Predator vs. [The Hive]M_tel
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Predator vs. [The Hive]M_tel
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Ivo_MuSakata
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср яну 03, 2007 9:50 pm
- Контакти:
-
tralalaiko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
- Контакти:
браво на съторника яко КРЪТИ
а иво ли си кав си исказваш се неподготвен а ианче искаш да ми доидеш в саюза с генералски статус еи такива ламета много ги мразиме
а рециклажа не беше обран заради срив в системата цяла нощ става и съотборникат ми е меко казано 'леко ощетен' ако може някои с права да проследи рециклажа и да се направят саответните корекции защото саюзника ми какво е виновен за срива в системата
към колегата брато ще се вастановиш бързо и да не се оправи рециклажа респект
битката цепи мрака
а рециклажа не беше обран заради срив в системата цяла нощ става и съотборникат ми е меко казано 'леко ощетен' ако може някои с права да проследи рециклажа и да се направят саответните корекции защото саюзника ми какво е виновен за срива в системата
към колегата брато ще се вастановиш бързо и да не се оправи рециклажа респект
-
kazma5
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 03, 2006 9:46 am
- Контакти:
та вероника и на бек ъпа пише ама няма кои да гледаВероника написа:Цитат(Вероника @ Jan 25 2007, 10:30 AM)
Извинявай но ти кой си ? В смисъл от кой съюз? Какъв ти е ника? А защитника е? От кой съюз?
А да те питъм за първи път ли виждаш форум?
БИтката е супер.Предатора с тая супер флота занулява наред.Жалко за рециклажа.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
@Вероника-умната, %20 е кода за интервал в интернет адресите.Ако имаше поне малко желание щеше да разбереш кой срещу кой се е бил.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- viktoriqangel
- Редник (Private)
- Регистриран: пет сеп 01, 2006 7:51 am
- Контакти: