А всъщност то грабенето на неактивни е като да играеш `Сингъл Плеър` ...но за съжаление доста по лесно и доходоносно/понякога/ от `Мултиплеъра` - да атакуваш,грабиш,рециклираш играчи, а не трупове.
Мисля че този въпрос трябва да се реши, за да се подобри баланса, да си поправи една грешка, до сега останала `незабелязана`...или просто не се е дигал толкова шум/досега/ около проблема.
Нека в тази тема който смята че може да предложи добра идея за отстраняваве на проблема - да я сподели.
ето го моето предложение:
в момента в който един играч стане `i` складовете му да се изпразват, а добива нулира
това също може да се получи/мисля...предполагам/ ако когато стане `i` капацитета на складовете му стане 0 - тогава няма нужда да се пипа добива, защото при всяко отчитане на складовете добитото ще се изхвърля.
анкетата няма да е конкретно по предложението - дали да се приеме моята идея или не, защото се надявам в темата да има още идей - дано по добри и когато се установи коя е най добра, да се гласува в друга тема или при добро желание от администрацията - с консули
ПС: сигурно вече е имало такава тема - не се съмнявам че някой ще ме обвини че пускам вече правена тема - но щом няма резултат досега, значи тема за `i` трябва да съществува
пс2: е какво направих незнам, но не ми постна анкетата... сори
тема на анкетата : `Да има ли промени около неактивните играчи`
1-ДА
2-Не
ако на някой мод бъде така любезен да адне анкетата