От около седмица не можех да намеря жертва. Непрекъснато търсих из галактиката, но всяка удобна потенциална жертва беше или в мод, или в протекция, или онлайн(това ме подсеща, че е време аз да си взема няколко дни почивка, защото играя заради битките а на по-горните места в статистиката не е лесно да се намери човек, който не прави сейвъни). Вече се бях отказал и по цял ден пусках атаки към (i)-та и това беше играта ми. Но днес реших пак да прегледам съседите и видях TheDRAGON, който беше последно активен преди 12 минути и имаше удобна за рециклиране флота. Без да се замисля вдигнах корабите и литнах към него и започнах да тръпна в очакване. Той показа активност 16 минути преди атаката и аз се отчаях и върнах двете атаки с мегита, но оставих главната и рециклаторите с надежда да не се вдигне. Той пак стана неактивен и реших, че е пуснал атака и тя му е рефрешнала. Пуснах още един шпионаж, флотата му беше там, и аз продължих да чакам. И накрая видях това
http://un2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1003711a
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
128296 метал
128296 кристали
64148 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
После разменихме няколко ЛС и той се оказа много точен пич и прие загубата достойно, за което искрено му се възхищавам. Дори се уговорихме за битка в dethmatch-a
П.П. Моля някой да направи БекЪп, че моите не ги отваря
П.П.П. Битката е малко слаба за този етап на играта, но от толкова време не бях правил хубава битка, че много се зарадвах

Апък има и по-слаби битки в трибуната. А и тамън враговете да ми видят флотата

След всяка битка, която постна враговете ми благодарят, че "съм се издал" като съм показал флотата си(не че са предприели някакви действия след като са я видяли, но важното е да заплашват).
Още веднъж искам да поздравя защитнкиа и да му пожелая бързо възстановяване.
edit: оказа се, че той наистина е влезнал и е видял атаката, но е имал по-важна работа и за това не си е вдигнал флотата