Атаки със шпионски сонди
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти:
Звучи ми интересно да се разрешат отново
Да имат и нива във фабрика,които да им вдигат каргото,ама не повече от 10-20 карго.Така можеш да се измъчиш яко да направиш 5000 шпионски сонди,но за това пък,ако въпреки всичко направиш солидна бройка можеш да грабиш тея дето са на сейвън и са оставили ресурс за 3 секунди с по доста ресурс 
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти:
не
Знам за тея дет са генерали и са със смс известяване,че са много прецакни щот много хора им пускат атаки със сонди,за да ги дразнят.Това може дса се предотврати с накзания за тези играчи
П.С.Идеята е да можеш да играеш само със сонди,но риска да е,че някой по силен може да те прасне,защото сейвъна ще бъде много некачествен.Да имат и по голяма сила,ако те атакуват да можеш да издържиш ако не е много силна флотата на нападателя.
П.С.Идеята е да можеш да играеш само със сонди,но риска да е,че някой по силен може да те прасне,защото сейвъна ще бъде много некачествен.Да имат и по голяма сила,ако те атакуват да можеш да издържиш ако не е много силна флотата на нападателя.
Последна промяна от daniellisimus на съб мар 31, 2007 3:16 pm, променено общо 1 път.
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
-
buzuki
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
- Контакти:
Това със сондите няма да стане сигурно!Имаше период в които атаките със сонди бяха разрешени и какво?1 играч(не се сещам вече за ник-а му) беше направил 25к сонди и грабеше като луд!Това ли искаш да се върне?Ако това стане веднага щом може всеки ще настрой 10-50к сонди и стои та гледай!Всички атаки ще са със сонди камоли, ако им се вдигне каргото,сървъра ще е винаги претоварен,и т.н!Според менdaniellisimus написа:QUOTE(daniellisimus @ Mar 31 2007, 04:06 PM)
Звучи ми интересно да се разрешат отновоДа имат и нива във фабрика,които да им вдигат каргото,ама не повече от 10-20 карго.Така можеш да се измъчиш яко да направиш 5000 шпионски сонди,но за това пък,ако въпреки всичко направиш солидна бройка можеш да грабиш тея дето са на сейвън и са оставили ресурс за 3 секунди с по доста ресурс
![]()
- MoRaThaLL
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 30, 2006 9:15 am
- Контакти:
1. Това няма да се въведе отново.
2. Защо сейвъна да е некачествен? Ти ще имаш и рециклатори, и трансове - по-бавни кораби, така ще си правиш перфектен сейвън.
3. А и какъв е смисъла да го грабиш за 20 - 30 секунди? Дори искаш да им се вдига каргото, много хора ще играят така и ще крадат за много кратко време, тръпката в играта е да пуснеш атака, де следиш ония влезнал ли е, а не за 30 секунди да ограбиш всички около тебе и да събираш милиони ресурси. Аз ще си грабя и-тата със сонди. Няма да е интересно така, безмислено предложение.
2. Защо сейвъна да е некачествен? Ти ще имаш и рециклатори, и трансове - по-бавни кораби, така ще си правиш перфектен сейвън.
3. А и какъв е смисъла да го грабиш за 20 - 30 секунди? Дори искаш да им се вдига каргото, много хора ще играят така и ще крадат за много кратко време, тръпката в играта е да пуснеш атака, де следиш ония влезнал ли е, а не за 30 секунди да ограбиш всички около тебе и да събираш милиони ресурси. Аз ще си грабя и-тата със сонди. Няма да е интересно така, безмислено предложение.
25к сонди са нищо... в първи рунд когато каргото беше 5, имаше хора с по 80-90к такива... после имаше и с по 300к... но главно заради бъга с удовяването им и заради бъга срещу защитата бяха махнати... И няма да се върнатbuzuki написа:Цитат(buzuki @ Mar 31 2007, 07:37 PM)
Това със сондите няма да стане сигурно!Имаше период в които атаките със сонди бяха разрешени и какво?1 играч(не се сещам вече за ник-а му) беше направил 25к сонди и грабеше като луд!Това ли искаш да се върне?Ако това стане веднага щом може всеки ще настрой 10-50к сонди и стои та гледай!Всички атаки ще са със сонди камоли, ако им се вдигне каргото,сървъра ще е винаги претоварен,и т.н!Според мен![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
ми ако толкова искате да се въведе един боен кораб с скорост половината на сондата 10 демиж и да може да му се дигат нива от фабриката да има некфи смешни проценти и 2 товарен отсек ( или 10 както се реши )
Последна промяна от kael на чет апр 05, 2007 9:03 pm, променено общо 1 път.