За форума

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Моето предложение е да се разкарат всички долни комплексари,които се мислят за велики...единсвен амнести като се върне да е "шеф" на трибуните...
Другите ламета да се разкарат,някой от тях имат симпатии с което доста дразнят,например Ворхийс,Ворхес,еес ли е къв е не го знам,ма трие мнения,прави се на ГОЛЕМИЯ,играе от има няма 6/7 месеца...и какво направихте го с ПО-ранк от другите,та аз съм против тези глупости 1000 модове на трибуните и още толкова на другите раздели !!!!!
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

нито съм долен нито съм комплексар, нито сам шеф или мод, но пък се мисля за велик.
и ся ко праим ?!?

Edit Milanoff:Или даваш мнение по темата или не спамиш! +10% warn level!
Последна промяна от kael на съб мар 24, 2007 4:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

kael написа:Цитат(kael @ Mar 24 2007, 04:07 PM)
нито съм долен нито съм комплексар, нито сам шеф или мод, но пък се мисля за велик.
и ся ко праим ?!?
Ако обичаш без спам,такива като тебе под ножа :girl_witch:
Потребителски аватар
Matodato
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет май 27, 2005 1:38 pm
Контакти:

Мнение от Matodato »

В момента форума май си е добре, поне аз не съм имал проблеми с никой по-висш от мен :c022:
Хората си вършат работата :p140:
Вкарвам го, защото обичам да се търкалям! Завета на кълбото... Bulfleet Team ;)
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

За досега не съм имал проблем с никой така че засега се справят добре
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Цитатвсички долни комплексари[/quote]
ЦитатДругите ламета да се разкарат[/quote]

Първо - кое ти дава правото да обиждаш тези хора? Тоя форум има правила и нямаш никакво право да ги нарушаваш! Тука предлагам да погледне модератор/администратор!
Из правилата на форума пише: написа:2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа, както и груб език подлежат на санкции.
Второ - Ворхеес не е единствения член на екипа! Там са още споменатия от теб "шеф" амнести, Монстъра, JPS, Ахил, LoaD и Alemora (missing).Кое по-точно им е комплексираното, ако мога да попитам? Ти по-подходящ ли си за тази работа? Не мисля... Айде без повече подобни коментари.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на съб мар 24, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Като не ти харесва форума и се заяждат с тебе "комплексарите" , просто спри да влизаш във форума и това е. Всеки играч има равни на твоите права тук.
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Отговори

Върни се в “Предложения”