Предложение относно шпионкте:

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
yoyovec
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон дек 06, 2004 8:10 pm
Контакти:

Мнение от yoyovec »

Имам два варианта за решаването на проблема с флуденето със шпионки.
Първият, който на мен повече ми харесва:
- Когато някой е пратил шпионка към тебе, да не се вижда като полет, изобщо да не се вижда никъде. Нали затова е шпионка, да може да разузнае силите ти, без да я забележиш. Единственото съобщение, което ще получаваш, относно вражеските шпионки е, когато успееш да унищожиш някоя от тях. В момента, шпионския полет, не е шпионски полет - в момента знаеш, точно кога ти се праща, и точно от кой, а нетрябва да е така.
Втория вариант, ако все пак искате играта да си остане лесна е:
- Направете таймерите на шпионските полети статични. И без това, тук времето няма кой знае, какво значение. Дали ще ти го отчита в реално време или чрез рефреш, не можеш да спреш шпионката по никакъв начин.
[color=red][b]Император на Вселена Хардкор, Повелител на Скаутите и Враг на контрабандата![/b][/color]

Пред кървавия залез на победата,
ще коленича вдигайки ръце.
И пак съм сам, но съм свободен,
а ти си прах и без надежда...
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

продължавай да мислиш
yoyovec
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от yoyovec »

Ако имаш нещо конкретно да казваш по темата го ноправи, а недей да се правиш на остоумен... Келеш!
Последна промяна от yoyovec на пет мар 30, 2007 12:00 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b]Император на Вселена Хардкор, Повелител на Скаутите и Враг на контрабандата![/b][/color]

kael
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kael »

ами конкретно такава е играта че ако махнеш тфа не знаеш кои са ти враговете; така поне знаеш от кой тряаа да се пазиш мися че това е било идеята, като се махнат съобщенията няма да се подобри нищо.
П.С. недей бате заболява ме "келешкото" сърце като ми говориш така :) аре да си имаме уважението а ...
Последна промяна от kael на пет мар 30, 2007 12:12 pm, променено общо 1 път.
yoyovec
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от yoyovec »

Поне една на всеки 10 шпионки пада, като падне - знаеш, кой е врага. Ако не падне, развиваш шпионаж да паднат. Ако не развиваш шпионаж - седиш и гледаш тъпо и псуваш, че играта е бъгава. Подобрението идва, от това, че няма да го има въпросния флууд, а от друга страна, няма да има ограничение за това, по колко шпионки се пращат.

kael
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kael »

нали знаеш че тфа е малко на късмет и ще провокира играчите постоянно да са на сеиван; + тфа това е голамо прецакване за тея които играят на защита. ограничение за колко шпионски да се пратят .... >?<
Последна промяна от kael на пет мар 30, 2007 12:15 pm, променено общо 1 път.
yoyovec
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от yoyovec »

Личи си, че си нов в играта и доста неща са ти мътни. прочети тая тема:
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=40695
Относно сейвън, няма да се промени нищо, защото и сега 90 процента от играчите си го правят съвсем редовно.

kael
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kael »

умм нов ....... аз не виждам нещо в тая тема освен 4е е отхвърлена тотално .....
виж ще ти го кажа направо- шпионажа е ок сега, тфа че някои флуудел за СМС-и си е генералска работа платил си имаш го, дразни ли те спри го.
булфлийт е интересна точно защото не е някаква главоблъсканица и решения. можеш да планираш всеки един ход, и да му противодействаш, ама маи смао 20-30 човека на вслена го правят
Последна промяна от kael на пет мар 30, 2007 12:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

а ти като гледам само пишеш и грам не мислиш...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
yoyovec
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от yoyovec »

Дали е отхвърлена тотално или не, не го решаваш ти. Решават го всички потребители, които прочетат темата, а тежката дума има екипът от разработчици на играта.
И пак не си разбрал. Не е до флуденето на смс-и, а невъзможността, на който и да е браузер да обработи 100 и повече таймера, в меню флоти. Това не можеш да го изключиш. Колкото до научния анализ, затова защо се харесва играта, го игнорирам напълно, защото си изключително некомпетентен.

И те моля, да не ми флудиш повече темата, всички ти разбраха мнението.
Последна промяна от yoyovec на пет мар 30, 2007 12:57 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Предложения”