Пиратските полети

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Вчера пуснах тема във въпроси, след малко разискване разбрах че не само аз съм на мнение че пиратските полети се нуждаят от промяна.

Как е в момента: значи имаш си човек боен акаунт който е развивал с цената на много труд и безсънни нощи, развил си е проучвания, скорости, изкарал е добри машинки (боем, уни, мегатон), и така прибира се човека в къщи, вижда че известен брой изстребители летят на пиратски полет към него, и той не може да направи абсолютно нищо, защото е решил да не пиратства а та се бие като мъж. Нужно ли е това? И честно ли е да е така.

Друг вариант. Човек няма нужното време за да играе на флот, но обича тази игра, решил е въпреки че няма нужното време да играе. Строи мини, прави огромна защита, с цената на много. И какво се случва, прибира се вечер и гледа защитата цяла, минали неколкостотин изтребителя, няколко пъти и му обрали ресурса. "Защитата" обаче стояла и гледала. Ами нали защитата за това е такава, да защитава планетата и ресурса от набези, за това се прави. Иначе е безмислено.

Та предложението ми е следното: Изтребителите пуснати на пиратски полет да влизат в бой освен със други изтребители, и със тежък лазер примерно, като изтребителите получават бонус срещу тях. Така мисля че ще се уравновесят малко нещата и ще се даде възможност на хората които са решили да играят на защита да се пазят от пиратски полети.
Последна промяна от krasivia на пет яну 26, 2007 1:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Добавена анкета!
Последна промяна от `Raziel` на пет яну 26, 2007 1:02 pm, променено общо 1 път.
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Благодаря ти, нещо се бях объркал и не стана.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Аз мисля, че ако го хванеш на неговата планета ще стане само на изтребители. Иначе правиш сейв и това е. Що се отнася до защитниците - дали ще са изтребители, дали боен флот - ако не влиза рано или късно ще падне. Но няма да е лошо да има противодействие освен с изтребители и някаква защита...но от по - тежките :) Гласувам за промяна на пиратските и противодействието им.
Последна промяна от Machoni на пет яну 26, 2007 2:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

То ако играеш на флот , значи ще го хванеш тоя с изтребителите , но ако играеш на защита и нямаш много време това ще е доста трудно :c022:
Затова гласувам тежкият лазер също да влиза в битка с полеваците :ok:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

Напълно съгласен с идеята защитата да защитава, а не да стои безучастна при пиратството. Вече дали тежкият лазер или друг вид защитно съоръжение ще участват в битките е по избор на администраторите. Друг възможен вариант според мен е самите изтребители да имат някакъв бонус при защита.
Потребителски аватар
julitto
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 01, 2006 12:20 pm
Контакти:

Мнение от julitto »

Еми по принцип не е ли по лесно да пребягаш до дадена защитна обстановка от колкото да дигнеш флотата ?? Така де при някаква внезапна атака е по логично наличната защита да проработи от колкото да тръгнат корабите на бой??
Happiness is like peeing yourself. Everyone can see it, but only you can feel its warmth...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1140485][/url]
Отговори

Върни се в “Предложения”