Моето предложение е да се разкарат всички долни комплексари,които се мислят за велики...единсвен амнести като се върне да е "шеф" на трибуните...
Другите ламета да се разкарат,някой от тях имат симпатии с което доста дразнят,например Ворхийс,Ворхес,еес ли е къв е не го знам,ма трие мнения,прави се на ГОЛЕМИЯ,играе от има няма 6/7 месеца...и какво направихте го с ПО-ранк от другите,та аз съм против тези глупости 1000 модове на трибуните и още толкова на другите раздели !!!!!
За форума
нито съм долен нито съм комплексар, нито сам шеф или мод, но пък се мисля за велик.
и ся ко праим ?!?
Edit Milanoff:Или даваш мнение по темата или не спамиш! +10% warn level!
и ся ко праим ?!?
Edit Milanoff:Или даваш мнение по темата или не спамиш! +10% warn level!
Последна промяна от kael на съб мар 24, 2007 4:10 pm, променено общо 1 път.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Цитатвсички долни комплексари[/quote]
ЦитатДругите ламета да се разкарат[/quote]
Първо - кое ти дава правото да обиждаш тези хора? Тоя форум има правила и нямаш никакво право да ги нарушаваш! Тука предлагам да погледне модератор/администратор!
ЦитатДругите ламета да се разкарат[/quote]
Първо - кое ти дава правото да обиждаш тези хора? Тоя форум има правила и нямаш никакво право да ги нарушаваш! Тука предлагам да погледне модератор/администратор!
Второ - Ворхеес не е единствения член на екипа! Там са още споменатия от теб "шеф" амнести, Монстъра, JPS, Ахил, LoaD и Alemora (missing).Кое по-точно им е комплексираното, ако мога да попитам? Ти по-подходящ ли си за тази работа? Не мисля... Айде без повече подобни коментари.Из правилата на форума пише: написа:2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа, както и груб език подлежат на санкции.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на съб мар 24, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]