П.С. Прецаках се че пуснах 2 флоти ма с 25 мин разлика и вместо да си построя складове през това време се разсеях по форума
За ресурсите
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти:
Сега се прецаках много злобно и за тва реших да постна това предложение
:
Когато изпратиш ресурс на твоя планета и не ти стига мястото в складовете флотата ти да се връща обратно с останлия ресурс.
П.С. Прецаках се че пуснах 2 флоти ма с 25 мин разлика и вместо да си построя складове през това време се разсеях по форума

Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
-
to4ilimonada
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
- Контакти:
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
E сички искате играта да стане максимално лесна ами да сте помислили преди това.И аз съм се прецаквал.Колонизирал съм до и с 5 планети и небях си дигнал мините изгубих към 500к метал 300к кристал и около 100к газ,ама ко да се прави.ко като нападнеш някой и ако не ти стигнат складовете флотата ще се върне обратно към защитника да му върне ресурса ли щото няма де да го побереш
Стига простотии.
- Jubei
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
- Контакти:
Както казаха това вече не е предложение ,а по-скоро улеснение ...
Всички сме се прецаквали ,щом не е махнато досега значи ще продължите с прецакването .
Такава е играта просто .
Всички сме се прецаквали ,щом не е махнато досега значи ще продължите с прецакването .
Такава е играта просто .
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Е и аз съм се прецаквал с 300к ресурс , когато още не бях опитен играч и го събирах с дни и накрая пак трябваше да го събирам , защото забравих да си вдигна складовете
Тъй че това е една от не толкова съществените тръпки в играта но все пак не трябва да се променя нищо
Тъй че това е една от не толкова съществените тръпки в играта но все пак не трябва да се променя нищо
Последна промяна от Stankata на съб мар 31, 2007 8:42 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти:
-
to4ilimonada
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
- Контакти: