BulfleetDaily 28.01.2007 Брой 156

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

28.01.2007 г. Брой 156

Вече е 29.01.2007г. Екипът на BFD пожелава честит рожден ден на CORWIN, който навършва 39 години. Да е жив и здрав и да трепе враговете :P
:p026:

Представяме ви интервю с него 2 часа преди събитието

1. Представяне - име, години, ник в играта
Красимир (Краси), години - 38+364дни+22 часа (баси момченцето дет бях на 19 или 29....), ник - CORWIN
2. Четеш ли дейлито и какво мислиш за него?
Чета го, за мен е все едно да чета сутрешния си вестник.... дава ми някаква информация, кое на къде е и кой какви идиотщини е сътворил през изминалите 24 часа... а тук идиоти много :D
3. Как ви препоръки би ни дал - какво да променим, за да стане то по-интересно?
Има неща които аз лично смятам, че са необходими: трябват рубркики - примерно "конфликти" - проследавайте история на конфликтите в играта между играчи и кланове..., "за начинаещи" - да въведем новобранците в играта, давайте пространство за мнение на хора с различна гледна точка - това е особено важно...., а бре може да се измисли още - сещам се за "сигнално жълто" с редактор Марто - Kaos
4. Мислиш ли, че BFD трябва да е строго свързано с играта или трябва да показва различна полезна информация извън Bulfleet?
Е тук определно улучи с въпроса.... в тази игра влизат дневно по 1500-2000 човека, във форума ги брой също толкова горе долу... тези хора трябва да се ангажират и с живота извън играта... не да им се промиват мозъците... но те трябва да са граждани и на обществото извън маниятга наречена булфлийт и да имат своята позиция... винаги ми е било странно защо такива теми се завъртат само в оффтопика - не трябва да е така.... тук смятам че трябва да е вашето място.
5. Разбрахме, че на 29.01 имаш рожден ден. Какъв е бил най-стойностния подарък, който си получавал по този повод. Какво би си пожелал да получиш?
Мдаааааа - има си рожден ден - мой си е... в този ден винаги си пея една песничка от старите анимационни филми от едно време: "к сожеленю, ден рождення, только раз в году..." - това беше от крокодила Гена... а брееее одъртяваме ....
Няма най-ценен подарък - всички дарове са ценни за мен, защото са от приятели, семейство, родители и бая позната пасмина. Най-важното за мен е, че някой се е сетили и е решил да ме поздрави, а другото си идва само

Вселена 1

След поисканата проверка на macumba всичко сочеше, че той играе честно. Склонни сме да се съгласим с администрацията. Макумба даде коментар, а ето го и него:
macumba написа:Никой не отговори и никой не даде конкретен отговор, освен едно "тц". Затова ще се опитам да ти покажа моята глетна точка.

Преди няма и половин година, стартирах във 2ра. Развих се доста по сполучливо отколкото в момента в 1ва. Бях по-бърз, копах повече, не пропуснах купуване на ресурс (1смс=2.40лв), но така и не можах да достигна темпото на 1вия. По-точно ме настигнаха и ми дръпнаха убедително. Изнервих се и се отказах. После започнах в ХК. Там вече я имаше опцията нанокредити for free. Бъгваше се безнаказано, но нещо не ме ми харесваше идеята (не че не знаех как). Не можах да се оправя. Отказах се. Вселена 3 - един голям експеримент. Нямаше за какво да си харча бъгнатия ресурс. Постоянно строене на кораби, сгради и проучвания, но 1вия ми дърпаше с по 2к точки на ден.

Винаги влагах много време и усилия, твърдо решил да атакувам 1вото място. Дразнех се, вероятно както ти се дразниш в момента. Създавах интриги във форума и не исках да повярвам, че някой може да ме надиграе.

Знаех за бъговете и знаех, че се използват. Виждах как се използват и как определени играчи не се наказват. Точно това ме провокира да публикувам бъговете във форума. Или ще ги оправят или всички ще ги използват. Исках равенство за играчите.

... стартира 1ва вселена. Вселена изчистена от бъгове, а колко е вярно не знам и не искам да знам. Да се надяваме, че е така. Но изведнъж аз (macumba) ставам 1ви с почти 2х точките на втория. Без бъгове, без постоянно купуване на ресурс, без наливане, без нечестна игра, без конкуренция.

Сега е момента да те попитам. Какво според теб е решението?

1 да ме накажат без причина
2 да се изтря за да е доволна масата от играчи
3 да продължа да трупам точки и презрение

Новата Генералисимус - mariposa

Както е известно на света има само 5 Генералисимуса. Те са заслужили своя ранг с битките, които са провели. Днес без да се замисляме можем да наречем mariposa Генралисимус. Тя решава да използва боеспособността на все още неопитната си флота. За целта шпионира наоколо и да намира някого за зануляване. Изпратените шпиони към всички съседи в крайна сметка донесоха резултат. Тя спира вниманието си на cEcI_LoVe от съюз [Комуната] благодарение на ресурса, който се намираше на планетата.
Пусна отново шпионите в дейстие и в крайна сметка те успяха да изкопаят всяка възможна информация за cEcI_LoVe. След известно чакане те докладваха на Генералисимус mariposa с какво разполага врага. Тя без да се замисля за загубите изпраща флотата си с цел атака към cEcI_LoVe и зачаква нетърпеливо. След дълго време на надежди и бъдещи планове безспирната mariposa получава следния доклад
от битката.

Коментар на нападателя:
mariposa написа:Кометар няма... видях ресурси и нападнах - винаги съм играла така. Това е всичко! Нищо лично срещу другия играч..

Защитникът не пожела да даде коментар за битката.

Вселена 2

Ще има ли ROHAN или не?

След не доброто представяне на играчите от ROHAN в последно време vato решава да приключи с играта си. Вчера вечерта той се разбива в Buliata от ReservDogs. След 4 рунда vato е out. Активни в съюза остават dRAEVer и blade_6363, но и те имат намерение да последват YDM, който вече е напуснал съюза. Дали ROHAN ще се разпаднат окончателно? Това ще разберем по-късно...

[СССР] diavol срещу [HeavyMetal] Zodiac

След 140 дни игра diavol решава да приключи с играта си. Той предлага битка на Zodiac, който е може би най-големия му противник този рунд. Zodiac приема битката без колебание, въпреки че знае, че звездите на дявол могат да съборят главната му планета. Часът е оговорен, рециклаторите - също. Флотата на дявол полита и не след дълго достига целта си. Битката е факт. Това беше последната битка на diavol.

Код: Избери всички

Zodiac каза:
Ето как протече рециклирането ...

С Мимозата така сметнахме нещата, че да пратим по две вълни рецки, като ту аз, ту тя минаваше през полето. Майтап да става. Всъщност, идеята бе аз да взема една част от метала и също толкова газ, за да мога веднага да пусна нещо да се строи, а после Мимозата да прати останалата част ...

=================

Тва съм аз
Секретар на летището
15:27:24

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
4000000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
8986244 метал
12986244 кристали
6493122 газ.
=================
това е MimoZZa с голЕмата прахосмукачка.

8986244 метал
12986244 кристали
2027512 газ
0 метал
0 кристали
4465610 газ.
=================
Е те тука, па съм язе ...

Секретар на летището
15:27:45

0 метал
0 кристали
4260000 газ
0 метал
0 кристали
205610 газ.
================
И за финал минава MimoZZa, да овършее каквото е останало.

0 метал
0 кристали
205610 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
================

Код: Избери всички

diavol каза:
Намери се играч, който прие да направим финална битка и я проведохме. Искам да благодаря на Зодиак за жеста, че прие битката и не му пукаше, че може да изгуби 1000 и кусур кръста!
Това го правят само играчите!

Помолихме diavol да ни предостави битките със ЗНС-тата си. Е, приятно гледане :)
diavol срещу Porter
diavol срещу vladdd
diavol срещу niki_god
diavol срещу Troll
diavol срещу Zodiac
diavol срещу Dimorese

Вселена 3

[TheBigDig] alex_master срещу [Black-Luna] Archangel
Archangel написа:След като получих едно масово съобщение от съюз Морски Вълк, че не искат защитници в съюза и да не се прави защита, напуснах съюза. Sharkmedia (лидера на морски вълк) нещо се убиди, че съм предател и напускам съюза (бях го предупредил и не бих нарекъл постъпката ми предателство, просто като не ме желаят си отивам сам). Получих няколко заплахи, че ще ме занулят, но естествено като съм с гауси е невъзможно да са на плюс и ги приемах с насмешка... на сутринта имах доклад - цък. Нападателя е alex_master от съюз TheBigDig. По-странното стана тази вечер - отивам аз да си уча по геометрията и като се логвам гледам още цели 3 доклада... 1, 2, 3 - можете да видите, че нападателя си разделя флотата и то с близко време на пристигането на атаките (21:50, 21:52, 21:52)?! Нещо няма логика в действията на този човек... имам съмнението, че днес около 13ч на обяд имаше 2 негови планети във системата му, сега едната е изчезнала. Дали това не е опит за наливане на топ играчи с няколко милиона ресурс очаквам новинарите да поразпитат къде е отишъл рецикалжа :ok: :ok: :ok:
За нещастие екипът ни не успя да научи кой е прибрал рециклажа. Молим администрацията да разследва случая.

Нашите интервюта

uMnePaToP - лидер на съюз Star Wars, Вселена 1

1. Как се казваш?
- Данаил Димов
2. С какво се занимаваш?
- Работя във частна фирма
3. На каква възраст си?
- 28
4. Какви хобита имаш?
- Нумизматика,футбол, културизъм, история, красиви жени
5. Разкажи ни за семейството си.
- Това е лично.
6. Какви мечти имаш?
- Нямам мечти
7. От къде си?
- Бургас
8. Разкажи ни за родния си град/село.
- Какво да кажа, то всеки знае какъв град е Бургас :)
9. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
- Bulfleet ми даде нови запознаства, отнеме ми много време и ядове
10. Ще ни покажеш ли някое кътче от твоето родно място ?
- Който иска да идва
11. Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
- За всичко си има време
12. Едно запознаване не е пълно, ако не знаеш как изглежда човека срещу теб. Би ли ни дал твоя снимка ?
- http://me06.hit.bg/04.JPG - със синята блуза съм

Въпросите на Serial_H

TJ, лидер на съюз 2bThe1, Вселена 1

1. Много кратка история на съюза ти.
- Инфото е малко по простата причина, че съюзът е млад. От края на 4ти рунд е.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
- Общо взето разчитам на всички. Имаме 2 нови попълнения. И като обещаващо такова се очертава TakeOver.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
- Смятам да обхвана само една галактика (за сметка на това обаче цялата :P ). А от съюза определено сме флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
- Все още нищо не е решено. Имаме доста сполучливи алианси в лицето на SEYMOUR, StarDragon И МорскиВълк които останаха още от предния рунд. За войните има време въпреки, че имаме връжда още от предния рунд със Star Wars.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
- Определено интрига ще има този рунд. Конфликтните точки според мен няма да се средоточат само на едно място, а ще са навсякаде във Вселената.
6. Тук е мястото да благорадиш на някой ако искаш.
- Искам да благодаря на Всички които са се отзовали когато съм имал нужда от помощ. И най-вече на 2та най-големи съюза за мен! BOP и SEYMOUR. Както и на съюзниците си! Мерси за отделеното време към мен и интереса ви към съюза ни.
Приятна игра на всички и незабравяйте FLY SAFE!

На какво се смеят играчите

Цитатnqkoi moje li da mi kaje za6to s epolu4ava taka 4e kogato imam flot da zemam golemi koli4estva resurs togava nqma ot kogo a kogato sa me razbili i nqmam flot ot sqkade resursnici....[/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед яну 28, 2007 11:24 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”