Прочетох го и втори път, след това и трети и дори и сега когато го чета за мен тези няколко реда си остават жълти писания на някой напълно неосведомен "репортер". Незнам колко от вас са запознати с нещата, които се случиха между двата съюза, но не мисля да изпадам в подробности и тн., просто защото предполагам, че двете ни версии ще се различават в голяма степен, а не искам да се получават дразги с думи, предпочитам да се бия в играта. Да, инсомния са на първо място и надали някой ще ги мине до края на рунда, за което мога да кажа само евала на момчетата. Но обидата, която те ни нанесоха не се прощава, арогантното и надменно поведение на повечето им членове, двуличието и тн. не мисля да ги коментирам също така. Няма ден, от месец насам, в който някой от нас да не лети по тях, а освен нощните набези на батмана срещу празните планети и атаката от неделя на Евърдрийм към Безобиден (браво пич, но защо и ти посиня) друго несъм видял от великите ви и непобедими лидери. Шапка свалям на slackware за парите, които набива в играта за модове всяка вечер. Та кой какво и на кой счупил е дълга история, но тази събота срещу неделя колминацията дойде. Плановете ни бяха различни, но няколко атаки от JPS към авани бързо промени нещата. В неделя вечерта всичко беше организирано и пресметнато. Атаката беше за днес в 4 часа. Беше ни все тая дали ще бъде онлайн или не, все пак не сме се крили и колониите бяха там още от вчера. Освен името на планетата му, с което изразяваше високоинтелектуалното си ниво и няколко сонди през ноща друго противодействие нямаше. Всичко при пускането на атаките мина по план и резултата беше на лице:В първаа скуката все повече и повече се задълбочава всичко е в мод и интересните неща са много малко.Faget се опита по едно време да настигне палавкоч, но неуспя да го мине, сега пак палавия е набрал преднина от 20к точки.При съюзите няма кой да детронира Инсомния от 1вото място,ШАХМАНИЯК минаха няколко места по назад след като палавия прие двама трима с по малко точки.В класацията се появи отново и един от най старите и може би доказали се съюзи в играта aZrudite, коита доста бързо се изкачиха до третото място.
2:109:3 2:109:4 2007-04-16 18:35:17 2007-04-16 20:15:16 Атака
2:109:2 2:109:4 2007-04-16 18:35:17 2007-04-16 20:20:32 Атака
Мислехме най - лошото и се чудехме какво ще ни посрещне, но уви великият форумен боец си остана смел само на думи, дори след като се вдигна, излезна и от играта. Първо аз видях резултата си :
[X] CallistO Vs [Insomnia] JPS
и останах много разочарован, но веднага в слушалките чух думите "брат бутнаааааах яяяяя"
[X] Storm Vs [Insomnia] JPS
Може би извадихме късмет, но ръкавицата вече е хвърлена. Инсомния чакайте ни.
Коментара на нападателя мисля да не го коментирам и се намира в една друга тема във форума :
[quote=""JPS""] На какво ниво съм паднал? Сигурно имаш в предвид че от месец вече неиграя сериозно. Просто задълженията са пради забавлението Евала че бутнахте, но ми е малко смешно как идвате да ме удряте и същевременно ме докладвате за нещо което няма да бъда наказан Айде със здраве, имате още 4 планеи да бутате [/quote]
Джи пи ес, ако аз за тебе съм "тапак", ти за мен си просто противник. Те планетите ти няма да избягат имай търпение, или другия вариант е сам да си помогнеш с онова копче от настройките
От мястото на събитието за вас предаде фубче
пс. Много се извинявам, че битките са оригиналните, но по 5 различни начина пробвах да направя бекъп и така и не се получи, включително и по описаният от злите сили. Който може да направи ще му бъда безкрайно благодарен, ако ми прати на лично как аджеба се правят след промените, които са въведени.