http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=20393
Умишлен флууд от атаки с цел прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено забавяне на играта на друг играч могат да бъдат докладвани от потърпевшия на адрес http://support.bulfleet.com, във форума, на пощата на играта /[email protected]/ или на гидовете в играта. Наказания се поставят както следва:
7.1. При първо провинение акаунтът на нарушителя се заключва за 48 часа с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ КЪМ НЕГО.
7.2. При второ провинение акаунтът на нарушителя се изтрива.
......................................................................................................
Не съм законодателната власт в тази игра, нито изпълнителната.
Но аз съм един обикновен юзър, който след като видя тази точка от правилата изпадна в пълно недоумение.
Както забелязвате така и не е регламентирано точно при какви условия изпращането на атака се счита за СМС флууд?
И ако поразсъждаваме малко по
`прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено забавяне на играта на друг играч `
Може ли някой да ми обясни как телефон може да забие от СМС-и?
Ако е с голяма памет - такава опасност просто не съществува... започва да си трупа `1 Ново Съобщение` `2 Н С` `3...` и така на татък.
Ако е по старичък - запълва паметта и останалите съобщения просто не се получават а `чакат`
/лично съм го изпробвал с Сони Ериксон Т100 - памет за 50тина смса - после спираш да получаваш докато не си освободиш памет - не губиш съобщения, а ги получаваш по късно в най лошия случай`
Толкова за телефона.
А ако сега някой ми обясни КАК с смс флууд мога да забавя играта на даден играч?!?
До колкото знам все още WAP булфлиит няма така че... просто смехотворно.
А наказанието може да бъде сравнено само с изтриване на акаунта... та 48 часа позволени атаки на блокиран акк... хах! дори да си 1вия в вселената пак няма да оцелееш
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ми е върху това правило да се помисли и да бъде формулирано конкретно - а как и в какви граници да реши администрацията и като цяло хората които се занимават с играта.
Също така пускам и въпрос за промяна в наказанието.
ПС: ако някой реши да ми цитира хера `администраторски произвол и диктатура` - чел съм го.
Приемете тогава темата просто като проучване на общественото мнение
точка 7
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
WAP - има и то от доста време, на мен лично доста често ми се е налагало да рефрешвам ползвайки телефона си.... не е особенно удобно но за елементарни операции става...Giantt написа:Цитат(Giantt @ Jan 9 2007, 09:19 AM)
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=20393
Толкова за телефона.
А ако сега някой ми обясни КАК с смс флууд мога да забавя играта на даден играч?!?
До колкото знам все още WAP булфлиит няма така че... просто смехотворно.
А колкото до санкцията.... Да, съгласен съм, че трябва да има определение за граници - що е това "УМИШЛЕН" SMS - флуд... Защото така неуточнено, се стига до различни тълкувания и съответно засегнати страни смятащи се за неоправдано потърпевши.....
Следващото, което трябва да се промени - за това съм абсолютно - е да не се разрешават атаки към наказан по този параграф играч докато изтече наказанието... с не фомулиран по-горен текст (нама определние за нарушението) разрешените атаки са благоприятна почва за злоупотреба с този вид наказание....
п.п.
Не се смятам за някакъв корифей в Играта, но мисля, че сериозно може да се помисли върху тази прословута точка 7... и съответно да се промени нейното съдържание за да бъде тя по-ефективна...
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]