За или против купуването на ресурс

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
vladi
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:13 pm
Контакти:

Мнение от vladi »

Мойто предложение е следното: Да се премахне купуването на ресурс, Ако не за постоянно то поне за първата седмица, защото по този начин играта става за тези които могат да си го позволят това нещо. За пример мога да дам хардкора сега, едва ли има някой в топ 20 който да не е купил ресурс поне в началото. Моля ви помислете по това!
iRoN MAn
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед ное 13, 2005 9:28 am
Контакти:

Мнение от iRoN MAn »

в анкетата против = против идеята или против купуването на ресурс?..
а иначе - глас в пустиня
Последна промяна от iRoN MAn на вт ное 28, 2006 10:23 am, променено общо 1 път.
vladi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от vladi »

Ммда видях че не съм е нагласил като хората, а сеа теми как се променя анкета има ли :)
ама айде ще си мине и без поправка май, против=против купуването на ресурс
Последна промяна от vladi на вт ное 28, 2006 10:25 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нека си има купуване, но както казах поне 1-та седмица да не е достъпно. Не всички можм да си го позволим, а в началото това е много доходно
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

За тези които не плащат би било хубаво да се махне купуването на ресурси ,за тези които плащат няма да е така ( много ясно ) ...

Тия които плащат внасят средства в играта (така и не разбрах къде отиват ,ама не е и моя работа) .
Тези които не плащат внасят неактивни акаунти (доста доходоносно) , статисти и жертви за останалите .

Това обаче води до една моя теория за необходимостта от генерали/обикновенни юзери и баланса им ,но стана много дъъг пост.Според мен няма да се махне купуването на ресурси , макар и да не гласувах ''против'' ...
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
vladi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от vladi »

То много ясно че тези които имат пари ще гласуват това да си остане, но би трябвало като играта е безплатна, тези които пращат за подобряването на играта, каквото и да значи това, да не получават чак толкова големи екстри пред тези които не плащат, или поне така си мисля де.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

vladi написа:Цитат(vladi @ Nov 28 2006, 07:34 PM)
То много ясно че тези които имат пари ще гласуват това да си остане, но би трябвало като играта е безплатна, тези които пращат за подобряването на играта, каквото и да значи това, да не получават чак толкова големи екстри пред тези които не плащат, или поне така си мисля де.
Ако си струва да се купават ресурси, значи са миньори... А миньорите са така наречените каси... И по логичен път, колкото повече ресурс купуват, толкова по пълна каса си имаш :c018:
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
vladi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от vladi »

Не е така! В началото на играта ресурс зе взима САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ МИНИ! Говоря за периода до 100 точки и малко по натам. Това купуване на ресурс дава огромно предимство на тези които могат да си го позволят, а преди малко видях едно мнение на небезизвестен админ:
Jade написа:Цитат(Jade @ Nov 28 2006, 01:17 PM)
Относно похарчените кредити - в тази игра се стремим платените екстри да оказват минимум влияние върху геймплея. Тоест за да можеш да играеш нормално да не е нужно да плащаш.
И моето искане е това да бъде премахнато само за първата седмица, защото тогава има огромно влияние!
Последна промяна от vladi на вт ное 28, 2006 6:47 pm, променено общо 1 път.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Еми как да ти кажа... и като си купуват ресурс в началото какво?!?! Нали после ще спрът и е твой ред да докажеш че си достоен играч и да ги минеш. А разликата в точките в началото е минимална следователно оказва минимум влияние върху гемплея на играта.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Първата седмица от харда мина :) Няма за кога да се маха.Аз съм ЗА купуването
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Предложения”