[Психо]Vorhees -[UNIUNEA]tart

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

от нападателя :
Просто видях ,че е офлайн дълго . И литнах . Без да организирам прибирането на рециклажа.
След това набързо направихме нещата. Бях прецакан от съюз Бруталс и най-вече побой. Но нали знаете.. Всичко с времето си .. Който копае гроб, сам пада в него . И за самата битка - ами радва ме , една от най-добрите през рунда .Голяма загуба , още повече че и рециклажа е на майната си ;) .. Но важен е кефа , няма да седя и да грабя само и-та , нали така ?! Може би ,ако бях събрал цялата си фпота щях да го бия ,но нямах време :) )).. :a055: ..За самия рециклаж не ме е яд , аз играя за кеф . Малко са такивата играчи . За друго ме е яд ..

[Психо]Vorhees-[UNIUNEA]tart

[Психо]Vorhees-[UNIUNEA]tart
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
is_the_BEST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от is_the_BEST »

Добра битка брато !!!Браво !
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Цитат Бях прецакан от съюз Бруталс [/quote]

Сигурно си очаквал да не летят за рециклажа...? :)

Иначе битката наистина е от най-добрите този рунд.И помисли над процентите.... :crazy_pilot:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава битка наистина :bravo:
Недей да обиждаш на сляпо без доказателства ти какво искаш като аз бях пуснал ~400рецки ако бях взел да ти върна ли като предварително не сме имали уговорка ? Това е просто Ъпсурт :P
Искам пълна проверка на рециклажа да се знае в кой какво има че наливанките ви станаха много чести :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

Сорри за латиницата.

Киси ти рибо такава да мълчиш за наливки щото имаш 45 к уар точки , а в 3та се правят като си защитник. демек си бил 45 к защитник ,демек сума народ се разбива в теб , демек яко те наливат с рециклажи . Това е моето мнение..
Колкото до битката на съотборника кефи особено ако е имало и предистория :) )

Vorh : поправих ти поста! ;)
Последна промяна от tralalaiko на нед фев 25, 2007 7:02 pm, променено общо 1 път.
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОЩЕ ОТ СЕГА ..
БЕЗПОЧВЕНИТЕ ОБВИНЕНИЯ НЕ ТУК !!!
В ДОКЛАДАВАЙ ЗА НЕЧЕСТНА ИГРА ВСЕЛЕНА 3 !!!
СЛЕДВАЩИЯ ОФФ ТОПИК ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ!!
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Тралко не че нещо но не си наясно с Бойни Точки как изобщо се правят имаш лидер питай го :lol: Има и гидове доколкото виждам Ворх е гид нека обясни публично как се получават тези Бойни Точки ?
Какво ме нападнаха пак форумните лъвове ? Небях писал ~седмица преди да спре форума и сега като пиша всички форумци скочиха :dizzy:
Klayton написал съм да се провери рециклажа кой колко е взел (между другото аз невзех нищо) да се провери и да се напише да няма скрито покрито , Окай ?
Аккаунта Chaos нали сте го докладвали ще видим какво ще излезе щом искате :p013:
Някой бързо да направи и аккаунт INDEPENDENT понеже имам и такава планета :c022:
@vorhees : Сорри за спама но да ме обвиняват в нещо смятам че имам право да се защита ?
@Klayton : това искам и за , заради това написах и поста или още неможаш да го проумееш :)
Последна промяна от Kisi на нед фев 25, 2007 7:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
zaska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср ное 02, 2005 5:35 pm
Контакти:

Мнение от zaska »

Sinner написа:Цитат(Sinner @ Feb 25 2007, 09:16 PM)
ДОКАЗАТЕЛСТВА ЛИ ИСКАТЕ БЕ А ?
И АКО ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВО КВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ?
ПОРЕДНОТО ЗАТВАРЯНЕ НА ОЧИ?
ПОРЕДНОТО ТРИЕНЕ НА ПОСТОВЕ ?
КАЗАХ ГО И НА ЗАСКАТА ДНЕСКА - ТРАЙКАЙТЕ СИ ПОНЕ ВЪВ ФОРУМА !
В ИГРАТА СТЕ МИ ЯСНИ КВИ СТЕ !
ЯСНИ СА МИ ВАШИТЕ "СТРАТЕГИЙ" !
ПОНЕ 20 ЧОВЕКА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ИЗВЪН ВАШИЯТ СЪЮЗ ЗНАЯТ КАК СЕ НАЛИВАТЕ !
ФОРУМНИ ЛЪВОВЕ !!!
стига бе комплексари спрете малко с болните си мозаци за наливания че вече много ме изнервихте айде да не говорим кой кого налива защото незнам как пък става така че през ден дигате по 10к точки сигорно копате с милиони аааа миньорчета
или си имате доставчик на ресури а теб те мислих за свестен ама с тия комплексарски мнения ми падна много в очите

ето ви едно лично от ноксиз който ви е постоянния доставчик на ресурс :

noxiz
09:55:14

2007-10-02
ОтговориИзтрийДокладвай като обида

тия от съюза ме обичат аз съм източник на кристал и газ бая обменяхме 2 дена тука изкарах 2 мил газ към синър и кристал 4мил към останалите за метал,че ми трябва

хахах и за кво му трябва метал като мините му копат яко метал знам ли
са ще ми кажеш ли нещо за наливането а обменяме ресурс е нали си имате търговски центрове ве или е по лесно дай да дадем на нокса 1 милка метал та той да прати 1 милка кристал и нали е заблуден 16 годишен симпатяга и ссе връзва
когато имаш доказателства ги даваш и това е не ме заплашвай само със измислени от теб неща защото аз съм си чист пред съвеста и след като рециклажа сте го прибрали вие май нашия човек вас налива поне да бехте си замълчали
успех
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Аз не виждам битката да e нещо особено при равен резултат няма победител,със същия ефект можеше и защитка да литне ,пък на рециклажа майната му да каже .Че то ако не си гледаш сметката след две такива битки трябва да се триеш или 20дена пак да крадеш (i).

Натова парче се кефя докато джиткам в bulfleet ( http://www.vbox7.com/play:01a64d64 )
Последна промяна от amigo на нед фев 25, 2007 11:16 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”