Днешният бюлетин е по повеод на M_tel, човекът който направи най-добрите битки във Втора вселена, човекът който е добър приятел и съотборник и най-големия враг на миньорксата индустрия.
Eто една битка, която ще ви държи влага, докато се завърне
Това е най-добрата битка досега в рунда на вселената (втора вселена) и е непозната за всички
[ШАХМАНИЯК]M_tel vs [Шкембе]cic
ЦитатM_tel
Това е последанта ми атак, оставям акаунта си на брат ми и отивам в казарамта. Исках да направя най-добрата битка до момента с най-голям рециклаж и го направих, не съм го дебнал или нещо друго, просто шпионирах, уредих да ми помогнат с рециклажа и атака, това е
Рециклаторитени успешно достигнаха целта си и
успяха да натоварят:
39360 метал
399360 кристали
199680 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
360000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
39360 метал
399360 кристали
199680 газ.[/quote]
Интервю с M_tel
Ж:Как се казваш?
M_tel:Димитър.
Ж: На колко години си и откъде си?
M_tel: На 21 години съм от Ямбол.
Ж:С какво се занимаваш?
M_tel: Ами барман съм, но в момента се занимавам с жени и булфлийт.
Ж:Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
M_tel: Еми доста трудно да ви кажа, защото жените искат адски много внимание да им се обръща и стават големи спорове, но засега се справям , основното оръжие е моят неустоим чар
Ж:Как върви играта във втора до момента, сега си в ШАХМАНИЯК, съюза върви добре, какви са ти очакванията за напред?
M_tel: Ами играта засега върви точно според очакванията ми, малко битки се водят засега, но си мисля че за вбъдеще нещата ще се променят, а и с новостите просто ще стане доста интересно.
Ж:Какво е играта според теб?
M_tel:Средство за забавление ,място където да се докажеш, да се съревноваваш с някой,може би и начин на живот.
Ж:Как разбра за булфлийт от приятел или...?
M_tel: Ми за булфлийт разбрах от моят много добър приятел XellFire, който отчасти ми беше и учител.
Ж:Кой е първия съюз в който си играл?
M_tel: Съюза sYm на Xellfire.
Ж:Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
M_tel: Ами най- хубавото нещо, което ми даде бурфлийт са доста приятели и много различни познанства из цялата страна, отне ми единствено част от времето, но никога не съм съжалявал за това.
Ж:Кое е най-предното класиране което си заемал досега?
M_tel: Най-отгоре разбирасе на 1 място.
Ж:Занулявали ли са те досега?
M_tel: Да, бил съм зануляван, но има много различни фактори, различни от човешкият, понякога не зависи от теб.
Ж: Някакви хобита или интереси освен булфлийт имаш ли?
M_tel: Разбирасе, спортувам, играя футбол, баскетбол също така играя и Warcraft3 dota, маняк съм по принцип, както и шах.
Ж: Ще ходиш в казармата скоро...?
M_tel: Да, утре боквално .Брат ми ще ми играе с ацц ще се върна след като се уволня, но през пчивките ще играя пак.
Ж:Има ли нещо, което искаш да кажеш на нашите читатели?
M_tel: Ами, играйте играта, но никога не забравяйте, че не всичко е игра.
Автори: Mor7aLSho7 и Xstrem
Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения можете да добавяте ТУК.