26.02.2007г.
Денят в Първа Вселена
[X] JUGGERNAUT VS [Returned] Imag1nabl3
Тоя рунд един нов съюз се изкачи бързо до първите места в класацията на Първа Вселена и твърдо остана там. Неволно правим асоциация с филма "Х-мен". Никовете на играчите са имена на герои от тоя филм. Кои ли са тия потайни момчета или момичета
Едно е ясно - те умеят да играят и го правят с огромно желaние. Отборната игра им е в кръвта. Всеки един от тях е доказал се боец.
Дълго време защитникът в днешната история е непробиваема кула от защита и добри проценти. Въпреки сметките за два и повече комбинирани удара, нападението винаги щеше да е на загуба. В един момент той сам срути защитата си и инвестира в бойна флота. Дали това е било добре за него, съдете сами: жестока битка - една от най-големите в рунда до сега.
Повече подробности и коментари моге да прочетете тук
Хартиени корабчета-Ха ха- някой друг път.
Ето как една закачка между двама приятели води до днешния ни материал.От начало Machoni започва да се дразни с The Monster, че скаутите му не струват нищо и че са като хартиени корабчета.The Monster, разбира се, отвръща на Machoni, че изобщо не е прав.Тогава Machoni иска някой добър военен доклад от своя приятел, където участват тези скаути,напълно уверен и сигурен че The Monster няма да се справи.Но ето, че The Monster , може би напук, атакува и едновременно занулява Cheng0. Рециклажът е събран целият.
Ето я и самата битка:
БИТКАТА
Коментар на нападателя
Код: Избери всички
Machoni ми се смееше на скаутите,колко били слаби,затова започнах да търся жертви.След около 5 мин го намерих тоя,обаче неможах да изкарам пълен доклад,machoni ми даде такъв,докато го чаках, пуснах рецитата, за да не губя време.След няколко минути пуснах атаката, а след това още 3 да го доизточа.И такаЗа повече информация четете ТУК
[ KILL BILL ] yyovchev vs [ Star Wars ] demon777
От доста време demon777 тормози yyovchev всекидневно. В отговор лидера на съюза на yyovchev хвърля око и започва да тормози demon777, даже днес го напада два пъти, но напълно безуспешно. Yyovchev от своя страна днес прави една жестока грешка, кой знае как е запаметил кординатите на demon-a и без да се усети му поднася флотата си на тепсия мислейки, че прави сейвън. От своя страна играчът на Star Wars, който е опитен боец, решава, че нападателят е решил да се самозанули и го посреща подобаващо като обира целия рециклаж от битката. Чак след битката нападателят му казва, че е направил фатална грешка.
коментар на demon777:
Дебнех yyovchev от близо 2 седмици атакувах го няколко пъти но все ми се измъкваше в последният момент , днес отново го нападнах но след консултация разбрах 4е не мога да събера целият рециклаж и се отказах. Не след дълго гледам 4е yyovchev ме напада с цялата си налична флота. Помислих си че иска да се занули все пак да нападаш с рециклатори не е нормално. Пуснах си рециклаторите с 15 секунди закъснение и си събрах всичкия рециклажЕдин ветеран се развихря
След като миналата седмица беше много тежка за Machoni, тази започва много добре за него. Миналата седмица той редовно се оплакваше, че жертвите му постоянно му бягат. Дори беше казал, че едва ли имало по-голям карък от него. Но тази седмица започва повече от добре за него. Днес сутринта като за закуска той удря spy_eye от съюз warez.ru. Голяма част от рециклажа си събира и използва за построяване на нов флот. А после като за вечеря удря друг свой комшия sasa_ob2 от съюз BoLdLY. Рециклажа отново е събран успешно. Седмицата започва много добре за Machoni какво ли да очакваме от него до нейния край?
[ SEYMOUR ] Machoni vs [ warez.ru ] spy_eye
[ SEYMOUR ] Machoni vs [ BoLdLY ] sasa_ob2
Коментар на Machoni:
За двете ми е еднакъв И двамата ги занулявам за втори път, а на втория му се молех да отиде във втора, че няма да издържа и ще го ударя. И така, изчаках да ми светне 1 мин. след няколко неуспешни атаки и този път стана. Вече ми има думата, че няма да го закачам