BulfleetDaily 23.11.2006 Брой 90
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
23.11.2006 г. Брой 90
Вселена 1
Около Bulfleet хората нямат време да се наспят. По цели вечери стоят и дебнат враговете и си обират касичките. Или избират друга стратегия - стават призори, за да могат първи да захлебят от касите, и да видят дали някой от враговете им не се е успал за сейва си. Въпреки относително спокойният период, в който навлезе рунда в Първа Вселена, все още се случва някой от останалите с флота пилоти да стъпи на криво, а както знаем никой не прощава грешките.Такава грешка направи днес и uMnePaToP от [Star Wars].Неговата планета се намира в непосредствена близост до гнездото на осите от ВОР-3:302.. Както повечето знаете враждата между uMnePaToP и съюз ВОР не е от вчера или от днес. След като два пъти uMnePaToP беше ударен първо от Laila, после от от Brazil ,сега идва ред и на rallyraly. Той преди няколко дни излезе от мод, отказа предложената му от `Raziel` битка и започна да се оглежда наоколо за потенциални по-слаби жертви. След не особенно дълго търсене той попадна на uMnePaToP, на който беше хвърлил око от доста време.Кръстосвачите, ескортирани от унищожители полетяха и резултатът е на лице: Битка
uMnePaToP беше разочарован, разбира се, но това няма да го откаже от играта.
[quote=""uMnePaToP ""]
Prosto se debnehme s nego , cqla ve4er pravih ataki i ne sum izdurjal i sam zaspal . sutrinta e stanal pi4a, spy me e i vidql 4e mi e flotata na planetata i pusnal ataka , i me e capnal. polu4il sam sms, no ne sum si 4ul tela. tolkova mnogo mi se e spalo. stesnah se malko sled bitkata, no ve4e beshe kusno . pak sled moq greshka me udrqt [/quote]
Rallyrally не беше намерен за коментар.
Напук на всеобщото мнение, е е настъпил глад, pierog си е намерил апетитна хапка за закуска.
Вселена 3
Вселена 3 ще бъде рестартирана на 25.11 в 22.00 часа.
Начало на новия рунд 1.12.2006
Тъй като няма трибуна, където да показвате битките си, ще ги публикуваме в Bulfleet Daily.
[NEWHOPE]Timi_vR vs [EQLBR]dombi
Alemora vs [*THE BEST*] Elmo28
[KillerTeam]cufto vs [Cold]jerk2
Вселена HardCore
Доста от играчите вече използваха първата си протекция. Тя се дава от играта безплатно. Така необезпокоявани от никого те могат да трупат ресурс за рециклатор или проучване. Те копаят, окопават се и крадат. Определено е много важно как ще стартираш в началото. Сега и малкото събран ресурс е ценен. Но искането на протекция беще замислено като възможност играчът да се възстанови по-лесно след голяма битка или зануляване. Масовото й ползване още в този ранен етап от играта навежда до мисълта за злоупотр^бибипам^.
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
EvilForce,Sith - Втора Вселена
1)Ами съюзът е създаден в началото на трети рунд на Първа вселена от freeico в момента администратор на 2-ра вселена.След това дойде и рестарта на Втора, където freeico го създаде отново.Имаше доста известни играчи.Даже и Каос се беше излъгал да се регне, ако не ме подвеждат спомените, но под друго име.След като фрейко стана админ се разбрахме Виагра да поеме лидерството.В този рунд започнах в Касиопея, но някои лични причини и един двама приятели ме накараха да изляза от там и да възродя отново съюза.
2)Играчите, ами какво да кажа всички сме стари приятели и има едно две нови лица.Разчитаме на самостоятелната игра и когато се наложи си помагаме(тук да вметана поздрави към фикус, с когото изринахме една кочинка тази вечер :> ).Играчи на които разчитам...Ами Диос си е луд фен,фикуса не прощава а и Зонер има доста интересна история като играч...
3.Разпрострели сме се навсякъде, а относно стила на игра не сме си наложили някакъв модел.Кой както му харесва така да играе, а ако някой случайно пострада от вражеска така, затова сме съюз, ще му се притечем на помощ.
4)Външната политика съм я оставил изцяло в ръцете на моя дипломат Фикус.Единствения алианс ,който сме сключили е с Касиопея- отбора който най-много уважавам и където съм играл доста време.Останалото е персонални напове и алианси.Колкото до войните за момента няма никой желаещ да се заяде с нас но с напредването на рунда очаквам да имаме конфликти... :-)
5)Ами според наблюденията ми в челото нещата са спокойни, да се надяваме, че ще се разгорещят -но за момента всички си копаят усилено.Очаквам все пак интересни конфликти да се оформят по напред.Все пак доста от старите имена играят, но сякаш го няма ентусиазма който беше в по предните рундове...
6)Ами съюза ни е доста либерален, всеки играе за кеф...Класирането да върви по дяволите.Хакерите също.
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на пет ное 24, 2006 12:07 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП
[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]