[X]Iceman vs [ FEARLESS 2 ] terror_drone

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

:) Супер битка си направил само дето трябва да си дигнеш с тоя рециклаж доста % атака .. защита горе долу ти е добра. За да няма питания за рециклажа той е в складовете на съюзника ми:

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

347888 метал
347888 кристали
173944 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

Слаба работа не е за тук :a055:
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

Е щом казваш :a055: ама на 21 к с тая флота и тея % да не говорим че е 4 рунда :dizzy: но това си е лично мое мнение
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Vorhees, да ти имам меродавната преценка.Може да си я сложиш в.... :) Сещаш се.

Битката е добра, макар че малко клане :)

Ворхийсчо, понеже си голем отворко, ето ти нещо интересно:

ЦитатII. По-сериозните битки
Сериозните битки са "под линията" всяка в отделна тема. Тези битки трябва да отговарят на определени критерии:
- битка и backup
- минимум 6 рунда включително
- причини
- инфо за рециклажа
- коментари на атакуващия и защитника (ако има)
- минимум 500 брой точки загуба и от двете страни (променят се в зависимост от етапа на рунда)[/quote]

Код: Избери всички

Нападател намалява свойте точки с 360
В червено са неизпълнените условия за постването на тази битка.Другото, което е - играч ColdFire НЯМА.Има играч terror_drone, а името на планетата е ColdFire.Та колко гафа само за една битка?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fallen_angel, мога ли да попитам откъде докопа тия правила? Случайно да са от Tribune Вселена 2? Да ти напомня ли, че това е за Вселена 1? :>
Последна промяна от LoaD на пет мар 23, 2007 6:40 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
terror_drone
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 21, 2006 3:58 pm
Контакти:

Мнение от terror_drone »

Бате аз така и не разбрах кой ме беше ударил :D Може да ви се стори смешно но не очаквах че си ти :) Точно в тоя ден стана най- ама най- голямото наказание на света :) Тоя боклук от нета ми го беше спрял... за да се изгаври с мене за 01.Април.... е май добре се изгаври :) Пич браво добра атака направи... но нечесно извадена победа... :) Нищо играта продължава.... само където ме върна в 1ви клас... !!! За всички които се чудат как е тоя от нета мога само да кажа че си е добре просто вече не съм на него.... смених си доставчика :)

А и забравих да помоля тоя дето изби и останалите 230 полеви да каже защото доклада ми беше истрит аз като влязох :)
Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

terror_drone написа:QUOTE(terror_drone @ Apr 4 2007, 12:39 AM)
Бате аз така и не разбрах кой ме беше ударил :D Може да ви се стори смешно но не очаквах че си ти Точно в тоя ден стана най- ама най- голямото наказание на света Тоя боклук от нета ми го беше спрял... за да се изгаври с мене за 01.Април.... е май добре се изгаври :) Пич браво добра атака направи... но нечесно извадена победа... Нищо играта продължава.... само където ме върна в 1ви клас... !!! За всички които се чудат как е тоя от нета мога само да кажа че си е добре просто вече не съм на него.... смених си доставчика

А и забравих да помоля тоя дето изби и останалите 230 полеви да каже защото доклада ми беше истрит аз като влязох
Цялата истина е че не си реагирал адекватно на погодената ти първоаприлска шега.. Не живеем в каменната ера и все си мисля че можеш да се добереш до най близкия интернет клуб и да си пуснеш най-малко ваканционен мод.. това че те е мързяло си е отделен въпрос.. и както виждаш всеки проявен мързел се наказва.. Отделно съществува опцията ''обади се на приятел''.. Ако незнаеш какво означава това.. обади се на Ники Кънчев просто :) .. Има опаснот да те накажат за сийтинг, но флотата ти ще е на сигурно място.. Само за инфо: Когато ми се повреди рутера.. и нета спря.. инвестирах 2 евро в телефонни разговори с България.. и след като обясних как, брат ми ми пусна протекция... Мисля че по добре да инвестираш малко пари и време да си опазиш флотата по някакъв начин отколкото да оставиш нещо което си градил с месеци... така да се каже на произвола на съдбата.. Замисли се над думите ми и не си търси извинения... :c022:
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 22 2007, 11:53 PM)
Vorhees, да ти имам меродавната преценка.Може да си я сложиш в.... :) Сещаш се.
А на отворкото Fallen Angel мога да кажа.. като не ти харесва :dizzy: не я гледай :c022:
Последна промяна от Jones на ср апр 04, 2007 6:43 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”