[ Purgatory ] k151 vs [ StarDragon ] TEKETO

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Привет , историята започва от както се сдобих с нов съсед в системата :c022: Newromancer
Повече точки е от мен няколко пъти съм го нападал и той мен няколко и това ни е . Наскоро забелязах че човек от неговия съюз ми е в коефицента (от толкова каси не му бях отделил време) , но ето че от няколко дни го наблюдавах савени кога и що :e014:
Вчера бях решил да си направа савен и да си легна като хората но минах първите 100 системи на 2ра галактика и гледам същия човек си оставил флотата и много ресурс на планетата , нещо от вътре ме накара да го удара все пак ще раздразна и неговия лидер :P
Организирах рециклажа , благодарение на ТUNJO и CallistO всичко се прибра и похарчи до някъде след малко и другата част
Всъщност битката не е голяма но мен ме задоволи като се има впредвид какво задигнах :crazy_pilot:
Ето я и битката :crazy_pilot: http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2742165a , не го нападнах с всичко че нали има защита после трябва с нещо да я бутна да се вземе рес :P
Откраднати са: 136000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Откраднати са: 161710 метал, 191582 кристали, 166708 газ.
Откраднати са: 80855 метал, 95791 кристали, 85354 газ.
Откраднати са: 40427 метал, 47895 кристали, 64322 газ.
+ Рециклажа който беше от порядъда ~1М което също дойде много добрем
Поздравих аз лидера му и него но от защитника никаква реакция :c022:
Лидера му беше по-интересен :c022:
Newromancer

2007-17-03 03:50:55 Докладвай

Nali se sesta6 kakvo ozna4ava
tova za tebe Pak i kakto si gi
obi4kma CCCp cite napravo
otiva6 na parvo miasto vav
spisaka mi za iztarbu6vane )
Друг е въпроса дали СССР те обича :lol:
Това е от мен няма да се права повече на творец а ще отида да полегна пак
БекЪп ако може някой да направи ще е добре :bravo:
@vorh : мерси
Последна промяна от Kisi на съб мар 17, 2007 12:12 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

http://vorhees.hit.bg/kisi.htm

Ето ти бекъпа :p140:
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Браво много добър ресурс си сабрал и битката е добра на мен ми харесви нищо че не е мащабна :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пак ли биеш добрите дечица бе :) Лош киси :)

П.П.Невромансъра пак говори повече отколкото е необходимо...явно боли още от минали рундове боя :) :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Браво фен, думването си е думване, а когато е думване по някой който много му говори устата е още по- готино. Мене малко ме е срам, че трябваше и тунжо да помага с рециклажчето, но летях по още два и бях останал с минимум на планетата. Който му трябва бързо извозване да свирка.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Ами каквото и да кажа някои хора ще кажат че много говоря,
точно обратното бих казал-говоря малко и действам много
които ме познават добре го знаят,другите скоро ще го разберат.
Колкото до изказването на Падналото плямпало нека си говори
и без това за друго не става.А пардон посинява от време на време
особенно когато някой пусне колония до него. :c010:
Поздравление за нападателя и нека си стяга флотата скоро ще му
представя сметката за изяденото и изпитото.+скромна лихва от мене.
Успех в играта :p011:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

искам да поздравя новия член на PURGATORY със успешния улов и да му пожелая да все така да му върви :a055: А относно раздувките на некромансър мога само да го поканя на дуел като е много силен пък да видим кои кого аз съм на 19к а ти си на 21к така че би трябвало да няма проблем :a055:
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Нека и аз да кажа нещо. Не си спомням някога да сме обиждали занулените от нас хора. Нашият слаб и неиграещ сериозно съотборник бе занулен - точка! Очаквайте заслужен реванш.
Последна промяна от Kashmir на нед мар 18, 2007 5:46 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”