[TheRockers]wildcat vs AliG

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

След ровичкане из галактиките лидерът на TheRockers забелязва AliG, чиято флота си седи спокойно на планетата... Шпионажи, уговорки със съюзници и приятели за логистична подкрепа и ... боклуджиите хвръкват, но AliG е все още на линия... Шпионирам го и аз:

Код: Избери всички

Доклад от шпионирането на [3:214:12]
метал: 3611886 кристали: 770829
газ: 697892Енергия: 2710

Информация за флотите / защитата:

Транспортьор: 5 (0 ниво)
Мегатрансп.: 62 (6 ниво)
Кръстосвач: 94 (5 ниво)
Боен кораб: 558 (6 ниво)
Колон. кораб: 1 (0 ниво)
Рециклатор: 24 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Танкер: 61 (0 ниво)

Шанс за неуспех 19%
Знаете как е - не една, а няколко шпионки летят, връщат се, а AliG е онлайн... Докладите пристигат пълни, wildcat решава и литва. Резултатът е тоталното разбиване на флота.

Боклукът е събран 100%.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

страхотна битка..Направо уилд кет плаши..През няколко системи от мен... Мале...Евала . Найстина този рунд доста битки . наздраве ;)
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Благодаря на Jenshen73 за неговите статии ,благодаря и на хората с реците без тях нямаше да има битка.Няма история, нямаше нищо лично между нас с AliG ,видях флотата му сметнах и литнах .
Съвет - не се мислете за велики .

Чуйте това парче и успокойте страстите. http://www.vbox7.com/play:7e8fb528
Последна промяна от amigo на пон мар 05, 2007 9:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mitio_krika
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
Контакти:

Мнение от Mitio_krika »

Това е, факта си е факт. Това е една голяма битка от твоя страна. Поздравления!
Не знам какъв е ключът към успеха, но ключът към неуспеха е в това да се стремиш винаги да помагаш на другите...
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

браво на съюзника страхотна битка бързо възтановяване и на 2-мата :bravo: :bravo: :bravo:
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Браво чудесна битка, чудесна флота, за теб твърдението, че с увеличаване на точките битките намаляват не важи.

А и песента е яка...
Последна промяна от JackDaniels на съб мар 03, 2007 1:04 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво на пумата :P добре го е изкъртил като гледам въпреки че видях битката след него :P
На печалба е от тази битка доста браво и доста боини дигна , продължавай така
Бтв точно тази песен не ви ли е втреснала :dizzy:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

Браво на wildcat . Наистина добра битка , въпреки че да се занули AliG не е толкова трудно (защото в последните седмици беше нередовен) , колкото си мислите . За протокола :
- На 30К точки бях със 12 ниво спай и си го шпионирах и винаги всичко му виждах , друг беше въпроса че не можех по онова време да "изкъртя" тоя човек , а да пиша на други и те да го ***** не ми се занимаваше . Браво все пак на нападателя , честито :a055: .

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

@System: AliG беше онлайн 20мин преди атаката. Т.е. аз го шпионирах поне 5 пъти. Да не споменавам, че и wildcat не е разбрал за него от врабченцето. Мен ако ме шпионират толкова настойчиво и съм онлайн - ще погледна поне какво има тоя дето ме шпионира и ще се вдигна. AliG имаше толкова ресурс, че ако имах флота в нея галактика - аз щях да го рецна.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Една от наи добрите битки които съм вийдал досега в уни3 поздравления и само така.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”