Вечерен Бюлетин 14.02.2007г.

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

По случай празника решихме да попитаме играчите какво мислят.

Ще пренебрегнете ли флотата си утре, заради половинката или заради бутилка червено вино? :} Свети Валентин или Трифон Зарезан, как ще тече купона при вас?

Код: Избери всички

White_Shark: Това според мен е един от малкото дни, които имат честта да са на голяма почит от ден, в който си кисна пред обичайният зелен екран. В утрешният ден има достатъчно време и за двата празника (за достатъчно ентусиазираните да ги празнуват и двата).
И все пак съветвам всички врагове да си изкарат много добре и въобще да не си помислят за БФ, а просто да си оставят флотите на планетката. Пък в зависимост от броя часове, в които съм празнувал Трифон Зарезан, ще се опитам да направя каквото мога 

RoYaL: Амиии ... празник, като празник. Няма празници със специално значение, всички са еднакви. От няколко дена насам вече не играя сериозно БФ, наистина по случая, който споменаваш. Първото е, че почнах училище и то сериозно, а второто е, че се запознах с едно момиче. Наистина съм обърнал гръб на бойните и на мините. За пръв път от повече от 2 год насам прозирам, че животът не е само циклаж пред БФ. Преди бях доста зациклил пред играта, но в последно време я загърбвам все повече и повече. ахХаха, за Трифон Зарезан - тук най-добре питай Мултанофф.. ъъ Миланофф де :} Аз не пия... или поне така си мисля хх :D Ама щом има повод... а не винаги има повод, по някой път повода се търси :РРр Винаги трябва да си намериш повод за нещо, без него не става :} И btw. алкохола трябва да внимава с нас, не ние с него :} Че хване ли ни, не пуска лесно :(

MimoZZa + Gill-Galad (=ВНЛ :>): хахаха:) понеже знам Лео колко много ме обича, не мисля утре вечер да вися пред компютъра и бф:) ще се отдам на любов и алкохол, така ще успея да изпразнувам и двата празника, 2 в 1
[quote=""Raid""]Еми, то секи ден за мене е текъв празник. Аз не вярвам в тези простотии, ама секи ден първо с приятелите в кръчмата после с гаджето :}
А доколкото булфлеета - в протекция съм :>[/quote]

[quote=""BGanio""]Бате кръстовете са иделното оправдание и спасение - минава и пред жената, и пред любовницата, и пред колежката, и пред съседката - иначе какво ли трябваше да ги лъжа :-)))
А иначе по сериозно - мисля, че тия влюбените и без специален повод обръщат гръб на флотата, а и ние идиотите със сигурност ще трябва да уважим половинката поне с една вечеря, ама тайничко ще поглеждаме часовника кога каца сейвъна
Пък щастливците, които ще празнуват Трифон Зарезан, задължително трябва да набият мод, защото никой незнае кога и как ще се става на другата сутрин ;-}
Весел празник[/quote]

[quote=""Vorhees""]Свети Валентин - ами това не е Български празник , мен лично ми е безразлично :D..Ама женката се кефи и ще отпразнуваме привечер :D.. Иначе до обяд пак ,ама по леко ;) ...Ще зарежа Бф ест :}.. в 2ра спрях да играя много , в 3та също ми писна ,ама да не се отклонявам от темата.. По си ме кефи Трифон зарезан.. По-хубав празник , с бъгларски дух :} . Ще пийна както казва един мой фр , като "ветеран от 2рата световна " :D...после след пиенето вечер 2та празника се съчетават :}.[/quote]

[quote=""klayton""]Ест ,че ще зарежа утре флита заради приятелката :} .Тя е едно от ценните неща ,които ми останаха
:} . Надявам се да прекараме хубаво ,както миналата година . Впрочем винаги 2та празника се съчетават . И един малък съвет към тези , които ще останат и утре да играят флит -т.е ЗОМБИТА - Този празник е 1 път в годината - празнувайте го хубаво :} . Весело изкарване на всички влюбени :}[/quote]

[quote=""Slabaka""]Няма да си пренебрегна флотата. Обаче сега не играя . За пиенето - няма да е много ,защото утре съм на бачкане :) [/quote]

[quote=""Storm""]на работа съм ... и не мога да празнувам :( ама не ми пречи да се напия и на работа. работя в интернет зала и като се напия само се надявам да не обаркам парите в касата..иначе нея никога не бих я пренепрегнал заради една игра[/quote]

[quote=""Beldin""]С половинката винаги сме обичали националния празник Свети Трифон Зарезан и като го полеем едно качествено след това обръщаме внимание на любофффтааааа. БФ ужасно пречи на пиенето и е опасен при изтрезняването.[/quote]

[quote=""tri_cqlo_i_14""]По-скоро заради джин+бира или друг подобен коктейл. Би трябвало на Трифон Зарезан да се пие вино, но аз вино не обичам, такаче ще следвам само идеята да пия :} 14 Февруари е празник като всеки друг - идеята е да се прави купон. С моята компания празнуваме всички празници по един и същи начин. Дори и нова година си беше обикновен купон. Иначе по-светлия празник за мен е Трифон Зарезан, защото моята фамилия е Трифонов :} Иначе флотата ще я вдигна за поне 14-15 часа по обясними причини :}[/quote]

[quote=""rampag3""]Трифон Зарезан - Българският празник ! Не мога и не искам да възприемам чужди обичаи - ще си празнивам по нашенски - с приятели и вино :)
А флотата - тя ще си "Fly-ва safe" :P [/quote]
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср фев 14, 2007 11:04 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”