29.01.2007 г. Брой 157
ЦитатНа какво е заприличала играта
Играя тази игра от първи рунд на вселена 1. Времето когато нямаше никакви платени опции, когато бъговете бяха нещо обичайно, когато играта се играеше заради самата игра. Преди около година се отказах от играта по лични причини. Ето, че дойде момента, в който отново да вляза и да играя и заварвам играта много променена. Вече има раси, пирати и астероиди, нов скин. Личи си, че хората са се постарали да направят нещо. И след няколко дни цъкане из играта разбирам, че нещата съвсем не са такива, каквито са привидно. И от игра, която беше почти free(безплатна), е станала напълно планета – почти всички качествени ново-въведения искат пари. Много се учудих като видях, че за смяна на emeila иска 80 нано-крадита(или почти 2:40), за смяна на потребителско име иска 100 нано-кредита(пак 2.40), закопуване на 5 полета пак 100 нано-кредита, смс-мод 75 нано-кредита. Вече дори може да си купиш ресурси .... е това по-евтино САМО 45 нано-кредита. Освен това може да си спреш вече пуснат мод, ама трябва да дадеш пак 2.40, после друго нещо интересно е свързано с тази протекция – отначало е безплатна, но всеки път набъбва с 50 нано или накрая става 200 нано кредита. Но най-интерсно ми стана като видях, че мога да си сменям картинката на планета, но за смяната трябва да дам 15 ноно-кредита. Това ми беше най-големия Х днес – поне това безплатно не можахте ли да направите? Тази игра е станала нещо като фабрика за пари - който има пари печели, а който няма лапа мухите и се ядосва. И се чудя за напред така ли ще я карате? Що обирате парите на хората и няма да вършите качествено работа си? Преди имаше много проблеми си спомням, знам, че сега пак ги има, даже днес машините ви пак изчезнаха за около 10-15 мин. А вие искате ли пари, ли искате... Сега ще кажете "никой не ви кара да ползвате платените екстри". Ами без платените екстри човек трудно може да достигне до добри позиции в класирането. Просто няма начин - не си ли буфлийт генерал (или както казвам – бул шиит генерал) не можеш нищо кой знае какво да направиш в играта. А сега и това не е всичко, трябва да вкараш много повече от 2.40 на месец, за да играеш, да си добър и да си първи. Вече само личните умения не стигат, ако няма пари няма начин да направи нищо. Друго, което ми е интересно, какво е това смешно даване на ресурс, ако се гласува за играта в онези сайтове. Това за мен си е чисто изнудване - карате хората да гласуват за вас едва ли не. Е, в началото гласуват масово, после повечето спират понеже смисъла намалява.
И така драги админи надявам се да не съм ви засегнал много, но за мен тази игра е станала цяла фабрика за пари.
С уважение Калмара.[/quote]
Вселена 1
[2bThe1]zl0b1l vs [ANSR]Plevel1
В началото на рунда много хора не правят сейвън. Просто няма къде, защото първите (i)-та се появиха едва днес. За да се предпазват, повечето играчи освен флота правят и малко защита (няколко ракетни или леки лазера) и си мислят, че това ще ги спаси от врага. И доста често за тяхна зла участ се случват фалове. zl0b1l си разглеждал галактиката и видял един от тези типове хора, за които стана дума по-горе - човек с малко защита и флота. Това е Plevel1 от съюз ANSR, който тъкмо е излязъл от играта. zl0b1l изпраща няколко сонди към кординатите на Plevel1 и когато вижда пълния доклад не се замисля. Флотата и рециклаторите излитат, а врагът не се появява и резултатът не закъснява. Ресурсът е прибран, а флотата рециклирата и седи на топло в складовете му.
ЦитатКоменрата на zl0b1l:
Една вечер си обикалях галактиките една след друга и случайно гледам аз Plevel1 от 11минути не беше рефрешвал. Веднага 3 сонди литнаха към него, след като се върнаха погледнах шпионажа и
Вселена 3
Има ли нещо интересно наскоро около съюза ви или лично около теб? Какво мислиш за развитието на рунда до сега и за в бъдеще?
Код: Избери всички
cufto:
Ми напоследак нямам много врече за игра ,наблягам на дискотеки и кръчми
Иначе всичко е супер като изклиучим чи любимите ми Бегалци ги е страх да ми влезнат в коефициента.Вселена Hardcore
Има ли нещо интересно наскоро около съюза ви или лично около теб? Какво мислиш за развитието на рунда до сега и за в бъдеще?
|WAR|911 написа:Здр, няма нищо интересно, конкуренцията се отказа с неоснователна причина, рунда за мен свърши, класирането е ясно
Топ 10 играчи
№ Съюз Играч Точки
1 WAR 911 194,870
2 WAR xako 126,315
3 WAR Кратос 114,808
4 WAR Blood_God 100,385
5 ШАХМАНИЯК delux 89,107
6 СМЕРШ steleon 85,214
7 СМЕРШ StarFighter 71,115
8 СМЕРШ Action Man 62,180
9 WAR jadai 56,996
10 БАЛЪЦИТЕ lubzdr 54,914Топ 10 съюзи
№ Съюз Членове Точки Коефициент
1 WAR 5 582870 116574
2 ШАХМАНИЯК 2 113547 56773
3 HILARION 6 210121 35020
4 SCARELESS 4 132375 33094
5 Killer`s 3 87273 29091
6 PUNISHERS 4 106488 26622
7 Guild Wars 2 48082 24041
8 СМЕРШ 18 428899 23828
9 SPEED 2 37720 18860
10 RedDragoN 2 31341 15670Код: Избери всички
Конфедерация Нокси Тертети
Топ 10 5 3 2
Топ 100 36 34 30 Нашите интервюта
Machoni
1. Как се казваш?
- Иван Гюров
2. С какво се занимаваш?
- Маркетинг мениджър - софтуер
3. На каква възраст си?
- На 25г съм.
4. Какви хобита имаш?
- Плуване, отскоро кънки на лед. Жените го изискват.
5. Разкажи ни за семейството си.
- Умни хора с изисквания, които трудно се покриват.
6. Какви мечти имаш?
- Вече май само материални и текущо да ни пускат мед - сестрите вече.
7. От къде си?
- от София съм.
8. Разкажи ни за родния си град/село.
- Ужасен град...ама няма как.
9. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
- Мисля, че ми даде още едно психично заболяване (освен познанство с нормални хора) - отне спокойния сън.
10. Ще ни покажеш ли някое кътче от твоето родно място ?
- Ами за някой сив блок да ви разкажа освен....
11. Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
- Не знае - няма и да кажа.
12. Едно запознаване не е пълно, ако не знаеш как изглежда човека срещу теб. Би ли ни дал твоя снимка
- в момента не мога да продоставя
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК