3.01.2007 г. Брой 130
Днес (03.01.2007) форумът на Булфлийт претърпя малка трансформация.Беше върнат бекъп от 1.12.2006.Всички теми и постове направени след тази дата просто не съществуват. Дали всичко ще бъде възстановено, или форумът ще си остане такъв, предстои да разберем ...
Вселена 1
Втори ден ДМ
Битки от 2 и 3.01.2007г
[JollyRoger] Kaos срещу Aleks78
[ШАХМАНИЯК]palavkoch срещу [JollyRoger] Kaos
[ Insomnia ] MoRaThaLL срещу [JollyRoger] Kaos
[Еnergie]TUNJO срещу [JollyRoger] Kaos
Tony срещу [JollyRoger] Kaos
[ATENTATOR]kgg срещу [JollyRoger]nero
[Robbers]lakokara4a срещу [JollyRoger]valu
[Insomnia]faget срещу [JollyRoger]nero
[JollyRoger]dios срещу [Insomnia]faget
Вселена 2
Serial_H [HeavyMetal] vs Haralampi
Serial_H написа:Haralampi на 8 системи от мен - гледам, активизирал се наскоро, има флота, но по различно време за по половин час (примерно, плюс-минус десет минутки) я оставя без надзор, с камара ресурс на планетата ... А-ха да литна днес на два пъти - йок, греда :(
Само че на неговите точки половин час безхаберие в Bulfleet е много нещо, нали? (не отговаряйте, риторичен въпрос, използван похват понякога само за целите на повествованието).
И ето тази вечер, на спокойствие, след като съм приспал жената и детето, се подготвям за табиетлийско БФ изкарване. Ракийка за десерт, цигарка, посрещам си сейвъна. Я-а, да поразгледам, какво прави лирическия герой с типично българси ник? Ами да - неактивен от вече 10 минути! Полита атаката, дори си позволих лукса да пусна и трансовете с кръстовете - един вид пресметнат риск, бравос на колегите, че увеличиха скоростта на този иначе неглижиран кораб - върши работа, определено!
След тях 3 вълни меги, после реци, и за всеки случай - обаждане на "приятел" с ужасяващо бързи танкери за всеки случай :)
Е, изнизаха се минутите до битката, (бавно, ама БАВНО, ви казвам!) и БУУМ, дрънчене на ламарини, кристалчета просветвят навсякъде, а газта бързо образува редичка мъглица, рехаво зачезвайки във вакуума ...
http://naredbi.hit.bg/Serial_H_Haralampi.htm (оригинал: http://u2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3524882a)
Малко, може би минутка или две след екшъна нашият герой се появява, точно за да посрещне челно, и да проследи внимателно и безпомощно първата вълна меги, която кротично обира остатъците от пира.
За другите - каквото останало, толкова - няма да сме алчни (все пак битката е поне двойно на печалба, за тройно ще работим друг път
Чистотата на галактическите полета бе осигурена в разумно кратък срок след побоя, и в момента се обмисля стратегическото оползотворяване на преработените суровини - най-вероятно за тертети :)
А, за защитника - не се е отказал, направихме интересен диалог по-късно, МНОГО е държелив ... имаше още 4 атаки към него, не е лесно, но ще оцелее и ще се оправи. Евала му правя!
Все пак, какво да се прави - това е игра, дано по-чесно сме на страната на печелившите, а това става с постоянство и без неразумни рискове, примерно, като по-оптимистичен, макар и леко дидактичен завършек.
Хау!
Малко по-късно постигнаме разбирателство в диалога - ситъра ще си плати, а с парите ще си купим бира с Haralampi - за да има хепи енд, нал' тъй!?Haralampi написа:Това е защото наруших принцип Н1 в играта ми в булфлийт- никога не си давай скапаното ацц на някой да ти го гледа !!!!! За втори път си давам ацц-то на някой и ей го на резултатът. Но какво да се прави такъв е животът - жени като се намесят и нещо се обърква ;) Споко пич не се коси, яко си облажил. То и аз понамазах тази вечер, но не колкото теб ;) Уф че глупаво тази вечер хич не е трябвало да излзизам от нас, а да си цъкам бф.... както и да е приятна игра, аз мисля да се модимра за няколко месеца ;)докато пак ми дойде музата за бф, а оня сийтъра ще го убия като го видя :-D
Запознаваме ви с ...
sXp
1. Как се казваш?
Стоимен Граматиков
2. С какво се занимаваш?
Студент съм уча финанси
3. На каква възраст си?
19 години
4. Какви хобита имаш?
Обичам да гледам футбол, колекционирам музика, филми, другото ми хоби е историята.Aaaaa и захарчета събирам :) не се шегувам
5. Разкажи ни за семейството си.
Сестра ми кара магистратура в германия , все още живея с майка ми, която доста ме търпи ;) , а баща ми е главен механик по корабите ми. Без приятелите си не мога и за тях давам буквално всичко (смятам ги за част от семейството ми)
6. Какви мечти имаш?
Прекалено общи и прекалено лични.
7. От къде си?
Варна
8. Разкажи ни за родния си град/село.
Ами роден съм тук един от най-красивите градове в България. Лятото тук е неопишимо, не само заради приятелите които се връщат, но и заради морето, времето, останалите хора. Град с една от най-дългите истории не само в България, но и в цял свят. Това е в общи линии, мога да говоря още поне 30 минути за Варна без да спирам, но не го намирам за уместно
9. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
Даде ми нови запознанства, приятно изкарване на времето докато съм в нас,от друга страна ми отнемаше от социалния живот.Както и от съня, защото не отказвах излизане, а през останалото време цъклих пред компа.Сега съм спрял да играя, защото нощен живот + студентски живот + бф не се вързва нещо.
10. Ще ни покажеш ли някое кътче от твоето родно място ?
http://nvacov.hit.bg/varna16.jpg
11.Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
Не играя вече бф ;)
Но иначе не бих предпочел бф пред жената с която искам да съм
12. Коледа е. На Kоледа стават чудеса. Ако можеш да направиш едно чудо, какво ще е то?
Да дам усмивка на лицето на хората, които обичам за мен това е Коледа, а не ден(дни) свързани с чудеса
13. Едно запознаване не е пълно, ако не знаеш как изглежда човека срещу теб. Би ли ни дал твоя снимка ?
http://nvacov.hit.bg/SXP.jpg -аз съм този с ризката
Klayton
1 . Георги . Приятелите ме наричат обаче Жоро .
2. Ами с учение . трябва да почвам да уча в НБУ скоро . иначе сега - с булфлит .
3. 20
4. Книги , филми
5. Обикновено . не се гордея - обаче родителите ми са богати . единствено дете . правете си сметка . обичам ги много .
6. Различни . искам да спре тероризма . като цяло - един мирен и приказен свят за всички деца.
7 .Родом - Видин . иначе живея в Смолян , но си идвам и във Видин . няма да спра да го обичам този град.
8. Ще кажа само за Видин . обичам много този град - повече от Смолян . винаги ще ми е в сърцето . Известен . на брега на река Дунав , известен с Баба Вида .
Смолян - малък , красив . също ми харесва.
9. Даде ми - ами не знам .емоция . приятели - не знам , не мога да определя .аз играх кратко . бързо ми омръзна . сега играя пак , но не като преди.
отне - ами не много неща - слава на бога. играх кратко . не успях да загубя нищо . е имаше един скандал с приятелката ми .. само това . а и един път в една зала бях . бях си оставил телефона до клавиатурата . станах и си платих .тръгнах си и се сетих след 2 часа че го няма . върнах се - нямаше го . откраднат .. това ми отне
10. За вас - да .
http://zabulgaria.org/fce/001/0058/bigimg/theater.jpg - това тук е театъра . хубав е . обичам да идвам .
http://www.tuk-tam.com/galleries/vidin.jpg - тук се вижда църквата.
http://s2.photobucket.com/albums/y8/eye ... 010182.jpg -ето това е парка и тази сложи:)
http://s2.photobucket.com/albums/y8/eye ... 010194.jpg - това е Баба Вида.
11. Има време и за двете. за приятелката повече . тя е на 1во място . дори да почна сериозна игра- пак ще е така . конфликт - само един път . аз съм виновен де.
12. Коледата спря , но трябва да вярваме в мечтите . ами искам - да няма сираци , да няма тероризъм и убийства . всички да са равноправни и щастливи. това .
13.Бих ви дал - но в момента нямам . много се извинявам.
Kaos се смее на
Цитат
21:54:33
2007-03-01
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
iskam da te pomolq
ne6to ama mnogo te molq ako moje da me priemete v1v va6iq saiuz redoven s1m i 6te se postaraq da
stana mnogo to4ki a p1k i da gi e strah drugite ot mene moje li da vlqza v s1iuza vi?
Прочетено
22:07:53 2007-03-01
За кога бе чедо - то рунда свърши :))))
22:15:21
2007-03-01
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
da pratq li dokladi da vidi6 - mnogo te molq
6te me prieme6 li kaos?molq te[/quote]
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК