crusader2000 vs SEENOEVIL

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Скука, пълна скука беше налегнала Кръстоносецът (crusader2000).
Стоеше си в палатката, лагерът беше тих и спокоен. Нямаше никакви свястни донесения от разузнавачите. Никой не си показваше главата над защитните си заграждения. Убеден, че това ще е поредната нощ, налагаща му тишината и спокойстивето, Кръстоносецът извика верните си шпиони и ги пусна за последен път - преди да легне да поспи... Вече отчаял се, че няма да има битка, реши да да подремне някой и друг час - та нали утрото било по-мъдро от вечерта. Даде заповед "свободно" на повечето си кръстоносци и те заминаха в близкото селце да пият и да се забавляват с жени...

Минаваше среднощ, един от верните шпиони на Кръстоносеца се прибра в лагера, промъкна се в палатката на командира и прошушна докалдът си... Добра вест, врагът заспал и забравил да си прибере войската..., а войската - неморална и незнаеща какво да прави!

Кръстоносецът скочи, облече се, снаряжи се и издаде заповед всички войници да се завърнат ВЕДНАГА!
Трудна задача, но за 2 часа и половина всички бяха в лагера, задачите бяха зададени и след 37 минути врагът беше ударен: Кръстоносецът удря SEENOEVIL.
Командирът на вражеският лагер дори не се събуди - всичко свърши за секунди и ... остатъците от армията бяха събрани, не всички, но нали трябва да има и за хиените!
Завръщайки се в лагера Кръстоносецът получи добри вести от посления си шпионини - SEENOEVIL има още малко неприбрали се войници... Няколко часа по-късно беше проведено последното мероприятие.
Когато командирът на вражеският лагер най-сетне се наспа видя, че е останал без армия и единственото, което му оставаше е да се само...изтрие :)
Последна промяна от crusader2000 на нед яну 21, 2007 3:06 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Кръстоносеца не се хвали, само показва и пита... защо се изтри SEENOEVIL???. Ако не ви харесва - ще помоля да изтрият темата.
Точките на кръстоносеца са много. Прекалил е с грешните проучвания, но пък е и тертет... Скъъпи кораби.

Нитро, nakazatelq10 си го търсеше. Ако не се бях натресал като тертет и ако не бях се занулил в един друг тертет защитник - сам щях да го зануля... Но... Почнах от начало на 10 януари, какво да се прави :(
death_row написа:Цитат(death_row @ Jan 21 2007, 08:36 PM)
Найстина много слаба битка,как може да я пуснеш в трибуната.Според мен трябва да се въведът старите правила за постване на битки в трибуната,а вие как мислите?
Чудно ми е какво се очаква? Да изкарам 1000 кръста? Или да не спя по нощите за да може да се кефите на "велики" битки? Ей, хора, аз имам работа, имам домашни задължения, нямам вашето безплатно време и парите на родителите ви, за да седя в нета и да киризя кой ще си забрави нещо за да му го взема. Това ми е единствената битка. Пуснал съм я, като не Ви харесва - ще я изтрият.
Последна промяна от crusader2000 на съб яну 20, 2007 9:21 pm, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

А наказание за спам искаш ли?

Fallen_angel
Последна промяна от rally на нед яну 21, 2007 3:14 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@rally - ако желаеш отговор си изчисти кутията - не можеш да получаваш лични, защото е пълна.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”