Вечерен бюлетин 13.03.2007г.

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Ето го и обещаното продължение от миналият бюлетин. Надявам се, че ви е било интересно и очаквайте от мен още такива материали със силните на деня в следващите издания.

Новинар:Здравей, пак съм аз. Ако имаш да ми отделиш малко време да си довършим разговора?

diavol:Да..

Новинар:Бяхме стигнали до темата за съюза и странния му формат от началото на този рунд. Политиката за пръв път от доста време насам е толкова постна (имам на предвид това, че не беше типично за СССР да липсват съюзници). Това политика на съюза ли ще е или просто е моментно състояние?

diavol:Дамм, въпроса с политиката е сложна работа, по принцип всеки съюз трябва да има съюзници и СССР има, и ще има, просто е рано още за алианси, но моето мнение е, че повече от 2-3 алианса вредят на играта на хората с бойни акаунти, от опит го казвам.

Новинар:Очевидно липсват и титулярните ви алианси и играчи... това променя ли съюзните цели?

diavol:Алианси липсват, но е рано още. Има още 5 месеца и кусур, ще му дойде времето. Предложения получавам, но не бързам(бързата работа - срам за майстора). Играчи липсват, но има и нови, а целите на СССР винаги са били едни и същи - да всява страх и уважение у всеки играч, независимо в коя галактика се намира.

Автор: white_shark
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на вт мар 13, 2007 10:18 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”