Предложение, свързано с търговците на кораби

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Да се въведе нещо като КПД на търговците и след определен брой осъществени сделки, от които става ясно, че корабостроителят е стабилен играч на пазара и е продал над 2000 бройки кораби, изключая сондите, за да няма злоупотреби, борсаджиите да могат да предлагат корабите си на цена, избрана от тях самите. По този начин корабопродавачите няма да са на печалба, дори ще са на голяма загуба, но пък ще могат по-лесно да пласират евентуално залежалата стока или пък биха помогнали за по-малко средства на другарче в играта. За по-лесно осъществяване на цялата схема, цените да вървят на 5% стъпало, като да речем таванът да бъде 200% от стойността на кораба, а прагът на 35%.
Също така по този начин ще може да се лавира между цените и пазарът ще стане определено по-интересен. Не че сега няма да бъде такъв, но друго си е да водиш дъмпингови битки, защото играта вече приема нов характер и не всичко ще се решава на бойното поле :girl_witch:

И едно нещо, малко извън цялата схема, ама да има класация за търговец номер едно на месеца, а в края на играта и на рунда :)
Само че за класацията трябва да се помисли как точно ще се формира. Дали на база брой продадени кораби или на база изразходван-припечелен ресурс. А може пък и от двете ;)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

Още с въвеждането на най-свежото нововъведение , с което ти е свързано и предложението - се заформиха (според мен) вече планове "как да мамим И чрез това ново нещо" , а въведе ли се и твоето предложение .. смятай че сериозните играчи съвсем ще избягат и ще останат само тарикати в тая игра .. както се и очертава засега де .. . Аз лично съм против изобщо да го има последното нововъведение , което стартира в новият рунд на Вселена 2 --> значи съм и против това предложение . Гласувах с "НЕ" .

Вярно е че за играчите ще е от полза това , което предлагаш , НО същевременно и се предоставя още по-широк фронт за изява на мултитата и т.н. ... тарикати ;) .

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Не го виждам аз тоя фронт нещо... :c022:
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
Mitio_krika
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
Контакти:

Мнение от Mitio_krika »

SYSTEM_2005 написа:QUOTE(SYSTEM_2005 @ Mar 4 2007, 03:13 PM)
Още с въвеждането на най-свежото нововъведение , с което ти е свързано и предложението - се заформиха (според мен) вече планове "как да мамим И чрез това ново нещо" , а въведе ли се и твоето предложение .. смятай че сериозните играчи съвсем ще избягат и ще останат само тарикати в тая игра .. както се и очертава засега де .. . Аз лично съм против изобщо да го има последното нововъведение , което стартира в новият рунд на Вселена 2 --> значи съм и против това предложение . Гласувах с "НЕ" .

Вярно е че за играчите ще е от полза това , което предлагаш , НО същевременно и се предоставя още по-широк фронт за изява на мултитата и т.н. ... тарикати ;) .
Напълно съм съгласен. Като цяло идеята за мен е... (да не кажа безмислена) малко излишна. То интерено... почнеш като миньор, после без да строиш, без нищо, си купуваш кръстчета или направо ЗНС-та.. и :girl_witch:
Не знам какъв е ключът към успеха, но ключът към неуспеха е в това да се стремиш винаги да помагаш на другите...
Отговори

Върни се в “Предложения”