20.11.2006 г. Брой 87
[quote=""freeico""]
Принципно форума беше много леко хакнат - успя да направи само повечеко връзки с което направи малко лаг, и имаме подозрение че е успял с експлойта да получи и парола на член на екипа, но тя беше веднага подменена от нас, по времето по което правеше опитите да ни хакне във админ панела имаше достатъчно админи за да не може да направи нищо. Проблемите които последваха и съответно спирането за профилактика нямат толкова общо с хакването, колкото с наше решение. Имахме проблеми с бекъпите които имахме на форума. Нещата които обсъждахме бяха че пхпбб версия 2 не е много защитена и затова всеки може да си намери експлойти за форума защото е много разпространен. Има излязла версия 3 на пхпбб, но тя е още бета и не знаеме до колко е стабилна. Друг проблем е че не може да се конвертира базата, трябва да се прави на ръка което е трудно. Най-вероятно ще се пусне ibp форум. Той е малко по-добре защитен. За минаване към подобен се дискутираше сред администрацията повече от година, но все нямахме повод. Това че този отново ни напомни за хакването което имахме през 2005 ноември повлия още повече на решението за промяна. Та така. Играйте си играта, форума скоро пак ще е на линия - надявам се по защитен от до сега и хора като този няма да могат така лесно да спъвеат комуникацията между нас играчите.[/quote]
Вселена 1
[quote=""Pamche""]
Здр
Има ново
Успех, Вероника
Вселена 2
Новини от бойното поле
Уважаеми читатели, този материал беше подготвен от автора му за вчерашния брой. Тъй като всички готови статии се препращат по няколко пъти ( e-mail, SKYPE, ICQ) не успяхме да го пуснем. За което се извиняваме на автора му.
До къде може да доведе една война между два съюза? Е сега ще ви кажа. Явно има състезатели, готови да потрошат флотата си само и само да занулят съперник, с който са в война. Това е среднощната история на macumba ot -=[ Archangels ]=- . Той след дълго дебнене и чакане врага да сгреши, най накрая завари флотата му на планета и успя да я покори. Рециклажът беше събран, а защитникът през това време се изтри.
За жалост така и не можахме да открием ника му.
Металите отново показват класа. Лидерът им прави междугалактическа атака, която сигuрно е струвала много газ, да се придвижат тази тежка техника. Но мисията е успешна и той е щастлив, щом е постигнал целта си.
[ HeavyMetal ] Zodiac Vs [ HighVoltage ] ^_^HunteR^_^
Ето какво споделиха след битката :
[quote=""Zodiac""]
Битката ми няма никакви достойнства, че да намери място тук. Това си беше по скоро сейвън с идеята при повечко късмет да стане мазало.
Е, мазалото стана, рециклажyt е прибран на топло и надявам се, разумно усвоен.
Само по-големия брой ламарина в тази битка не би трябвало да я откроява от средностатистическите за този етап на рунда такива.
Няма вълнуваща история, няма дебнене, тактики, надлъгване, блъфиране....
Самият факт, че летя през галактика, на 30% сорост трябва много да говори ;-)
По-добре постнете някоя битка със завладяваща история, пък била тя, между двадесет скаута и един кирлив кръст.
Важен е екшъна, динамиката, историята и враждата между побойниците, а не мащабността на мелето.[/quote]
[quote=""^_^HunteR^_^ ""]
Вчера стената ми е блокирала интернета незнайно как, чак днеска видях и то преди малко, карай. Повече няма да играя
взе да ми омразва вече. Успех на всички.[/quote]
За вас предаде Д. Георгиев
Вселена 3
Преди около час приключи Първи рунд на Вселена 3.
[quote=""Победители""]
Играчи
1 T!m!_vR 1111111
2 cufto 699999
3 BlackEagle 517592
4 Commando 503654
5 LUDPRESIOR 467230
6 SPYKE 387785
7 ANDRO 358338
8 non1988 347749
9 popss 292900
10 joro123 291221
Съюзи:
1 NEWНOPE 804740
2 Е.Л.О. 290201
3 BEAT 272416
4 ANSR 202872
5 ТАРАЛЕЖИ 183216
6 Tarikati 153865
7 Vaygr 151949
8 ШАХМАНИЯК 101457
9 JeLezNiTE 97153
10 VIP. 96369[/quote]
До вчера сини, повечето от играчите са отново на линия. Сега корабите в Трета се строят с бясна скорост . Флотите летят, за да осигурят така ценния ресурс за увеличаване на бойната мощ. Очакваме красиви битки. Желаем много емоции на всички.
T!m!_vR: Mхм почнаха ме вече
AnichKa: Kак ги натамъни точно 1111111
T!m!_vR: Xаха с късмет
бай дъ уей в момента строя сонда за 0 сек
Alemora: Kаква флота имаш?
T!m!_vR:слаба
Изтребител: 1
Alemora: Xaxaxa
T!m!_vR: E, до утре мисля да направя и 2 скаута
и 1 транс за структура
Ако някой смята да го атакува, даваме му тая информация като бонус
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
popi, съюз BUZANKA, Вселена 1
1. Съюз BUZANKA бе създаден от мен, popi и ste,който в момента е в друг съюз, защото е каса от всякъде. Нашият саюз бе създаден в края на трети рунд,като млади и неопитни играчи не можахме да се впишем в топ 200 на съюзите,но този рунд всичко е различно.
2. Най - много мога да разчитам на kefi,pijo,ste,stefanaka които са с мен още от началото
3.Определено някои от нас са миньори,и то големи,аз съм този с най-голям флот
4.Политиката на съюза е приятелска, но с големи изключения.
5.В death mach-а на този рунд в 5-та галактика ще бъде горещо, защото смятам да си пусна унищожителите.
6. С уважение popi съюз BUZANKA
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК