7полета за 100 нанки
Нанокредитите от играта ли са? - От играта са.CLASSIFIED написа:Цитат(CLASSIFIED @ Apr 5 2007, 01:17 PM)
Този раздел "ПРЕДЛОЖЕНИЯ" е сложен предполагам за ПРЕДЛОЖЕНИЯ за ИГРАТА. Демек за някакви промени по геймплея, визуализацията и корекция на някои дребни неща. Не мисля че баш-майстора /РР/ има нужда от някой който да му казва какви промени по доходите за играта да се прави. С други думи - Предложения относно нанокредитите са НАПЪЛНО НЕУМЕСТНИ.
Дали са неуместни или уместни - нe си ти тоя дето го решава, не знам като какъв се изживяваш.
Твоя пост се изчерпа още с дрънканиците, написани в първото и второто изречение.
Стига си се заяждал с хората, ако имаше малко повечко стаж тук и беше по-наблюдателен, щеше да знаеш, че такива теми е имало и никой не ги е намирал за НЕУМЕСТНИ (освен ти, Боже наш...), просто решение бе взето още тогава.
Няма да стане - 5 за 100 кредита и толкоз. Сорка, опитахме и преди теб, ама...
Последна промяна от LoaD на чет апр 05, 2007 11:38 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Generalisimus, мойте уважения, но предложението ти е доста смешно, ако обичаш осмисли го, не мисля че е нужно аз да ти казвам защо би било неправилно, просто прекалено голямо есе бих могъл да напиша. James не ми се е налагало да ползвам "увеличаване на полетата" поради стратегията ми на игра, но ако помисля се сещам, че булфлийт се води безплатна игра, а чрез закупуването на определена екстра в играта би трябвало да се печели единствено улесняване на геймплея на даден играч, в случая "закупуването на полета" не е екстра към геймплея а нещо без което на практика не можеш да играеш, тоест играта булфлийт не е безплатна както пише в агитационните представяния на играта в различни класаций, на практика "закупуването на полета" прави играта платена след определен момент от играта. Мисля че някой хора трябва да се замислят относно това, според мое лично впечатление "закупуването на полета" е не толкова много печеливш продукт, но в същото време по ерудираните играчи се дразнят когато се налага да дават пари за глупости, или пък има и такива които са толкова ерудирани, че не понясят тарикатлъка на едни над други, а ерудираните играчи повишават средния коефициент IQ на всички играчи и трябва да се задържат в играта за да не казват по форумите един ден, че булфа се играе само от тъпаци. В играта биха могли да се измислят далеч по-добри начини за печелене, но това не е мой маркетинг, че да го развивам.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Щом е от ирония става, но сам разбери, че в играта някой хора пишат такива неща, че съм отвикнал да различавам иронията и първоначалното ми впечатление е, че пак някой е казъл глупост. Относно развитието на играта, там нищо не мога да направя, както казах не е мой продукт играта, да не мислиш, че писането тук означава съобразяване с предложението, писането в този раздел е ЕДИНСТВЕНО с цел диалог и опознаване между играчите, ако някой си мисли друго, ами негов проблем си е, изглежда играе отскоро играта или пък не е имал време да осмисли това, че никой не се съобразява с предложенията. Когато давам предложение в този раздел е единствено с цел не иновация, а оптимизация на геймплея, както сам можеш да се убедиш от двете предложения който съм написъл, и в който дори познах, че са смислени но след месец ще си останат в архивите. И не бъркай маркетинга на играта с геймплея, изключително различни понятия, в едното въобще нямаме право да се месим.GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Apr 5 2007, 04:49 PM)
JackDaniels, мойте уважения, обаче предложението ми не е смешно, а иронично. И щот "играта не е твой маркетинг, че да я развиваш" за какво пишеш в "Предложения"? Да спираш развитието или да помагаш?
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
Няма как да се съобразяват с предложенията при наличието на индивиди, които предлагат невероятни глупости. Тук играчите са виновни. Щом не познават играта - да не пишат. Това обаче няма как да стане.
Истината е, че предложенията се приемат (добрите де) след мноооооооогооооооо дълъг период от време. Астероидите ги помня като предложение от преди година може би, но се осъществи след доста време. Пиратските не съм сигурен, но ми се върти нещо в главата. А колко народ плачеше за протекция? И това сложиха...
Истината е, че предложенията се приемат (добрите де) след мноооооооогооооооо дълъг период от време. Астероидите ги помня като предложение от преди година може би, но се осъществи след доста време. Пиратските не съм сигурен, но ми се върти нещо в главата. А колко народ плачеше за протекция? И това сложиха...
[url=http://nemexia.bg][/url]