Вселена 3
В 3-та настъпиха много интересни размествания по топа, много хора вдигнаха солиден брой точки за 2 дни, някои дори смущаващо много. Нека се спрем на топ 15. Промените в него са очевидни и могат да се видят с просто око. sucreto се е устремил към 1-вото място, poboi е вдигнал точки точно толкова колкото за звезда, martinio е загубил 20,000 (все още чакам отговор от него за причината) топи вдигна достатъчно, за да превземе 10-тото място. Поинтересувах се от положението на нашата обичана приятелка топи и я попитах дали е пуснала сателитите, както и как смята да се ориентира в политическата обстановка. Ето и коментара й:
-------------
топи
14:31:24
2007-14-03
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
Такива работи не се казват ,кой кво пуснал ....Нашият съюз ще запази неутралитет ,играя вече две години познавам играчи и от двата съюза ,как мога да бъда във война с тях ?
------------
Слизайки надолу по етажите на топа се натъкнах на един много интересен доклад, битка на човек на 20,000 точки, имащ 6000 сателита. Играч на ПСИХО ми докладва информацията, а дали е редовно или наистина някои на 20к ноже да е пуснал гравитационните? Въпреки че ударът не е бил предвиден, ето я и самата битката:
http://buzuki.free.bg/sateliti.html
Сега да оставим по-нисшите слоеве на класирането настрана и да се насочим към най-горещата новина на деня, получих съобщение от човек, който пожела да запази анонимност. Адреса, който получих беше един screen-shot - няма да ви тормозя, вижте сами:
http://i.data.bg/07/03/14/277588_orig.jpg
А сега нека да продължим с рубриката "Най-смел флийтър", след като вчера ви запознахме с predator от съюза ПСИХО и неговата флота от 600 спийдъра + 500 бойни.
Сега новият смелчага отново е психар, неговата флота измества predator, но не с огромна разлика. Запознавам ви с царя на въздушното пространство (за момента) Р2 -
малък коментар за неговата история, целите му този рунд и смята ли да се забърка в борбата за топ-а:
---------------------
Р2
15:12:31
2007-14-03
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
Нямам никакви особени амбиции, приоритет са ми "бруталните" за момента, историята.., ами в началото на рунда видях, че песс играе, с него бяхме в един съюз в първата тестова и решихме да направим съюз двамата, после се обединихме със заска, Суцрето и Сцофиелд в "Бегълците" и в последствие се разрастнахме в "ПСИХО"!Доста ми е безинтересен тоя рунд, единствената тръпка беше докато се гонехме с "ФАТЕ"!
Нищо чудно да реша да го привърша отрано!
Флотата ми е около 2700 кръстосвача!
-----------------------
За вас подготви: blade_6363
Off Topic - продължението
Екипът ни намери skorpionbg за коментар. Ето го и него
ЦитатИстината е, че просто липсват хора с идеи за интересни теми. Офтопика беше завладян от доста постоянна групичка "драги потребители", която по един или друг начин успя да изгони тези, дето можеха да ПРАВЯТ спам. Дето и скандалите им бяха на ниво, и спама им беше спам... Пак ще потретя, незаслужено никой не е банван от форума. Има индивиди, дето си мислят, че щом са от доста време в тази игра, правилата за тях не важат. Е тези точно много се излъгаха! И точно тези са причината за вдигналия се шум.... Какво съм искал да направя? В играта има 7000-8000 потребителя. В Офтопик пишат не повече от 20-30. От тях половината се отличават с постове: "Ихааа.." , "Бравооо.." , " Аз знам, ти си тъп.." и все от този род.
Лично аз исках да прекратя тази практика. Искам и останалите играчи да посещават форума, да намират нещо интересно за четене, да споделят идеите си. В играта бъка от умни и интелигентни хора, но ги няма във форума. Аз ги искам тук... ето това искам аз
Вселена 1
Днес искам да обърна внимание на един по специален играч, не е в топ-а на класирането, но този рунд наблюдаваме забележителна поредица от битки, в които той е нападател. Става въпрос за The_Best. Ето и част от неговите постижения през рунда:
[Robbers]THE_BEST vs [Returned]Xwild
[Robbers]THE_BEST vs [Millennium]Cybertod
[Robbers]THE_BEST vs [S.Society]sako92
[Robbers]THE_BEST vs [ШАХМАНИЯК]oth
[Robbers]The_Best vs [Returned]SaShKu -Това е и най-новата битка в колекцията, като без съмнение не е и последната, която ще ни покаже в течение на рунда
Цитат
Новинар:Здравей
The_Best:Здрасти
Новинар:Имаш ли да ми отделиш малко време за няколко въпроса?
The_Best:Разбира се. Давай
Новинар:Първият ми въпрос е :Докога мислиш да продължаваш с атакуващият стил на игра и ще разчиташ ли на него за напредване в класацията?
The_Best:Ами мисля да продължавам така до края на рунда, да, разбира се, че разчитам на него надявам се да влезна в топ 100, харесал съм доста добри играчи в 4-та галактика, може и след време да ги зануля. Целта ми е да влезна в топ 100
Новинар:А коментарът ти за последната ти битка?
Тhe_Best:Ами.......виж сега този Сашко от саюза Returned за мен си беше доста добър играч, надявам се да продължи да играе, да не се предава, защото все още рунда не е свършил, а пък може и да ми отмъсти, все пак за всичко има време. Не беше влизал от 12:00 и реших, че е станало нещо. Пуснах флотата на 70% и след час и половина тя беше при него.
Новинар:Някаква предварителна закачка имаше ли между вас?
The_Best:Доколкото си спомням - да, един път пуснах сонда към неговата планета и видях, че имаше някъде към 480 кръста на 6-то, след което и той ми прати сонда и видя мойта флота. Каза, че след време може да се отбие при мене, но за жалост аз го изпреварих. Не знам какво се е случило с другато му флота дали е ударена или не, но все пак успях да му бутна 110 кръста
Новинар:Очевидно. Благодаря ти за отделеното време и при нужда си запазвам правото да те потърся отново
[/quote]
----------------
[BoLdLY]Reidan vs [BulgarianS]BattleStarPegas
Седмицата очевидно се очертава ползотворна за доста от флийтърите в тази вселена в това число и Reidan,с чиято си Битка Той успя да се запише в трибуната.В случая история няма,но в такъв случай по-добре да оставим докладите да говорят
За вас подготви: white_shark
Смех, смех
Ето на какво се натъкна екипът ни
Код: Избери всички
Занулен за кой ли път тотално занулен
пред екрана плачеш ти.
Занулен акаунта ти сега е пропилян,
как можа да си такъв глупак
и аз сейвън правя всяка нощ
и проклинам разхода.
Гори и унито гълта като смок
и не виждам край на този ад.
Припев:
Кой сега до теб колонизира,
кой удари реците ти?
Колко ли ти се присмива
щом боклука ти не си обра?
Кой сега до теб колонизира?
трябваше, това да съм аз,
трябваше да си на нула,
как ... се намеси между нас.
Преди не можех да съм дълго до една,
атаквах ги безбожно ден по ден.
Сега не ща да видя повече каса,
щом не може ти да си една.
и аз сейвън правя всяка нощ
и проклинам разхода.
Гори и унито гълта като смок
и не виждам край на този ад.
Припев: (x2)
кой удари реците ти?
Колко ли ти се присмива
щом боклука ти не си обра?
Кой сега до теб колонизира?
трябваше, това да съм аз,
трябваше да си на нула,
как ... се намеси между нас.
кой удари реците ти?
Kолко ли ти се присмива
щом боклука ти не си обра...
щом боклука ти не си обра...Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения можете да добавяте ТУК.