X VS Insomnia

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Бях си казал, че във форума повече няма да пиша, но скоро прочетох седмичният брой в любимият вестник на всички пилоти. Нещото, което ме потресе беше следният цитат
В първаа скуката все повече и повече се задълбочава всичко е в мод и интересните неща са много малко.Faget се опита по едно време да настигне палавкоч, но неуспя да го мине, сега пак палавия е набрал преднина от 20к точки.При съюзите няма кой да детронира Инсомния от 1вото място,ШАХМАНИЯК минаха няколко места по назад след като палавия прие двама трима с по малко точки.В класацията се появи отново и един от най старите и може би доказали се съюзи в играта aZrudite, коита доста бързо се изкачиха до третото място.
Прочетох го и втори път, след това и трети и дори и сега когато го чета за мен тези няколко реда си остават жълти писания на някой напълно неосведомен "репортер". Незнам колко от вас са запознати с нещата, които се случиха между двата съюза, но не мисля да изпадам в подробности и тн., просто защото предполагам, че двете ни версии ще се различават в голяма степен, а не искам да се получават дразги с думи, предпочитам да се бия в играта. Да, инсомния са на първо място и надали някой ще ги мине до края на рунда, за което мога да кажа само евала на момчетата. Но обидата, която те ни нанесоха не се прощава, арогантното и надменно поведение на повечето им членове, двуличието и тн. не мисля да ги коментирам също така. Няма ден, от месец насам, в който някой от нас да не лети по тях, а освен нощните набези на батмана срещу празните планети и атаката от неделя на Евърдрийм към Безобиден (браво пич, но защо и ти посиня) друго несъм видял от великите ви и непобедими лидери. Шапка свалям на slackware за парите, които набива в играта за модове всяка вечер. Та кой какво и на кой счупил е дълга история, но тази събота срещу неделя колминацията дойде. Плановете ни бяха различни, но няколко атаки от JPS към авани бързо промени нещата. В неделя вечерта всичко беше организирано и пресметнато. Атаката беше за днес в 4 часа. Беше ни все тая дали ще бъде онлайн или не, все пак не сме се крили и колониите бяха там още от вчера. Освен името на планетата му, с което изразяваше високоинтелектуалното си ниво и няколко сонди през ноща друго противодействие нямаше. Всичко при пускането на атаките мина по план и резултата беше на лице:

2:109:3 2:109:4 2007-04-16 18:35:17 2007-04-16 20:15:16 Атака
2:109:2 2:109:4 2007-04-16 18:35:17 2007-04-16 20:20:32 Атака

Мислехме най - лошото и се чудехме какво ще ни посрещне, но уви великият форумен боец си остана смел само на думи, дори след като се вдигна, излезна и от играта. Първо аз видях резултата си :

[X] CallistO Vs [Insomnia] JPS

и останах много разочарован, но веднага в слушалките чух думите "брат бутнаааааах яяяяя"

[X] Storm Vs [Insomnia] JPS

Може би извадихме късмет, но ръкавицата вече е хвърлена. Инсомния чакайте ни.

Коментара на нападателя мисля да не го коментирам и се намира в една друга тема във форума :

[quote=""JPS""] На какво ниво съм паднал? Сигурно имаш в предвид че от месец вече неиграя сериозно. Просто задълженията са пради забавлението Евала че бутнахте, но ми е малко смешно как идвате да ме удряте и същевременно ме докладвате за нещо което няма да бъда наказан Айде със здраве, имате още 4 планеи да бутате [/quote]

Джи пи ес, ако аз за тебе съм "тапак", ти за мен си просто противник. Те планетите ти няма да избягат имай търпение, или другия вариант е сам да си помогнеш с онова копче от настройките :crazy_pilot: :lol: , знам че имаш опит :lol: .

От мястото на събитието за вас предаде фубче

пс. Много се извинявам, че битките са оригиналните, но по 5 различни начина пробвах да направя бекъп и така и не се получи, включително и по описаният от злите сили. Който може да направи ще му бъда безкрайно благодарен, ако ми прати на лично как аджеба се правят след промените, които са въведени.
Последна промяна от fub4e на пон апр 16, 2007 6:49 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
[X]MasterOfTheWind
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 9:01 pm
Контакти:

Мнение от [X]MasterOfTheWind »

Х завинаги.
Поздравления за пешо и сево .
Много се радвам! Покажете им кои са най-добрите!! :a055: :a055:

[X]Banshee
[color=green]Insomniac: Това, драги, е място за ПОДПИС. Не е място за дискография на разни славни и безславни чалга изпълнители... При ограничение 4 реда твоите 20+ някак... НЕ СЕ ВПИСВАТ. [/color]
Pyro
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 24, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от Pyro »

Евала момчета само така да се научат!

Биии Insomnia по главата биии биии биии... :galletos:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Секунда с бекъпите :)

Edit

[X]Callisto vs. [Insomnia]JPS

[X]Storm vs. [Insomnia]JPS

Поздравления момчета - страхотна координация и браво за планетата...а за JPS - джаф, джаф ;) :lol:
Последна промяна от Fallen_angel на пон апр 16, 2007 7:22 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

Pyro написа:Цитат(Pyro @ Apr 16 2007, 09:12 PM)
Евала момчета само така да се научат!

Биии Insomnia по главата биии биии биии... :galletos:
мога само да кажа 4е това далеч не е нищо се пак на секи може да се случи да му бутнат планета без значение кои е но се пак този пат касмета е на страната на саюуз Х но нищо се още не е сваршило се пак това е само 1-на планета :p140: добре развита но се пак не е имало флота за да е загубил флотата така 4е мога да кажа че ще има доста интересни сабития :p019:
[i]Обичаите се[/i]
cyclops
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 10, 2007 9:55 pm
Контакти:

Мнение от cyclops »

браво на калисто и сторми само така момчета очакваме рунд 2 :a055:
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

:a055: още от началото ми се набихте на око вие от Х браво за добрата акция ;)
Късмет тука няма просто ще цитирам :
Obi-wanKenobi SW4 написа:There is no casual situations(like luck)! Just unusually favourable coincidence of many factors(в случея калисто и съотборника му)which are turning events to the needed way.
Ако някой неможе да си го преведе да ми прати лс да му пратя речник..
Последна промяна от Raid на пон апр 16, 2007 8:44 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
Q_PILE
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 23, 2006 5:05 am
Контакти:

Мнение от Q_PILE »

Дали това не е Началото на Края :crazy_pilot: :dizzy:
Raid : Бих казал ,че си е направо Денят на стращния съд или второто пришествие :c022: :girl_witch: :crazy_pilot:
Последна промяна от Q_PILE на пон апр 16, 2007 9:39 pm, променено общо 1 път.
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Направо се чуда от къде да започна... Но айде, ще започна ое самото начало(Когато тепърва минавахме 100 точки).

Аз съюз Х несъм ги познавал преди началото на рунда, а който непознавам го атакувам. След като калисто мина 100 точки аз реших да се излета към него някъде презноща между изпитите(Взех всичките :) ), но не след дълго той влезна и видя атаките и е казал на лидера си Тунджо(който също непознавах тогава). Почнаха да прииждат ЛС-та със физически заплахи, но всеки който се е опитвал с това да ме сплашва вече знае че недейства. Намерих си аз друг за нападане и върнах атаката и с калисто си се изпратихме по-живо по здраво, докато тунджо продължаваше с лошите ЛС-та. Мразя някой да ме заплашва и стабилно си го изнервях я с атака, я със СМС през нощите, докато непочнаха и тея от съюза да ми казват да престана да го мъча(за тунджо става въпрос, но нали съм си инат... :) ).
Минаха около 2-3 седмици и вече повечето вселена ми беше зелена(Както и целия съюз Х), аз си копах, гонех си и-та и рециклажи, докато неполучих ЛС от Тунджо за помощ за един рециклаж (Много се изненадах до се разбра че просто ме е объркал :) искал е да пише на фагет). Аз все пак несъм някой вманиячен идиот който мисли от къде да изкопа повече рес, с удоволствие помогнах на тунджо да прибере рециклажа въпреки оптегнатите ни до тогава отношения. 1 седмица по късно тунждо е бил на турнир по покер в София и е решил да намине през ресторанта на Юда(Nerro или просто Иван, кой както го познава). Понеже с Юда живееме през 4 блока разлика той ми пише ЛС да дойда в резторанта да се запозная с тунджо(в случея и калисто беше там).
От тези събития започна вече неофициялния алианс с съюз Х(Аз хора с които се познавам от реалния живот НЕ СЕ атакувам, според мен това е присъщо само за някой комплексар или както аз ги нарекох - ТЪПАЦИ, тука е мястото да кажа на калисто че тЪп се пише с Ъ).
Нямаше вече ептем по кой да се лети във вселената, освен по райд и макумба. Лягам си аз една вечер и точко 15 мин след като съм си легнал телефона ми звъни. Какво да вида, камикадзето. Влизам аз и гледам, че верно райд не е направил сейвън :) Връщам сейвъните и пускам атаки по 3 от 5те му планети(Незнам със какви очи могат да ме нарекът миниор, както и целия съюз, но както и да е). Нямах време да глася рециклажите и единия от 3те изчезна безследно. Разглеждам аз кой е онлайн и питам наред. Питам аз Хавиер от съюз Х дали случайне не се е докопал той до рециклажа, но той твърди че не е. Аз осъмнен питам тунджо(Тогавашния им лидер) и докато чакам отговор пускам няколко спайчета към хавиер. Тунджо ми отговаря че Хавиер е взел рециклажа и че ще ми го върне(Незнам какво са си писали двамата, но уж сме си в алианс пък си крадеме рециклажите... Да неспоменавам за сторм, който докладва наш играч в нечестна игра с предтекст че дигал бързо точки... Жалки хора навсякъде). После получих и съобщение от тунджо което гласеше (Тапак що го шпионираш? Или нещо от сорта)
Вече бяха изминали 2 месеца и нещо. Сърбяха ме ръцете да се бия с някой и започнах да колонизирам до хората и да ги вкарвам в мод 1 по 1(въпреки че бяха само няколко белите ми :) ). Така стигнах и до авани(нищо против него, дори и сега нямам нищо против него, но просто трябва да се напада някой). Този човек беше на близо 2 пъти по-малко точки от мен и имаше с по 2-3 левела по големи мини(Та... кои казвате са миньорите? Неви чувам кои?). Ударих го 2-3 пъти, но с тея мини лесно се възтановява ше, но какво да се прави, нали си копах от него. Дойде момента на голямото сливане(Около една седмица преси това обаче аз вече бях спрял вече актовната игра и само гледах дали мога да удара някой), незнайно по каква причина тунджо се е бил скарал с калисто и дойде при нас. Попитах до, сега вече може ли да ги нападаме? Той каза - ДА, но аз няма да ги нападам. Предупредих хавиер със няколко бързи спайчета, че нещата неса на добре, но явно се е мислел за безсмъртен и ХОП минах през него като галя от каризма. Сейвове неправе, нямаше и кой да ме напада, а ако някой заблуден ме напедне веднага идва смс-а. Минаха 2 седмици някъде и се буда аз една нощ от буря от СМС-и и какво да вида, човека който го имах за познат и дори и спай несъм пращал към него ме напада, че даже и несъм чул 1вия смс и ми и ударил 100 транспа и сега беше тръгнал за няколкото сателита(Говора за калисто ако неразбрахте). Много ми се спеше и просто напврих сейвове и си легнах, но тамън си лягах и какво да вида ЛС. Отварям ЛС-то и какво да вида "Кокошкарят" Калисто който гони да ми бие и 2та сателита ми пише някъкво откачени ЛС-та от сорта(Ти си смешен как може да удариш хавиер, може да ме занулите, но неми пука...) Абе много дълго беше но те такива неща пишеше. Личи си че човека има някъкви проблеми, я психични, я некви други, пък може и двете. Неми дремеше особенно така или иначе нямах време за сериозна игра, но въпреки това играех(колкото копат мините, толкова :) ) Това ми беше и цялата сила горе-долу, немога да оспоря страхотните умения на "Кокошкаря" да ми птроши нощем сателитите.
Та койде кулминацията за в която главно действащо лице са съюз Х, а потърпевша е моята планетка :) Това човек да изкара 1% шанс на ЗНС-тата нали се сещате че става е път от 100, ама те го направиха от раз. Просто недейте ми казва че не е било късмет. От 2 дена мъчка Авани със ЗНС-та и дори сграда несъм бутнал.

До тука с историята, дайте сега малко да уборваме смешните им изказвания.

1во - Да тука са прави, репортерите са малко с нежелание да търсат инфо, незнам нещо от цялата тази история да го има във вестника(А това е само част от мойта, повтарям МОЙТА а има още 2000-3000 активни играча)

2ро - Като сте зелени на лидерите, кво да ви прават бе? Дали несе лети по Авани секи ден, а? Има 4 човека които активно могат да ви нападат и това сме аз батмана воок и евердрийм. Аз и Воок сме заети хора и нямаме много време да се занимаваме с играта и сме на по 8-9-10, че и до 12 часови сейвъни се стига. Това което правите е на Умряло куче нож да вадите, но ще видим, защото който нож вади от нож умира, нали?

3то - Форумен боец, а? Хахахаха колко мой битки има тука бе и колко ваши? Това че хода на лекции, развивам собстената си фирма(Няма нужда да се обсъжда интелектуалното ми ниво) и се грижа за жената до мене, неми позволи да влезна въпреки че получих СМС-ите. Да неказвам че много добре знаете че флотата ми е при Авани, но щом искате да се изкарате толкова "Смели".

4то - Незнам да съм нападател в тази битка, но щом казваш... Също така незнам кога си ме виждал да си трия ацц, абе въобще сте големи мечтатели.

Като гледам сте се засилили на 1:247:Х, но дали ще дойдете... или се притеснявате че ваще мини невадат ДМГ?

Едит: За малко да забрава... Моля главния ми редактор Фален Ейнджъл, да ми прати на ЛС правописните и пунктоационните грешки, че ме мързи да го проверявам тоя пост
Последна промяна от JPS на вт апр 17, 2007 2:05 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

HUN73R написа:QUOTE(HUN73R @ Apr 17 2007, 04:59 AM)
Просълзихте ме момчета, а мислех, че тоя рунд няма да има сапунки. :lol:
Хехе най-после стана интересно.. стига сме се трепали ние в златната среда :) .. Иначе JPS е прав за много неща... то след този сърцераздирателен пост как да не му повярваш :) .. Но това да наречеш Пешо "тъпак".. :c022: айде стига големи момчета сте!... Изпозвайте по книжовни думи като се обиждате :)

П.С.. и момчета пишете в този форум.. на хората им е интересно да четат.. Евала за добре изложената история и от двете страни.. кой крив кой прав.. важното е че мелето е станало.. :)
Последна промяна от Jones на вт апр 17, 2007 4:48 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”