
ЦитатАми всичко започна в началото, когато се регистрирах, още бях слаб
и въпросният играч на 3:444:4, ме атакува и ми разби наличната флота.Той реши да влезе в warez.ru
и си помисли че ще има протекция, като е в съюза, докладвах го в същия момент, който видях че е в съюза и го изгониха.След дълго шпиониране и дебнене реших най-накрая да го атакувам,но уви в битката, гледам че от някъде са му пристигнали кръстосвачи и малко се прецаках ама поне го смазах[/quote]
m1
ЦитатМалко безмислена какво да кажа.[/quote]
[Криеница]radkos vs [КT&LOST]kaze
radkos
ЦитатAми всичко започна от няколко атаки по kaze с цел кражба.Прибрах му доволно
ресурс от планетките.Когато си влезе по-късно прати атака по мен, с което си издаде флотата, без дори да го шпионирам ,разбрах че е цел номер едно за мойте спиидърчета ,а факта, че е от съюз с който сме във война ме нахъса допълнителнода го размажа[/quote]
[The Future]boxeer vs [HellHounds] avatar
boxer
ЦитатТа въпросния човек грабеше един съюзник прекалено много и често,след няколко молби да се по спре той започна да го изнудва.Казал на съюзника ми ,че ще спре да го граби ако всеки ден му транспортира ресурс.Също така ми писа ,че и война да им обявим ,въобще не му пука и няма да се спре.Това не ми хареса и аз се колонизирах до него,макар че ми беше далече, започнах да вдигам складове и след 2 дни бях в готовност ,за да нанеса удара.Пратих му 2 транса, за да му видя процентите на атака и защита,но той дойде на линия минута преди да ударят(явно си е мислил ,че искам да го грабя) .След удара последва съобщение: "Купи си свещи".Това още повече ме издразни.На другата вечер се започна голямато дебнене.Наплюдавам го аз ,че през 4-5 минути излиза от линия за по 10-15 минути.Пускам си аз рециклаторите и чакам да излезе от линия,но той не излиза.След това пак пускам рециклаторите . . . .идва време за бойните . . . . .пускам ги и тях .2 мин след това той пак идва на линия.Тази процедура се повтори около 4-5 пъти.Накрая пускам рецовете ,чакам малко ,виждам че от 8 минути е неактивен и пускам и
бойните.След като изминаха така
дългите 13 минути последва
голямото БУМ
Откраднати са: 231754 метал,
184500 кристали, 93246 газ.
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
1044948 метал
375052 кристали
0 газ
0 метал
669896 кристали
522474 газ.
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
224 метал
670120 кристали
522586 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
2-3 минути след удара жертвата идва на линия и изхарчва останалия ресурс който никак не беше
малко.Брагодарение на това пак ми влезе в точките и последваха още 2 атаки ,а той само можеше да гледа как го обирам .
Откраднати са: 17306 метал,
17784 кристали, 179410 газ.
Откраднати са: 9573 метал,
9236 кристали, 195691 газ
По средата на втората атака видя зор и пусна ваканционен мод.С това се приключи с него.[/quote]
[ШАХМАНИЯК]MrQ_Pile
[ШАХМАНИЯК]MrQ_Pile vs [Predators]TheKiller
[ШАХМАНИЯК]MrQ_Pile vs [NarnRegime]mishof1
MeriAn
ЦитатЕто и две битки от днес следобяд на един от сравнително новите ни играчи - morgot
[BoLdLY]morgot vs [HENIX]greywolf38
2007-15-04 17:15:41
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
117612 метал
117612 кристали
58806 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Отговори Изтрий
[BoldLY]morgot vs [UniteD]adidasko
2007-15-04 14:59:26
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
171080 метал
171080 кристали
77840 газ
0 метал
0 кристали
7700 газ.
Отговори Изтрий
Моля да ги добавиш в материала. Според мен всеки има право на своите няколко минути слава Тя е огромен стимул. Всеки мечтае да види свой доклад в трибуната, дори и да твърди
обратното
[/quote]
[GodsOfWar]Perun vs [Insomnia]Smeagall
Цитат Перун днес видял флота и я плеснал само с кръстовете в наличност. Часта от флотата
за бързо реагиране.[/quote]
Запознаваме ви с аl_petrunov
1. Как се казваш?
-Александър Петрунов.
2. На колко си години и от къде си?
-27 години, от София.
3. С какво се занимаваш?
-Стоматолог - по новому Дентален медик.
4. С какви никове сте се подвизавали в Булфлийт?
-al_petrunov, BAT.
5. Как разбрахте за Булфлийт?
-Мисля, че видях рекламка в PCMania.
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
-Това ми беше първата Web игра и си признавам, че доста ми допадна.
7. Как съчетавате работата с играта?
-Ми това е доста сложно, мисля че всеки го е изпитал
, но поне от началото на рунда имам и лаптопи в кабинетите...
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
-Даде ми начин да си оплътнявам свободното време и ме научи да планирам до минута. Е ми отне свободата и безгрижието на цивилният живот
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
-Първият беше DA, а иначе сега играя с двама приятели в 3nity
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
-Ми особено запомнящото се в нея беше, че не се състоя - един от сериозните играчи и победител от преден рунд си ме беше набелязал и се пробваше тук таме да ме събере. Наложи се да пусна протекция и започнах масово строене на флота, дигане на проценти и шпионаж. Протекцята отмина и аз дигнах почти цялата флота и зачаках противника да атакува, но след много чакане изгубих търпение и аз се засилих към него. 10 мин преди удара той влезе и ме поздрави за това че съм един от малкото, които го е карал да бяга от битка. Спрях атаката и заживяхме в мир ...
11. Занулявали ли са ви досега?
-Кой не е
12. Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
-Този рунд - дълго се задържах в топ 10, но и за момента в топ 30 ми се струва по уютно и не се налага ден и нощ да се браня от куцо, кьораво, сакато решило да ме краде/занулява.
13. По избор.
-Все пак това е само игра и тиквените медали не блестят много.
Запознаваме ви с Faqns
1. Как се казваш?
- еми Георги, но ми харесва да ми викат Фаянсе или Майсторе.
- От София съм по принцип, но преди към 5 години тръгнах да си търся късмета по Германия и там си живея сега, но не пропускам да навестявам и добрата стара България..
3. С какво се занимаваш?
- Еми то е ясно.. Уча строителство, ама съм се насочил към проектиране..
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
- Винаги сам си бил Фаянс.
- Ми от Българите в Карлсруе където уча.. Много се бяха запалили навремето сега нещо не намират време..
- От любопитство.. пък и добре ме омаяха.. била интересна игричка..не била за изпускане.. и то човек как да не се полакоми да опита.
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
- Лесно.. навсякъде из Германия има компютри с Интенет, така че получа ли смс тичам и се спасявам независимо къде съм.. А иначе с работата по-трудно.. гледам да съм в мод или на доста дълъг сейв..
- Абе доста време си отнема..позанемарил сам девойките, което хич не е хубаво.. аз и затова си имам железен принцип, че играя само в 1ва където са си баш играчите.. и летния сезон почивам!
- Как къде? При kikoXXL и jivkoOO в Боенклуб, ама нещо се изпокарахме тогава и отидох при самият Apocallypso.. играх редом с ВЕС и kolorid_bg..Та тези момчета съм ги обявил за мои учители.. жалко, че някои от тях ги няма вече в Булфлийт. По късно отидох в сегашния ми съюз заради близки приятели от живота и там си и останах до ден днешен.
- Не може да се каже, че има такива.. Не се сещам да съм удрял някой наистина добър играч.. Може би битката ми с Валю от този рунд ще се запомни..
- Да в 1ви рунд и се отказах.. в 3ти пък никой не успя.. както и сега..
- Този рунд бях 10ти в началото и го считам за много добро постижение, защото чак след това разбрах за порсловутите и-та..
13.По избор.
-Ами успех на всички летци.. и нека да не се вманиачават прекалено много.. да пускат мод-ове, когато се наложи и да не си занемаряват социалните контакти.
Aвтори : Xstrem
Код: Избери всички
Съюз Играч Бойни Точки Точки
1 ШАХМАНИЯК palavkoch 79,854 570,016
2 Insomnia *XAHC* 103,007 550,946
3 Insomnia faget 53,395 499,179
4 Insomnia EverDream 31,062 387,093
5 Insomnia VooK 27,301 282,232
6 ДЕФЛОРАЦИЯ nero 743 270,800
7 X Безобиден 35,370 269,602
8 JollyRoger dios 1,028 268,031
9 Insomnia slackware 6,509 266,330
10 ARES Kamikadze 42,073 246,264
Съюзи
Съюз Членове Точки Коефициент
1 Insomnia 12 2552162 212680
2 /*****/ 2 312589 156295
3 aZrudite 2 279618 139809
4 X 12 1437708 119809
5 ARES 7 828190 118313
6 ШАХМАНИЯК 9 1046850 116317
7 3nity 3 234984 78328
8 Maniaci 5 374534 74907
9 Apocalypse 2 145322 72661
10 ДЕФЛОРАЦИЯ 9 597952 66439Вселена 1
В първа вселена модът почти за всички продължава с пълна сила и рядко се случва някое по-интересно събитие.Макар че през тази седмица имаше една интересна случка, която трябва да се отбележи задължително и това е детронирането на палавкоч от първото място, макар и за малко.Човекът, който го направи беше *ХАНС*, който сподели, че е имал доста свободно време и е успял да обере доста и-та и рециклажи.Сега палавия отново набра преднина от 25к точки.Изненадващо за всички е и представянето на фагет в последно време, докато до преди две три седмици беше почти с равен брой точки с палавия сега изостава на повече от 60к точки.При съюзите положението е ясно първи са Инсомния следвани от /*****/ и aZrudite.Всичко друго по-интересно случило се през седмицата в първа ще можете да прочетете в материалите надолу.
krasivia,лидер на SEYMOUR
Здравей, около нас по интересното е, че привлякохме няколко нови и обещаващи играчи от подсъюза вглавния, очаквема за напред много и добри битки от тях. Другото интересно е, че водим 2 войни, които са в застой, защото съюзите нещо западнаха и играчите им или са във вечен мод или излязоха от нашия коефициент. Въпреки това има 1-2ма, които мърдат още и се надявам скоро
да спрат да мърдат;-) За сега не се впускаме във нови и безмислени вражди, съюзниците дебнат стари врагове. Код: Избери всички
Рунда го започнахме 15 човека.Вървяхме доста добре,даже играч от нашия съюз водеше класацията по бойни точки известно време,но поради служебни ангажименти му се наложи да прекрати играта си,за което много ме е яд.Така,че загубихме 2-та играчи, които
бяха на върха в съюза.После,за около 40 дена спряха да играят и двама от основателите на съюза ни:Munata2 и Марипоса и аз напълно се бях отчаял.Затова реших да привлека 3-4 човека,приятели в съюза.Но направих фатална грешка! Тези 4 човека, на които дадох генералски звания ме
измамиха.На 3-тия ден се отделиха от съюза и си сформираха техен такъв,но
най-лошото беше,че един от тях удари и занули наш играч след като вече го беше видял с каква флота разполага,което доведе до разправии и недоразумения в съюза.Отказа се и
Pamche,която аз много уважавам като човек и добър играч.Но преди една седмица,вече Марипоса се
завърна на линия и всичко в съюза върви добре.А за политиката какво да кажа?От началото на играта
обявихме война на Сеймур, но те имат зомбита,които дръпнаха доста с точките и сега в обхвата са ни само тези от тях, които играят на защита,така че нищо интересно около войната с тях.Другата война която не е явна е тази със Пургатори,тя си е още от миналите рундове преди да почна аз да я играя тази игра.Но те са доста добри играчи със добри флоти и ни превъзхождат тотално,за сега е това.Общо взето около нашия съюз тук, са се събрали много готини хора, с които всяка вечер си лафиме
в Скайпа,което най-много ме кефи,а играта си е игра не е толкова важна, както приятелите.Дедо Поп, лидер на Криеница
Еми спокойно,разбира се с разни спречквания с "великите админи",наказаха съюзник "завинаги" мултак,нали знаете...налива се от друг акаунт,еми аз не го одобрих,но въпреки това е
при нас.За да вдигна коефициента след 2 / 3 седмици ще го "из
пъдя",наказаха още
някои за сиийтинг...развихме вътрешна и външна политика,но не я съобщаваме,след време ще става наистина много интересно, се надявам...трупаме си ресурси и флоти и дебнем песовете от Пургатори.
Интересни битки не съм чувал да има,но имаме две нови попълнения...West_Side
или Mo^Money предишните рундове и негов съотборник Хък;) успех им желая...Код: Избери всички
Нищо особено при нас. Днес изгоря един от Инсомния, май в 6 рунда и не е интересно.Пък не сме и във война.Просто забравена флота. Аз се заинтригувах от водещата кирка на Ядрен гъз,
sugarbaby. Тя вдигна нивото на шпионажа и спи с телефон на ухото. Мисля, че приема играта много лично и може да я оставя на мира.Не искам да изнервям хората.Все пак се играе за удоволствие.По-скоро псилогически игри играем, от колкото да се бием. Много екстри станаха. СМСи,
протекции и модове всякави.Например сега каката си мисли, че като е спай над мен и няма да си лови гевреците като ме атакува.Не всички играем на СМСи.Някои играем и от преди екстрите;)Как да ми е интересно вече да играя. Загубих интерес и играя по инерция. Не мога и новина да направяMeriAn, лидер на BoLdLY
Здравей! Какво интересно при нас, дръзките, ли? Ветераните играем по малко, с надеждата да остава време за играта всеки ден. Новите играчи, които дойдоха тоя рунд, ни заразяват с оптимизма си. Летим, бием (е, случва се и нас да ударят - няма безгрешни;) ),рециклираме , растем с точките. Днес се изкачихме на 34 място в класацията. Кokala e в ТОП 20 по бойни точки. Не мога да кажа, че е скучно в играта. Скуката, доколкото я има, е в самите нас. И от нас зависи тя да е по-малко.[BoLdLY]leo_22 vs [zuma]azumi
Цитат2007-15-04 10:39:09
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
959140 метал
959140 кристали
81720 газ
0 метал
0 кристали
397850 газ.[/quote]
[BoLdLY]MeriAn vs [Rookies]Kauldithrone
ЦитатКаква история? Обичам бързата атака :-) Неделя сутрин, децата ме събудиха :- Та се разписах
рано - рано с присъствие онлайн. Докато дебна друг, спайвах из малките координати на първа галактика и попаднах на това :
2007-14-04 08:38:47
Докладвай
Доклад от шпионирането на
[1:13:9]
метал: 486159 кристали:
232622
газ: 128300 Енергия: 2223
Информация за флотите /
защитата:
Мегатрансп.: 17 (1 ниво)
Кръстосвач: 29 (3 ниво)
Боен кораб: 80 (2 ниво)
Рециклатор: 6 (0 ниво)
Ш. Сонда: 3 (0 ниво)
Бомбардировач: 2 (1 ниво)
Спийдър: 1 (2 ниво)
Ракетна у.: 100
Л. лазер: 10
Т. лазер: 30
Гаус ор.: 20
М. Щит: 2
Г. Щит: 2
Шанс за неуспех 0%
Пуснах колкото рецки имах и ударих една сметка - не стигаха до никъде. Приятели имам много, но повечето нощни птици, сърце не ми даде да будя някого. По едно време avani светна (добре е
да се работи и в събота ;-) ) И се почна едно изчакване на слизащи флоти и пускане на
реци на етапи ....... В това време атакувах съседна планета и видях бонусите.Най-после съгласувахме
всичко и....
Дано avani не е имал проблеми, че май закъсня за работа .
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
avani:
1071056 метал
728944
кристали
0 газ
0 метал
342112 кристали
535528 газ.
avani: още 2 пъти с по 20 танкера
и аз доометох :
0 метал
0 кристали
77640 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Благодаря на Kauldithrone за емоциите в неделната сутрин. Желая му бързо възстановяване и приятна
игра.[/quote]
[warez.ru]KillTheEnemy vs [SEYMOR1]m1
KillTheEnemy
ЦитатАми всичко започна в началото, когато се регистрирах, още бях слаб
и въпросният играч на 3:444:4, ме атакува и ми разби наличната флота.Той реши да влезе в warez.ru
и си помисли че ще има протекция, като е в съюза, докладвах го в същия момент, който видях че е в съюза и го изгониха.След дълго шпиониране и дебнене реших най-накрая да го атакувам,но уви в битката, гледам че от някъде са му пристигнали кръстосвачи и малко се прецаках ама поне го смазах[/quote]
m1
ЦитатМалко безмислена какво да кажа.[/quote]
[Криеница]radkos vs [КT&LOST]kaze
radkos
ЦитатAми всичко започна от няколко атаки по kaze с цел кражба.Прибрах му доволно
ресурс от планетките.Когато си влезе по-късно прати атака по мен, с което си издаде флотата, без дори да го шпионирам ,разбрах че е цел номер едно за мойте спиидърчета ,а факта, че е от съюз с който сме във война ме нахъса допълнителнода го размажа[/quote]
[The Future]boxeer vs [HellHounds] avatar
boxer
ЦитатТа въпросния човек грабеше един съюзник прекалено много и често,след няколко молби да се по спре той започна да го изнудва.Казал на съюзника ми ,че ще спре да го граби ако всеки ден му транспортира ресурс.Също така ми писа ,че и война да им обявим ,въобще не му пука и няма да се спре.Това не ми хареса и аз се колонизирах до него,макар че ми беше далече, започнах да вдигам складове и след 2 дни бях в готовност ,за да нанеса удара.Пратих му 2 транса, за да му видя процентите на атака и защита,но той дойде на линия минута преди да ударят(явно си е мислил ,че искам да го грабя) .След удара последва съобщение: "Купи си свещи".Това още повече ме издразни.На другата вечер се започна голямато дебнене.Наплюдавам го аз ,че през 4-5 минути излиза от линия за по 10-15 минути.Пускам си аз рециклаторите и чакам да излезе от линия,но той не излиза.След това пак пускам рециклаторите . . . .идва време за бойните . . . . .пускам ги и тях .2 мин след това той пак идва на линия.Тази процедура се повтори около 4-5 пъти.Накрая пускам рецовете ,чакам малко ,виждам че от 8 минути е неактивен и пускам и
бойните.След като изминаха така
дългите 13 минути последва
голямото БУМ
Откраднати са: 231754 метал,
184500 кристали, 93246 газ.
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
1044948 метал
375052 кристали
0 газ
0 метал
669896 кристали
522474 газ.
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
224 метал
670120 кристали
522586 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
2-3 минути след удара жертвата идва на линия и изхарчва останалия ресурс който никак не беше
малко.Брагодарение на това пак ми влезе в точките и последваха още 2 атаки ,а той само можеше да гледа как го обирам .
Откраднати са: 17306 метал,
17784 кристали, 179410 газ.
Откраднати са: 9573 метал,
9236 кристали, 195691 газ
По средата на втората атака видя зор и пусна ваканционен мод.С това се приключи с него.[/quote]
[ШАХМАНИЯК]MrQ_Pile
[ШАХМАНИЯК]MrQ_Pile vs [Predators]TheKiller
[ШАХМАНИЯК]MrQ_Pile vs [NarnRegime]mishof1
MeriAn
ЦитатЕто и две битки от днес следобяд на един от сравнително новите ни играчи - morgot
[BoLdLY]morgot vs [HENIX]greywolf38
2007-15-04 17:15:41
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
117612 метал
117612 кристали
58806 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Отговори Изтрий
[BoldLY]morgot vs [UniteD]adidasko
2007-15-04 14:59:26
Докладвай
Рециклаторите ни успешно
да натоварят:
171080 метал
171080 кристали
77840 газ
0 метал
0 кристали
7700 газ.
Отговори Изтрий
Моля да ги добавиш в материала. Според мен всеки има право на своите няколко минути слава Тя е огромен стимул. Всеки мечтае да види свой доклад в трибуната, дори и да твърди
обратното
[GodsOfWar]Perun vs [Insomnia]Smeagall
Цитат Перун днес видял флота и я плеснал само с кръстовете в наличност. Часта от флотата
за бързо реагиране.[/quote]
Запознаваме ви с аl_petrunov
1. Как се казваш?
-Александър Петрунов.
-27 години, от София.
3. С какво се занимаваш?
-Стоматолог - по новому Дентален медик.
4. С какви никове сте се подвизавали в Булфлийт?
-al_petrunov, BAT.
-Мисля, че видях рекламка в PCMania.
-Това ми беше първата Web игра и си признавам, че доста ми допадна.
7. Как съчетавате работата с играта?
-Ми това е доста сложно, мисля че всеки го е изпитал
-Даде ми начин да си оплътнявам свободното време и ме научи да планирам до минута. Е ми отне свободата и безгрижието на цивилният живот
-Първият беше DA, а иначе сега играя с двама приятели в 3nity
-Ми особено запомнящото се в нея беше, че не се състоя - един от сериозните играчи и победител от преден рунд си ме беше набелязал и се пробваше тук таме да ме събере. Наложи се да пусна протекция и започнах масово строене на флота, дигане на проценти и шпионаж. Протекцята отмина и аз дигнах почти цялата флота и зачаках противника да атакува, но след много чакане изгубих търпение и аз се засилих към него. 10 мин преди удара той влезе и ме поздрави за това че съм един от малкото, които го е карал да бяга от битка. Спрях атаката и заживяхме в мир ...
-Кой не е
-Този рунд - дълго се задържах в топ 10, но и за момента в топ 30 ми се струва по уютно и не се налага ден и нощ да се браня от куцо, кьораво, сакато решило да ме краде/занулява.
13. По избор.
-Все пак това е само игра и тиквените медали не блестят много.
Запознаваме ви с Faqns
1. Как се казваш?
- еми Георги, но ми харесва да ми викат Фаянсе или Майсторе.
- От София съм по принцип, но преди към 5 години тръгнах да си търся късмета по Германия и там си живея сега, но не пропускам да навестявам и добрата стара България..
3. С какво се занимаваш?
- Еми то е ясно.. Уча строителство, ама съм се насочил към проектиране..
- Винаги сам си бил Фаянс.
- Ми от Българите в Карлсруе където уча.. Много се бяха запалили навремето сега нещо не намират време..
- От любопитство.. пък и добре ме омаяха.. била интересна игричка..не била за изпускане.. и то човек как да не се полакоми да опита.
- Лесно.. навсякъде из Германия има компютри с Интенет, така че получа ли смс тичам и се спасявам независимо къде съм.. А иначе с работата по-трудно.. гледам да съм в мод или на доста дълъг сейв..
- Абе доста време си отнема..позанемарил сам девойките, което хич не е хубаво.. аз и затова си имам железен принцип, че играя само в 1ва където са си баш играчите.. и летния сезон почивам!
- Как къде? При kikoXXL и jivkoOO в Боенклуб, ама нещо се изпокарахме тогава и отидох при самият Apocallypso.. играх редом с ВЕС и kolorid_bg..Та тези момчета съм ги обявил за мои учители.. жалко, че някои от тях ги няма вече в Булфлийт. По късно отидох в сегашния ми съюз заради близки приятели от живота и там си и останах до ден днешен.
- Не може да се каже, че има такива.. Не се сещам да съм удрял някой наистина добър играч.. Може би битката ми с Валю от този рунд ще се запомни..
- Да в 1ви рунд и се отказах.. в 3ти пък никой не успя.. както и сега..
- Този рунд бях 10ти в началото и го считам за много добро постижение, защото чак след това разбрах за порсловутите и-та..
13.По избор.
-Ами успех на всички летци.. и нека да не се вманиачават прекалено много.. да пускат мод-ове, когато се наложи и да не си занемаряват социалните контакти.
Aвтори : Xstrem
Последна промяна от Stankata на вт апр 17, 2007 7:42 am, променено общо 1 път.
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Вселена 2
Играчи
Съюзи
Интервю с Кristin, вселена 2
1. Как се казваш?
К:Кристин Манукян
К:На 23 и живея в София
3. С какво се занимаваш?
К:Работя в една дискотека,в един офис и уча в НБУ
К:Не помня...сигурно пак е бил този.
К:Мой приятел от Дубай играеше преди години и сещайки се за него се сетих пак за играта.
К:Имах свободно време...респективно вече нямам
К:Подкупих началника...вече и той е фен
К:Даде ми прекрасни взаимоотношения с няколко изключителни човека.
К:Нямам спомени,определено навремето не съм играла сериозно.
К:.В първа вселена бях занулена по погрешка.Благодаря на Prot,че бе достоен играч и възстанови загубите.
К:.
12. По избор.
К:.Играйте честно и достойно,ако наистина искате да остане спомен за вас след края на поредният рунд!
А за JPS ...мисля,че да играеш и в 4-те вселени си е истинско постижение.Бе му нужно да си почине поне от едната.Човека поиска и доказа че може.Поех аз....защо...питай него
.Тайничко се надявах така да спра войната м/у него и корахмор,за да може всеки да спи спокойно
Автор : Mor7aLSho7
Вселена 3
Играчи
Съюзи
В 3-та Вселена вече е почти сигурно от кой съюз ще е победителя. Съюзът bRuTaLs накараха двамата най-силни играчи на основния им опонент ПСИХО да влязат в мод. Най-силният играч на ПСИХО Sucreto загуби вече 3 планети. При него нещата бяха на максимум "напечени". Окупиран от топ играчи на bRuTaLs, Криеница и MASSACRE, Sucreto набързо "наби" мод. Лидерът на ПСИХО zaska пък е в мод след като беше ударен от Milena. Zaska казва, че това не е била цялата му флота, но от bRuTaLs контрираха, че го е страх. Сега, когато опнентите на bRuTaLs са в мод, първите 4 места са за играчите на bRuTaLs. Ето какво сподели с нас играчът от bRuTaLs Milena :
Цитат Ми съюза е точно там кадето трябва да е на върха.А мен не ме интересува до каде ще стигна. [/quote]
За битката с ПСИХО се отзова и OBERON, който малко се отклони от темата, но за да го уважим, ще ви покажем точно това, което ни написа :
Цитат Не давам изявления и доклади за форума от който съм баннат - Не и преди да видя Смъртният Акт на каос или скорпиона
А защо не и на двамата заедно.
Всъщност мога да кажа едно играем срещу админите и Пак печелим ...
Все пак и сами можете да забележите как намаляват планетите във вселената
И защо първата четворка ? Ако махнем кухите точки на Заска Който е БЕЗ ФЛОТА и на скуре който е с три ГЛАВНИ планети по малко и го е страх да влезе ... направо си е челната петица ... кухи точки при враговете бол. [/quote]
Автор: CooL
Играчи
Съюз Играч Бойни Точки Точки
1 Archangels dingo 3,618 156,779
2 DeathRow Mighty 1,550 117,665
3 hYpN0tic 1,096 111,194
4 Тамплиери korahmor 4,374 106,571
5 Тамплиери Kristin 2,916 102,344
6 фирма УЖАС loveyou 1,514 77,016
7 THE HYENA CORWIN 5,786 74,135
8 Тамплиери CoverMe 1,050 65,585
9 Pamche 2 53,752
10 Тамплиери Dim4o 19 47,196Код: Избери всички
1 фирма УЖАС 4 111674 27918
2 Шкембе 3 76791 25597
3 Archangels 15 373821 24921
4 Тамплиери 36 828207 23006
5 DeathRow 12 261938 21828
6 ЪпсурД 10 191214 19121
7 VARVARI 3 52021 17340
8 ЙО-ХО-ХО 4 61281 15320
9 Криеница 5 75966 15193
10 PARAMOUNT 14 212279 151631. Как се казваш?
К:Кристин Манукян
К:На 23 и живея в София
3. С какво се занимаваш?
К:Работя в една дискотека,в един офис и уча в НБУ
К:Не помня...сигурно пак е бил този.
К:Мой приятел от Дубай играеше преди години и сещайки се за него се сетих пак за играта.
К:Имах свободно време...респективно вече нямам
К:Подкупих началника...вече и той е фен
К:Даде ми прекрасни взаимоотношения с няколко изключителни човека.
К:Нямам спомени,определено навремето не съм играла сериозно.
К:.В първа вселена бях занулена по погрешка.Благодаря на Prot,че бе достоен играч и възстанови загубите.
К:.
12. По избор.
К:.Играйте честно и достойно,ако наистина искате да остане спомен за вас след края на поредният рунд!
А за JPS ...мисля,че да играеш и в 4-те вселени си е истинско постижение.Бе му нужно да си почине поне от едната.Човека поиска и доказа че може.Поех аз....защо...питай него
Автор : Mor7aLSho7
Вселена 3
Играчи
№ Съюз Играч Бойни Точки Точки
1 bRuTaLs taz 17,948 603,983
2 bRuTaLs Milena 204,299 594,754
3 bRuTaLs Niky_Vas 60,908 568,858
4 bRuTaLs OBERON 115,899 517,496
5 ПСИХO Sucreto 40,822 464,686
6 ПСИХО zaska 270,039 446,968
7 bRuTaLs poboi 80,029 345,267
8 SEYMOUR topi 20,506 341,886
9 TheRockers wildcat 182,118 341,043
10 TheRockers zlokobni 8,093 318,520Код: Избери всички
№ Съюз Членове Точки Коефициент
1 bRuTaLs 6 2771839 461973
2 MATADORESS 3 669334 223111
3 ПСИХО 11 2395867 217806
4 TheRockers 7 1168078 166868
5 ReVeNGe 497246 165749
6 Прасмос 2 284977 142488
7 ™PITBULLS™ 3 375730 125243
8 Demi-Gods 9 1081065 120118
9 EMPERORS 13 1431959 110151
10 MASSACRE 5 477692 95538Цитат Ми съюза е точно там кадето трябва да е на върха.А мен не ме интересува до каде ще стигна. [/quote]
За битката с ПСИХО се отзова и OBERON, който малко се отклони от темата, но за да го уважим, ще ви покажем точно това, което ни написа :
Цитат Не давам изявления и доклади за форума от който съм баннат - Не и преди да видя Смъртният Акт на каос или скорпиона
А защо не и на двамата заедно.
Всъщност мога да кажа едно играем срещу админите и Пак печелим ...
Все пак и сами можете да забележите как намаляват планетите във вселената
И защо първата четворка ? Ако махнем кухите точки на Заска Който е БЕЗ ФЛОТА и на скуре който е с три ГЛАВНИ планети по малко и го е страх да влезе ... направо си е челната петица ... кухи точки при враговете бол. [/quote]
Автор: CooL
Последна промяна от Stankata на вт апр 17, 2007 7:41 am, променено общо 1 път.
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Хардкор
Играчи
Съюзи
В хардкор се очертава един безинтересен и пълен с неизпълнени обновения рунд.Доста от играчите са недоволни от състоянието на хардкор в момента след очакванията за един много интересен, динамичен и пълен с битки рунд, нещата се оказаха съвсем различни.В момента първите 3 места в класирането са заети от играчи на Waist Deep.До скоро и четвъртият в класирането mollymush беше при тях, но явно е решил да отиде в Тамплиерите, които днес сформираха доста силен съюз.Ще видим утре на кое място ще излезат, но няма как да минат Waist Deep, които са първи с доста голяма преднина пред останалите.Зад тях до днес бяха Freaks и dfsfgxc (SEYMOUR), които обаче вече се разпаднаха напълно.Днес при съюзите станаха доста интересни неща, ще следим за вас и всичко случващо се през следващата седмица за да можем да ви информираме за всичко.
chax,лидер на Forsaken
ЦитатЗначи събрали сме се пак всичките луди глави, повечето сме играли и друг път в един съюз, има и някои други, които добре се вписват в съюза.[/quote]
xazzy,лидер на ВладаяCity
ЦитатВсеки ден имам хора, които си наблюдавам,без лични чувства разбира се,ако не направят сейв
заминават ,но такива са правилата на играта,много ми се сърдят като нападам хора с по-малко точки от мен,но коефициентите са такива и няма начин. Винаги съм се стремял да качвам максимално малко точки и да имам доста кораби,но повечето играчи на моите точки принципно дигат \"празни точки\" с някои неважни проучвания и други. Това е.[/quote]
alex09, лидер на Da
ЦитатКакво да ти кажа стария саюз със старите хора, битките ще са безмилосни този път
няма да има прошка за никой особенно предателите.Началото винаги е било трудно за нас, но после
наваксваме, трябва да се видят новостите в този рунд, но нека феърплея и купона продължи важното е да има хубави битки.[/quote]
Коментар по последните събития в съюзът, оглавяващ класацията?
Excelero, лидер на Waist Deep
ЦитатПо въпроса защо лидера на Freaks се изтри >
Малко ни избиха нервите там, за
капак psyhopath не издържа на
напрежението от неколцина индивида,
модването на временния лидер на
съюза без да го даде, както и
държането на един-двама от
членовете, но и го разбирам - все
пак играе сериозно и другаде,
по-добре да постигне целите си там,
да не носи две дини под една мишница.
Но определено не се изтри, заради
нечия атака по него, както някои се
опитват да мислят...
По въпроса защо се разпадна Freaks >
Значи, самия съюз не се е
разпаднал, с общи усилия запазихме
състава, за което безкрайно съм
благодарен на съотборниците си, ще
продължаваме да се крепим морално и
занапред, независимо какво ни се
изпречи във или извън играта.
Най-важното е да сме заедно .
Съюза го сменихме от гъзария,
защото ако някой е забелязал линка
- това е първият съюз, създаден
този рунд. Щом Elena (сегашният
лидер на Freaks) си спре мода, си
знае, че го чакаме тук.
По въпроса с политиката >
Няколко лични NAP-а и това е, няма
да се лишаваме нито от каси, нито
от адреналин, събрали сме се, за да
играем играта, а не за да сме в
алианс с цялата вселена.
Десетки хора подаваха молби,
десетки питаха, един даже акаунта
ми искаше... На инфото на съюза си
пише какви са изискванията .
Целите на съюза >
Като погледнете челото на Топ-а и
да ви омръзва от нас.[/quote]
JackDaniels в действие
[JD]JackDaniels vs [SEYMOUR1]smoka
[JD]JackDaniels vs [SEYMOUR1]radoslavbet
[JD]JackDaniels vs [Destroyers]InSaNe
[JD]JackDaniels vs ivan64
JackDaniels:
ЦитатСлед като се паднах в безлюдната 3 галактика, започнах на мини, направих реци и колонизатор, бутнах всички мини и направих десетина спийдъра, веднага си потърсих добро място в втора галактика, намърдах се до смока който беше точно на мойте точки, в същата система имаше още един играч на същите точки, след десетина часа и двамата бяха занулени от мен, след това занулих още 9/10 човека около мен, от едно от последните места по бойни точки за 2 дни стигнах до момента на 4 място. Занулил съм над 12/14 човека. Надявам се скоро да бутна някой по голям за да има материал за вестника, тъй като за мен това остава единственото място в което имам желание да поствам битки. На края поздравления за екипа на вестника за търпението и успех на всички в играта[/quote]
Битките на zl0b1l
Цитат1.Няма предистория просто видях забравена флота и какъвто съм лудичък отидох.
[2bThe1]zl0b1l vs [ШАХМАНИЯК]Tyler
http://store2.data.bg/zlobul/dobo.htm
2.Просто каза че не може да го занули никой.
[2bThe1]zl0b1l vs ivan64
http://store2.data.bg/zlobul/Kyrta%20Mivki.htm
3.И няма никой в къщи !!!
[2bThe1]zl0b1l vs [ARES]gergana
http://store2.data.bg/zlobul/svetli.htm
4.Лудото КАМИКАДЗЕ отново влези в действие.Този ми беше казал че не мога даго зануля,няколко пъти се беше вдигнал но тоя път неуспя.
[2bThe1]zl0b1l vs [F.E.A.R.]F0r3v3R
http://store2.data.bg/zlobul/sisa.htm
Това са битките на zl0b1l в Хард Кора.[/quote]
Запознаваме ви със StarFighter
1. Как се казваш?
3. С какво се занимаваш?
13. По избор.
1. Александър Йорданов
2. 30г. от София
3. Компютърна анимация
4. Само със StarFighter
5. От прятели
6. Обичам фантастиката
7. Лесно, имам подръка компютър почти 24h на ден
8. Прятна емоция , много загубено време
9. СМЕРШ , само в смерш съм играл
10.Няколко са , почти не съм побликувал битки във форума
11.Не съм зануляван до сега
12.9 място
13. Играта е много интерестна , но има супер много измами в нея, които убиват хъса на честните играчи
Въпросите на Serial_H
StarFighter, лидер на СМЕРШ
1. Много кратка история на съюза ти.
-СТЕЛЕОН беше в съюз СМЕРШ и се нападахме постоянно ,накрая решихме да се обединим и от тогава играя в СМЕРШ и двамата го ръководиме съвместно, преди мен там е имало силни играчи , но са се оттеглили и сега със СТЕЛЕОН се стараеме да изградиме силен и сплотен съюз и да запазиме доброто име на съюза.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
-В СМЕРШ има много добри играчи ,доказани бойци на които мога да разчитам на 100%
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
-Целта е да изградиме БОЕН СЪЮЗ
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
-Ще има доста войни , но има съюзи, с които подържаме отлични отношения
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
-Интригата я има и то със силен съюз
6. По избор
Играта е много интерестна , но има супер много измами в нея, които убиват хъса на честните играчи
Автор : Xstrem
Играчи
1 Waist Deep Guttaville 235 21,645
2 Waist Deep atomic 22 11,898
3 Waist Deep Excelero 30 10,983
4 Тамплиери mollymush 526 9,982
5 Forsaken Taison 4 9,605
6 Тамплиери GOTI 66 8,906
7 Waist Deep sergo 1 8,467
8 Waist Deep brbrbr 128 8,330
9 XEON-VIP Loshko 36 8,222
10 MASSACRE kikoxxl 1,480 8,058Код: Избери всички
1 Waist Deep 7 65106 9301
2 Тамплиери 11 44889 4081
3 2bThe1 4 10616 2654
4 MASSACRE 10 23768 2377
5 ARES 6 13884 2314
6 Dust 4 9001 2250
7 KNQJEVO 3 6245 2082
8 Dendarii 4 8254 2063
9 XEON-VIP 6 12224 2037
10 Forsaken 18 33965 1887chax,лидер на Forsaken
ЦитатЗначи събрали сме се пак всичките луди глави, повечето сме играли и друг път в един съюз, има и някои други, които добре се вписват в съюза.[/quote]
xazzy,лидер на ВладаяCity
ЦитатВсеки ден имам хора, които си наблюдавам,без лични чувства разбира се,ако не направят сейв
заминават ,но такива са правилата на играта,много ми се сърдят като нападам хора с по-малко точки от мен,но коефициентите са такива и няма начин. Винаги съм се стремял да качвам максимално малко точки и да имам доста кораби,но повечето играчи на моите точки принципно дигат \"празни точки\" с някои неважни проучвания и други. Това е.[/quote]
alex09, лидер на Da
ЦитатКакво да ти кажа стария саюз със старите хора, битките ще са безмилосни този път
няма да има прошка за никой особенно предателите.Началото винаги е било трудно за нас, но после
наваксваме, трябва да се видят новостите в този рунд, но нека феърплея и купона продължи важното е да има хубави битки.[/quote]
Коментар по последните събития в съюзът, оглавяващ класацията?
Excelero, лидер на Waist Deep
ЦитатПо въпроса защо лидера на Freaks се изтри >
Малко ни избиха нервите там, за
капак psyhopath не издържа на
напрежението от неколцина индивида,
модването на временния лидер на
съюза без да го даде, както и
държането на един-двама от
членовете, но и го разбирам - все
пак играе сериозно и другаде,
по-добре да постигне целите си там,
да не носи две дини под една мишница.
Но определено не се изтри, заради
нечия атака по него, както някои се
опитват да мислят...
По въпроса защо се разпадна Freaks >
Значи, самия съюз не се е
разпаднал, с общи усилия запазихме
състава, за което безкрайно съм
благодарен на съотборниците си, ще
продължаваме да се крепим морално и
занапред, независимо какво ни се
изпречи във или извън играта.
Най-важното е да сме заедно .
Съюза го сменихме от гъзария,
защото ако някой е забелязал линка
- това е първият съюз, създаден
този рунд. Щом Elena (сегашният
лидер на Freaks) си спре мода, си
знае, че го чакаме тук.
По въпроса с политиката >
Няколко лични NAP-а и това е, няма
да се лишаваме нито от каси, нито
от адреналин, събрали сме се, за да
играем играта, а не за да сме в
алианс с цялата вселена.
Десетки хора подаваха молби,
десетки питаха, един даже акаунта
ми искаше... На инфото на съюза си
пише какви са изискванията .
Целите на съюза >
Като погледнете челото на Топ-а и
да ви омръзва от нас.[/quote]
JackDaniels в действие
[JD]JackDaniels vs [SEYMOUR1]smoka
[JD]JackDaniels vs [SEYMOUR1]radoslavbet
[JD]JackDaniels vs [Destroyers]InSaNe
[JD]JackDaniels vs ivan64
JackDaniels:
ЦитатСлед като се паднах в безлюдната 3 галактика, започнах на мини, направих реци и колонизатор, бутнах всички мини и направих десетина спийдъра, веднага си потърсих добро място в втора галактика, намърдах се до смока който беше точно на мойте точки, в същата система имаше още един играч на същите точки, след десетина часа и двамата бяха занулени от мен, след това занулих още 9/10 човека около мен, от едно от последните места по бойни точки за 2 дни стигнах до момента на 4 място. Занулил съм над 12/14 човека. Надявам се скоро да бутна някой по голям за да има материал за вестника, тъй като за мен това остава единственото място в което имам желание да поствам битки. На края поздравления за екипа на вестника за търпението и успех на всички в играта[/quote]
Битките на zl0b1l
Цитат1.Няма предистория просто видях забравена флота и какъвто съм лудичък отидох.
[2bThe1]zl0b1l vs [ШАХМАНИЯК]Tyler
http://store2.data.bg/zlobul/dobo.htm
2.Просто каза че не може да го занули никой.
[2bThe1]zl0b1l vs ivan64
http://store2.data.bg/zlobul/Kyrta%20Mivki.htm
3.И няма никой в къщи !!!
[2bThe1]zl0b1l vs [ARES]gergana
http://store2.data.bg/zlobul/svetli.htm
4.Лудото КАМИКАДЗЕ отново влези в действие.Този ми беше казал че не мога даго зануля,няколко пъти се беше вдигнал но тоя път неуспя.
[2bThe1]zl0b1l vs [F.E.A.R.]F0r3v3R
http://store2.data.bg/zlobul/sisa.htm
Това са битките на zl0b1l в Хард Кора.[/quote]
Запознаваме ви със StarFighter
1. Как се казваш?
3. С какво се занимаваш?
13. По избор.
1. Александър Йорданов
2. 30г. от София
3. Компютърна анимация
4. Само със StarFighter
5. От прятели
6. Обичам фантастиката
7. Лесно, имам подръка компютър почти 24h на ден
8. Прятна емоция , много загубено време
9. СМЕРШ , само в смерш съм играл
10.Няколко са , почти не съм побликувал битки във форума
11.Не съм зануляван до сега
12.9 място
13. Играта е много интерестна , но има супер много измами в нея, които убиват хъса на честните играчи
Въпросите на Serial_H
StarFighter, лидер на СМЕРШ
1. Много кратка история на съюза ти.
-СТЕЛЕОН беше в съюз СМЕРШ и се нападахме постоянно ,накрая решихме да се обединим и от тогава играя в СМЕРШ и двамата го ръководиме съвместно, преди мен там е имало силни играчи , но са се оттеглили и сега със СТЕЛЕОН се стараеме да изградиме силен и сплотен съюз и да запазиме доброто име на съюза.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
-В СМЕРШ има много добри играчи ,доказани бойци на които мога да разчитам на 100%
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
-Целта е да изградиме БОЕН СЪЮЗ
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
-Ще има доста войни , но има съюзи, с които подържаме отлични отношения
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
-Интригата я има и то със силен съюз
6. По избор
Играта е много интерестна , но има супер много измами в нея, които убиват хъса на честните играчи
Автор : Xstrem
Последна промяна от Stankata на пон апр 16, 2007 10:31 pm, променено общо 1 път.