Вечерен бюлетин 27.03.2007г

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

Хардкор

Нов рунд, нов късмет. От днеска започна 1-вия рунд на Вселена Хардкор. Играчите напредват бързо. Екстрите са нови :

Код: Избери всички

- Твърд процент на рециклаж - 50%
- Изтриване на неактивните акаунти на 13тия ден. Тоест без (i)
- Продължителност на рунда - 3 месеца.
- Безплатна, свободна за регистрация.
- Без СМС известяване
- Планети - 8
- Мини - до 21-во ниво, добив - нормален
- Сградите се строят два пъти по-бързо
- Корабите се строят четири пъти по-бързо
- Транспорт - забранен
- Астероиди и астроплотация - няма
- Корабна борса - няма
- Фабрика - ъпгрейдите на корабите стават два пъти по-бързо
- Ограничени Протекции
За сега остава само да чакаме, за да видим как ще се развива рунда. Класацията все още се оформя.

Вселена 1

[ШАХМАНИЯК]Dread vs [warez.ru]vavnko

ЦитатСъс съюза на въпросната жертва бяхме в алианс.Те не се съобразиха със зададената политика, което ние счетохме за недобросъвестно и некоректно от тяхна страна.Отношенията бяха прекъснати и респективно вече нищо не ни спираше да ги атакуваме.Така и се случи, беше изчакана най-търпеливо флотата да се върне от сейв, съобразено беше и времето на рефрешване иполетът беше на лице.Рециклажчето беше събрано от Фаянс, който този път не летеше с мисия „атака” към въпросната жертва.[/quote]

[3nity]todorov vs [AMBER]dashko

ЦитатАми историята е кратка, аз се заселих в пета, за да обирам всички в 349, 358, 345 и 348, тоя се падна в 348 и започнах да го обирам всеки ден в продължение на две седмици и той реши да направи изтребители, за да не позволитoва да продължава.[/quote]

[3nity]todorov vs [ ╬Змии╬ ]gjj

ЦитатИсторията е следната, откакто тръгна рунда ние се паднахме един до друг, занулих го веднъж още в зародиш, когато бяхме 1000-2000 точки и ми беше зелен до миналата седмица, случайно видях че по едно време пак ми е станал бял, и че има известно количество бойни кораби, най-арогатно си го добавих в ICQ, за да гледам кога е online, послe като го видя че е offline и веднага пускам атаката така го изпуснах три пъти, но на четвъртия явно си имаше работа, не влезе итова е резултата.[/quote]

Автор: Xstrem

Вселена 3

Ето го и последният ми материал...надявам се да ви хареса и да не е нещо от "обичайните" според вас творби.Приятно четене

Днес ще ви представя една битка , която поне лично според мен си е радост за окото.А именно тази между [Demi-Gods]amon и [Siqna]Wolf. Всичко около битката-история,развръзка,премеждия и т.н коментират двамата участници:
[quote=""amon""]
Историята е следната:Не е имало вражда между мен и потърпевшият,но приятел в околността ме информира ,че в последно време той си оставя флота за около час,час и половина без надзор.Съответно започнах да го следя.Оказа се,че наистина е такаНа следващата вечер,тъкмо бях седнал да разпускам след работа,когато ме информираха че флота му е на планетата.Зарязах ракията и с моят приятел пуснахме рециклаторите.Проблемът беше че не ни стигаха и затова се обадихме на 3ти човек.Той също пусна но неговите щяха да пристигнат малко по-късно.Атаката я пуснах,след като тръгнаха и 3-те групи рециклатори.Последва :http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3654707a Рециклажът беше голям,но успяхме да се справим донякъде :Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

3300000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
778672 метал
4078672 кристали
2039336 газ. Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

658672 метал
4041328 кристали
0 газ

0 метал
37344 кристали
2039336 газ. Тези последните ресурси ,които останаха не ги събрахме ние и това е жалкото а можехме.Изгубихме 2 милиона газ,която някои хора от близката околност СВИХА....Да им е честито.Това е от мен[/quote]

Ето и рециклажът събран от приятеля и вече изпратен на атакуващият

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

3300000 метал
0 кристали
0 газ

778672 метал
4078672 кристали
2039336 газ.

120000 метал
0 кристали
0 газ

658672 метал
4078672 кристали
2039336 газ.

1000 метал
38344 кристали
200656 газ

0 метал
0 кристали
1839180 газ.

Защитникът се е държал очудващо прилично за загубил и е поздравил за битката съвсем нормално и любезно...даже е пожелал успех на нападателя в играта.Прясно, прясно и направо от мясото на събитието за вас предаде white_shark. В крайна сметка секунди преди да излезне този бюлетин защитникът беше намерен за коментар:
[quote=""wolf""]Е,може да съм пострадалия от тая битка,но определено ме изкефи. Като гледам доклада съм бил направо джакпод-а! Тва си е истинска битка,а не пладнешки обир! Евала![/quote]

Aвтор: White_shark

Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения можете да добавяте ТУК.
Последна промяна от Mor7aLSho7 на вт мар 27, 2007 9:41 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”