[ Ядрен гъз ] Faqns vs [ The Agents ] tokkay

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

След като отровата от ожилването на Скорпиона се разсея в жилите на Майстор Фаянс, той отново полетя из необятния космос в търсене на нови не добре облицовани планети.. :a066:

Преди около месец, Генерал Werder станал рано сутринта за училище, видял че флотата му успешно е кацнала на планетата и щаслив се понесъл към банята.. Явно утринния душ.. така му се бил усладил, че той неусетно прекарал повече време от планираното, което го пратило така да се каже във втория ешалон... Big_Noob като виден вселенски чакал, веднага надушил оставената флота и без да пита Лъва се понесъл към нея.. със своите две иляду (2000) хартиени скаута, светил разбира се маслото на 200-тате нещастно забравени кръста..

На другият ден Майстор Фаянсаджията.. с ужас забелязал, че Вердер не само е във втория ешалон, а и вече е тотално посинен, готов след 48ч да сложи край на мъките на нещастния си акаунт.. С хиляди уговорки.. Майстора успял да го убеди да остави нещата сини.. :a086:

Ответния удар не закъснял.. Облицоващият отряд бил закаран до планетата на Big_Noob, който след първата атака също посинял, но за съжаление невредим :a086: ... Мислил майстора мислил и накрая като нищо не измислил.. отчаян, преместил Мистрията (Бомбардировачите), Терзията (Кръстосвачите) и Количката с вар (Мегите) отново обратно в главния фаянсов цех на Бетона..

Много време минало.. Агентите помислили че зулумите са им забравени и ще останат ненаказани, но противно на техните очаквания майстора не е забравил а просто лекичко е забавил.. След като Фаянса се възтановил от Бабанко и изпробвал моща на облицоващите аксесоари, той отново обърнал поглед към Агентите... Понеже Pitbulla и Big_Noob постоянно летели.. нямало начин да се сгащят по планетите си... По сигнал на шпионина Генерал Machoni обаче.. един от агентите си седял на планетата и просто, чакал да бъде изгърбен, ограбен и извозен... Майстора кацнал, литнал, треснал и отлитнал..

Всичко бе успешно извозено от самия него и от anche :a086:

Извинявам се на tokkay, че пратих него, без да ми е направил нещо, там дето трябваше вече да е Big_Noob :e014: .. Агент Pitbulla може и да се спаси.. След няколко приказки вчера с ferrata разбрах, че е пич отвсякъде и няма да го пипаме, а колкото до Big_Noob.. той си знае..

Ваш Майстор Фаянс
Последна промяна от Jones на ср мар 14, 2007 8:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Евала Faqnse , отлична битка - голям боец си !
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
Big_Noob
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 10:58 pm
Контакти:

Мнение от Big_Noob »

Честито за битката фаянс... ще има отмъщение... пази се :p140:
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

Big_Noob написа:QUOTE(Big_Noob @ Mar 14 2007, 08:38 AM)
Честито за битката фаянс... ще има отмъщение... пази се :p140:
Заповядай на Бетона ако искаш. 4.159 някъде си.. даже всички кацат на 13та планета.. незнам защо така са си я харесали :) .. Но те предупреждавам, че опиташ ли се да отмъщаваш на по-слабите ми съюзници, които са си бая нооб-ве. Добре че се научиха да пускат сейв вече.. та така де, ако се опитваш на тях да отмъщаваш, ще ти измисля изпращане към 2-рия ешалон с много почести :)

Мерси, че ми проговори.. и дори се държиш супер достойно :bravo:
Последна промяна от Jones на ср мар 14, 2007 7:52 am, променено общо 1 път.
md
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 04, 2006 11:54 am
Контакти:

Мнение от md »

Поздравления за хубавата битка и прекрасно изложената история на битката. :bravo:
Алберт Айнщайн - "Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен."
[url=http://freewebs.com/mdimitrova]www.freewebs.com/mdimitrova[/url]
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

ген. Фон Клинкерхофен написа:QUOTE(ген. Фон Клинкерхофен @ Mar 14 2007, 08:20 AM)
Малко.. лош % рециклаж даде.. има няма 25%, но за мен е по важно, да покажа колко мощни са бомбардиращите отряди :)

Хей фаянсаджията, що не пробваш срещу мен "бомбардиращите отряди" и без това съм по-малко точки - поне за сега :P
Не се хвали като биеш децата, пробвай с батковците, ако ти стиска разбира се :lol:
То е малко смешно 150 бомби на 50к, но ти си знаеш :a055:
Последна промяна от direktor на ср мар 14, 2007 10:32 am, променено общо 1 път.
Сериен убиец !!!
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

direktor написа:QUOTE(direktor @ Mar 14 2007, 11:31 AM)
Хей фаянсаджията, що не пробваш срещу мен "бомбардиращите отряди" и без това съм по-малко точки - поне за сега :P
Не се хвали като биеш децата, пробвай с батковците, ако ти стиска разбира се :lol:
То е малко смешно 150 бомби на 50к, но ти си знаеш :a055:
На 40к, но както и да е... За момента нямам време да летя по подвижни цели.. Както всиЧки Знаете това иЗисква доста време За дебнене например.. А инаЧе Директора не съм го виждал да прави друго, освен да се хвали, Че е раЗмаЗал някого, дето му е спрял Нета или е имало ужасен лаг (luna).. и да хули по хората (има хиляди примери).. Като му дойде времето, ако толкова желае, Ще посветя 1-2 седмици игра на него и Ще го облицовам и на 5-те планети.. :a066:
Последна промяна от Jones на ср мар 14, 2007 4:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

ген. Фон Клинкерхофен написа:QUOTE(ген. Фон Клинкерхофен @ Mar 14 2007, 02:34 PM)
На 40к, но както и да е... За момента нямам време да летя по подвижни цели.. Както всиЧки Знаете това иЗисква доста време За дебнене например.. А инаЧе Директора не сам го виждал да прави друго, освен да се хвали, Че е раЗмаЗал някого, дето му е спрял Нета или е имало ужасен лаг (luna).. и да хули по хората (има хиляди примери).. Като му дойде времето, ако толкова желае, Ще посветя 1-2 седмици игра на него и Ще го облицовам и на 5-те планети.. :a066:
Извинявам се на 45к си. Аз като те викам няма да бягам, не се притеснявай. Просто искам да ме касираш, като си толкова добър и облицоваш на ляво - на дясно :a086:

А относно luna 1. спрял нет 2. забил му компа 3. лаг на играта ... кое от всичките е вярното?
Последен урок - лъжете еднакво, защото така ставате за смях.
Сериен убиец !!!
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

direktor написа:QUOTE(direktor @ Mar 14 2007, 03:00 PM)
Извинявам се на 45к си.
А така.. нали си генерален директор... Ше гледаШ Щото някой нервен майстор може да те намариЗи :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”