Относно Детмача.

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Ridin
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 5:26 pm
Контакти:

Мнение от Ridin »

Аз лично не съм фен на детмача,просто защото се взимат много ресурси корабите се строят много бързо и т.н.Обаче предлагам атаките да са също по-бързи от обикновенно!Така ще има повече фенове на детмача ( и аз ще стана може би ).Ще грабим повече с ресурса ще копуваме повече кораби и всичко ще става много по-бързо,ще има повече кораби следователно ще има и по-готини битки. :a076:

Пиша тема за пръв път така че ако нещо не е наред моля модераторите да ме поправят,благодаря предварително!

Съжалявам забравих!
HeavyMetal forever,ако някой има нещо против нека сподели флотата си!
Svetliosam
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет сеп 07, 2006 2:00 pm
Контакти:

Мнение от Svetliosam »

Ще може ли да има анкета за да се гласува? Някои хора не обичат да пишат по всяка тема, моля оправере си анкетата!
Първата стъпка към готиката е да ти мине нещо мрачно през главата - например влак !
Потребителски аватар
Ridin
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 5:26 pm
Контакти:

Мнение от Ridin »

Забравил съм!
HeavyMetal forever,ако някой има нещо против нека сподели флотата си!
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Значи в този вид анкетата е неизползваема - 2 въпрос ти е сложен ако искаш да питаш още нещо . 1 въпрос да кажем ти е съгласни ли сте с това и слагаш отговорите като възможности за ПЪРВИЯ ВЪПРОС . Ако да кажем искаш да питаш и с колко % да се увеличи скороста за това ти е 2 ВЪПРОС :ok:

Иначе по темата - не съм съгласен
Последна промяна от Stankata на пет яну 05, 2007 6:34 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Предложения”